Original Sokos Hotel Presidentti ★★★★ – Klassista Helsinkiä

Original Sokos Hotel Presidentti on suomalaista designia parhaimmillaan. Hotelli sijaitsee loistavasti Helsingin keskustassa, joten hotelli on hyvä valinta onnistuneen kaupunkiloman viettoon tai majapaikaksi työmatkalle.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä paras tarjous Original Sokos Hotel Presidenttiin!
Original Sokos Hotel Presidentti huoneet
Artikkeli jatkuu...

Tietoja Original Sokos Hotel Presidentti hotellista

Sokos Hotel Presidentin avajaiset olivat alun perin jo vuonna 1980, mutta hotelli remontoitiin hiljattain perinpohjin. Taiteilija Paola Suhonen on loihtinut hotellille raikkaan ja modernin ilmeen, josta on satanut hotellille runsaasti kiitosta. Tuttuun Sokos Hotel –ketjun tapaan palvelut ovat runsaat ja toimivat.

Palvelut

Sokos Hotel Presidentti viehättää palveluillaan. Tässä hotellissa ei tarvitse yöpyä maha tyhjänä tai ilman tekemistä. Rentoutuakin voi helposti sauna-osastolla, mistä löytyy myös uima-allas.

Original Sokos Hotel Presidentti ravintola

Ravintola

Hotellissa ei jää nälkäiseksi, sillä ruokavaihtoehtoja riittää runsaasti. Virallinen Sokos Hotel Presidentti ravintola on Bistro Manu. Ravintolan ruokalistalta löytyy runsaasti kivoja yllätyksiä – maistele esimerkiksi herkullista vasikanmaksaa.

Ravintola on avoinna:

  • Maanantaista torstaihin 11.00-23.00
  • Perjantaisin 11.00-01.00
  • Lauantaisin 12.00-01.00
  • Sunnuntaisin 12-00-22.00

Bistro Manun lisäksi pientä purtavaa voi nauttia Coffee Bar –kahvilassa. Se toimii hotellin vastaanoton yhteydessä. Kahvilassa on tarjolla suolaista ja makeaa pikkupurtavaa. Coffee Bar on avoinna ympäri vuorokauden.

Sokos Hotel Presidentin ravintola on auki tilauksesta ryhmille. Hotellin Presidentti salissa onnistuvat vaikkapa häät!

ApolloApollo

Original Sokos Hotel Presidentti aamiainen

Aamiainen

Sokos Hotel Presidentin aamiainen on ensiluokkainen. Kauniissa tilassa tarjoiltu aamiainen sisältää niin puuroa kuin perinteisiä leipiä leikkeleineen. Aamiainen on saatavilla ulkopuolisille 15,50 euron hintaa. Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30-10.00 ja viikonloppuisin klo 7.00-10.30.

Original Sokos Hotel Presidentti baari

Baari Yökerho

Sokos Hotel Presidentin yhteydessä on lisäksi pubi ja yökerho.

Pub Adjutantti

Pub Adjutantti sijaitsee hotellin ja siinä toimivan yökerho Pressan yhteydessä. Siellä voi nauttia lasillisen kaikessa rauhassa Helsingin menoa katsellen tai syödä pikku purtavaa pieneen nälkään.

Pubissa järjestetään usein live esityksiä. Sokos Hotel Presidentin esiintyjät löytyvät Pub Adjutantin nettisivuilta.

Pubi on auki:

  • Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.00-00.00
  • Perjantaisin ja lauantaisin klo 16.00-01.00

Yökerho Pressa

Sokos Hotel Presidentin yökerho Pressa järjestää kivoja klubitapahtumia. Siellä on usein lisäksi live-esiintyjiä ja yökerhon voi vuokrata omia bileitä varten. Seuraa Pressan sivuilta mitä yökerhossa tapahtuu ja milloin.

Original Sokos Hotel Presidentti sauna

Sauna

Rentoutumaan pääsee Sokos Hotel Presidentin saunassa päivittäin joko aamulla klo 6.30-10.00 tai iltaisin klo 18.00-21.30. Saunan yhteydessä on uima-allas, joka on kivan kokoinen uimiseen. Presidentistä voi lisäksi vuokrata tilaussaunan seurueelle!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Original Sokos Hotel Presidentti huoneet

Huoneet

Kuten todettu, Sokos Hotel Presidentin huoneet ovat hiljattain uudistettu ja suunnittelusta on vastannut Ivana Helsinki. Ne on sisustettu kauniisti erilaisin teemoin. Huoneteemoja on viisi, niiden liittyessä kivasti Suomeen ja suomalaisuuteen.

Hotellin huoneita on saatavilla standard –tason huoneina, niin yhden kuin kahden hengen huoneinakin. Lisäksi hotellissa on joukko erilaisia sviittejä. Sokos Hotel Presidentin sviitti tarjoaa erityistä luksusta esimerkiksi hääyöhön.

Huoneisiin on usein saatavilla lisävuode. Huoneita on lisäksi liikuntarajoitteisille ja lemmikit ovat tervetulleita maksua vastaan.

Wifi

Kaikkiin Sokos Hotel Presidentin huoneisiin kuuluu ilmainen Wifi –yhteys.

Hinnat

Hotellin huoneiden hinnat alkaen 140 euroa.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa noin 500 metrin päässä rautatieasemalta. Päälinja-autoasema on vain 100 metrin päässä, joten hotellista on todella kätevä tutustua Helsinkiin.

Pysäköinti

Hotellissa on pysäköinti mahdollisuus. Sokos Hotel Presidentin parkki maksaa 36 euroa vuorokaudelta tai 5,60 euroa ensimmäiseltä alkavalta tunnilta ja 2,80 euroa sen jälkeen alkavilta, jokaiselta 30 minuutilta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Original Sokos Hotel Presidentti kokemuksia

Sokos Hotel Presidentti on saanut runsaasti kiitosta uudistuneesta ilmeestään. Lisäksi keskeinen sijainti saa kehuja, sillä hotellilta on kävelymatka moniin Helsingin parhaisiin paikkoihin. Moni matkailija on nauttinut lisäksi hotellin maukkaasta aamiaisesta.

”Henkilökunta oli hotellissa ystävällistä.Heti saapuessa tiedusteltiin että haluatteko ammeellisen kylpyhuoneen vai pelkästään huoneen jossa on suihku.Henkilöstö kertoi pyytämättä tiedot hotellin ravintolasta ja yökerhosta ym. Vierailumme sujui kaikella tapaa hyvin, ei mitään luksusmeininkiä, mutta oikein hyvää keskitasoa.”
– Agoda
”Sijainti hyvä junalla saavuttaessa. Huoneet uusittu ja erittäin hyvällä maulla. Aamupala kattava. Yökerho Pressa hyvä jatkopaikka. Aula tilava. Kävelymatkan päässä Kampista ja Forumista.”
– Expedia
”Viihtyisä ja sopiva. Ruoka hyvää ja aamupala monipuolinen. Ainoastaan miinusta teidän kautta ostaessa ei saa kanta-asiakas pisteitä. Välikädet vievät bonukset! Terveisin Anna-Maija ja Reijo”
– Ebookers
”Presidentti hotelli on olut meillä jo kaksi kertaa ja on hyvä palvelu henkilökunta ystävällisiä. Toivottavat aina meidät uudestaan tervetulleeksi. viihtymään.Kiitokset ansaitsette”
– Hotels.com

Hotellin yhteystiedot

Puhelinnumero: +358 20 1234 608
Sähköposti: presidentti.helsinki@sokoshotels.fi
Osoite: Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki
Kotisivut: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti