LomarengasLomarengas

Clarion Hotel Helsinki Airport ★★★★ – Matkailijan majapaikka

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Lentokenttähotellit eivät paljon Clarion Hotel Helsinki Airportista parane. Hotelli tarjoaa energisen ja rentouttavan majapaikan, olitpa sitten lähdössä tai tulossa.

Tietoja Clarion Hotel Helsinki Airport hotellista

Kun osoitteena on Clarion Hotel Helsinki Airport 01530 Vantaa, niin tiedät, että hotelli on hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Clarion Hotel Helsinki Airport on kohtaamispaikka niin liike- kuin lomamatkailijoillekin. Hotelli kuuluu Nordic Choice Hotels –hotellien valikoimaan, joten siltä voi odottaa tyylikkyyttä ja laadukasta palvelua. Tarvitsitpa paikan kokouksen viettoon tai majapaikaksi ennen tai jälkeen lentosi, tämä hotelli on hyvä valinta.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä paras tarjous Clarion Hotel Helsinki Airportiin!
Clarion Hotel Helsinki Airport huoneet
Artikkeli jatkuu...

Palvelut

Clarion Hotel Helsinki Airportin palvelut ovat monipuoliset. Makuelämyksiä on tarjolla runsaasti ja sauna-osasto on valloittava. Tämän lisäksi hotellissa on runsaasti kokoustiloja eri tarpeisiin. Aivan hotellin läheltä löytyy lisäksi Jumbo-ostoskeskus.

Clarion Hotel Helsinki Airportin check-in onnistuu ympäri vuorokauden.

Clarion Hotel Helsinki Airport ravintola

Ravintola

Clarion Hotel Helsinki Airportin ravintola on nimeltään Kitchen & Table, joka on ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin taidonnäyte. Ravintola on sisustettu hyvin urbaanisti ja sen menun ideana on tarjota Manhattanin maut suomalaisilla raaka-aineilla.

Clarion Hotel Helsinki Airportin lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11.00-13.30. Kitchen & Table ravintola on avoinna illallista varten maanantaista lauantaihin klo 18.00-23.00 ja sunnuntaisin klo 18.00-22.00.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Clarion Hotel Helsinki Airport aamiainen

Aamiainen

Clarion Hotel Helsinki Airportin aamiainen on monipuolinen ja täynnä ekologisesti tuotettuja makuelämyksiä. Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.00-9.30 ja viikonloppuisin klo 7.00-11.00. Mikäli matkasi täytyy alkaa jo aikaisin aamulla, on Early Bird –aamiainen saatavilla. Sen voi nauttia arkisin klo 4.30-6.00 ja viikonloppuisin klo 4.30-7.00. Aamiainen kuuluu aina huoneen hintaan.

Clarion Hotel Helsinki Airport baari

Baari

Clarion Hotel Helsinki Airport ravintolan yhteydessä on ihastuttava baari, jossa rentoutua kokouksen tai matkan jälkeen. Baarissa on saatavilla drinkkejä ja viinejä rentouttavassa ympäristössä.

Baari on avoinna:

 • Maanantaista torstaihin klo 16.00-24.00
 • Perjantaisin klo 15.00-24.00
 • Lauantaisin klo 16.00-24.00
 • Sunnuntaisin klo 18.00-23.00

Clarion Hotel Helsinki Airport kuntosali

Kuntosali

Clarion Hotel Helsinki Airportin kuntosali on todella tilava hotellin kuntosaliksi. Se on avoinna ympäri vuorokauden, joten kehoaan pääsee treenaamaan milloin tahansa.

Sauna

Matkan jälkeen tai sitä ennen on kiva rentoutua ja se onnistuu Clarion Hotel Helsinki Airportin saunaosastolla. Hotellin sauna on viihtyisä ja se on avoinna aamuisin klo 6.00-10.00 sekä iltaisin klo 18.00-22.00.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Lapsille

Perheen pienimmät ovat enemmän kuin tervetulleita hotelliin. Huoneita on saatavilla perhehuoneina ja lisävuoteen voi pyytää huoneeseen.
Clarion Hotel Helsinki Airport huoneet

Huoneet

Clarion Hotel Helsinki Airportin huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Niitä löytyy yhteensä 258 kappaletta ja ne jakautuvat seuraaviin huonekategorioihin:

 • Standard huoneet kahdelle hengelle
 • Superior huoneet kahdelle hengelle
 • Deluxe kahden hengen huoneet
 • Sviitit, joista osa voi toimia kokoustiloina

Huoneita on saatavilla myös perhehuoneina ja esteettöminä. Lisämaksua vastaan myös lemmikit ovat tervetulleita Clarion Hotel Helsinki Airportiin.

Wifi

Jokaisessa huoneessa, sekä julkisissa tiloissa on maksuton, langaton internetyhteys.

Hinnat

Huoneiden hinnat alkavat 98 eurosta. Nordic Choice Clubin jäsenet saavat huoneista aina alennusta.

Sijainti

Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman lieppeillä. Lentokentälle on hotellilta matkaa noin 2 minuuttia paikallisjunalla, 5 minuuttia autolla ja noin 15 minuuttia kävellen. Lähin paikallisjuna-asema on Aviapolis, joka on noin 10 metrin päässä Clarion Hotel Helsinki Airportista. Clarion Hotel Helsinki Airport kuljetus lentokentälle onnistuu lisäksi Shuttle –palvelun avulla. Hinta voidaan lisätä huoneen laskuun tai maksaa erikseen vastaanotossa.

Pysäköinti

Jos saavut hotelliin autolla, on hotellin vieressä ulkopysäköintipaikka. Clarion Hotel Helsinki Airportin pysäköinti onnistuu jopa viikoksi, jos haluat jättää auton hotellille lomasi ajaksi.

Clarion Hotel Helsinki Airportin pysäköinnin hinta on:

 • Alle kaksi tuntia ilmaiseksi
 • Yli kaksi tuntia maksaa 2 euroa tunnilta
 • 10 tuntia maksaa 8 euroa
 • 1 vuorokausi maksaa 20 euroa
 • 1 viikko maksaa 100 euroa
Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Hotellin kokemuksia

Clarion Hotel Helsinki Airport kokemuksia

Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut runsaasti positiivista palautetta. Sitä on annettu varsinkin huoneiden viihtyvyydestä, hiljaisuudesta ja palveluiden toimivuudesta. Kiitosta on annetta myös hotellin aamiaisesta ja ravintolan makuelämyksistä!

“Sain standard-huoneen sijaan superior-huoneen, mikä oli mukava yllätys pitkän päivän päätteeksi. Hotelli on uusi ja moderni, palvelee etenkin lentokentän asiakkaita. Aviapoliksen juna-asema on ihan vieressä, eli yhteydet Helsingin keskustaan ovat toimivat. Aamiainen oli hyvä ja maukas.”
– Hotels.com
“Ystävällinen henkilökunta, siisti, mukava huone, todella hyvä ja ravitseva aamupala, joka sisälsi luomutuotteita.”
– Ebookers
“Nopea ja ystävällinen sisäänkirjautumishetki myöhäisillan matkustajille. Huone on parasta laatua, toimiva kaikkine yksityiskohtineen ja tietysti hiljainen. Aamupala monipuolinen kuin yleensä isossa ketjussa, mutta henkilökunta poikkeuksellisen ystävällistä ja huomioivaa.”
– Booking.com

Hotellin yhteystiedot

Puhelin: +358 10 850 3810
Sähköposti: cl.helsinkiairport@choice.fi
Osoite:Karhumäentie 5, 01530 Vantaa
Facebook: https://www.facebook.com/clarionhelsinkiairport

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti