ApolloApollo

Original Sokos Hotel Vantaa ★★★★ – Pääkaupunkiseudun suosikki

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Original Sokos Hotel Vantaa on pääkaupunkiseudun suosituimpia hotelleja. Aivan Helsingin lentokentän lähellä olevassa hotellissa riittää viihdykettä majoittumisen ajaksi.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä paras tarjous Original Sokos Hotel Vantaalle!
Original Sokos Hotel Vantaa huoneet
Artikkeli jatkuu...

Tietoja Original Sokos Hotel Vantaa hotellista

Sokos Hotel Vantaan osoite aivan lentoaseman lähellä tarkoittaa, että hotelli on suosittu matkailijoiden keskuudessa. Sen runsas viihdetarjonta puolestaan tekee hotellista hyvän juhlapaikan – täällä onnistuvat niin kaveriporukan pikkujoulut, että liikekokouksetkin. Sokos Hotel Vantaan kokoustilat tarjoavatkin runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin ja –kokoisiin tilauksiin.

Palvelut

Original Sokos Hotel Vantaa on täyden palvelun hotelli. Hotellissa saa mahan täyteen ja hauskaa voi pitää monin eri tavoin. Täällä ei käy aika pitkäksi!

Original Sokos Hotel Vantaa ravintola

Ravintola

Maistuvaa ruokaa tarjoileva Amarillo on Sokos Hotel Vantaan ravintola. TexMex –tyylistä ruokaa tarjoileva ketju sisältää ne tutut meksikolaista vivahdetta sisältävät ruuat. Ravintola Amarillo on auki:

  • Maanantaista keskiviikkoon klo 15.00-23.00
  • Torstaisin klo 15.00-21.00
  • Perjantaisin ja lauantaisin klo 13.00-00.00
  • Sunnuntaisin klo 13.00-21.30

Amarillo Street Bar tilausravintola on lisäksi auki ryhmille. Ravintolassa onnistuvat esimerkiksi suositut Sokos Hotel Vantaan pikkujoulut!

Aamiainen

Sokos Hotel Vantaan aamiainen on perinteikäs hotelliaamiainen. Siellä voit nauttia muroja, leikkeleitä ja erilaisia leipiä. Hotellin aamiaisella on lisäksi runsaasti gluteenittomia tuotteita.

Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.00-9.30 ja viikonloppuisin 7.00-10.30. Sinun on mahdollista saada aamiaista aikaisemminkin, mikäli matkasi jatkuu aikaisin. Sokos Hotel Vantaan aamiainen on avoinna muillekin kuin majoittujille hintaan 15,50 euroa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Original Sokos Hotel Vantaa baari

Baari

Sokos Hotel Vantaan yökerho on suosittu paikka muidenkin kuin majoittujien keskuudessa. Hotellin yhteydessä ei itse asiassa toimi vain yhtä ainutta baaria ja yökerhoa, vaan niitä on useampi.

Night Vantaa K-18

Hotellin alakerrassa on perinteinen yökerho, jossa DJ pitää huolen menosta ja meiningistä. Tämä Sokos Hotel Vantaan yökerho on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 23.00-04.00.

Kotisivut: https://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/night-vantaa

Tulisuudelma

Tulisuudelma on hotellin yhteydessä toimiva livemusiikkia soittava ravintola. Se on avoinna tiistaisin klo 20.00-00.30 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 22.00-04.00.

Kotisivut: https://tulisuudelma.fi/

Pub Hertas

Urheilua pääsee katsomaan Pub Hertaksen jättitelevisioista ja tässä Sokos Hotel Vantaan baarissa voi lisäksi laulaa karaokea sekä pelata korttia. Se on avoinna sunnuntaista perjantaihin klo 16.00-04.00 ja lauantaisin klo 11.00-04.00.

Kotisivut: https://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/pub-hertas

Original Sokos Hotel Vantaa keikat

Keikat

Hotelli on todella tunnettu hyvänä keikkapaikkana ja live-esiintyjistä pääsee nauttimaan joka viikko. Sokos Hotel Vantaan keikat järjestetään juuri Tulisuudelmassa. Täällä esiintyvät kaikki Suomen parhaat artistit pop- ja rocktähdistä iskelmäartisteihin. Keikkatiedot kannattaa varmistaa Tulisuudelman sivuilta ja lippuja pääset ostamaan: www.lippu.fi

Original Sokos Hotel Vantaa kuntosali

Kuntosali

Ennen tansseja voi pyörähtää vaikkapa Sokos Hotel Vantaan kuntosalissa. Kuntosali on maksuton majoittujille ja se on avoinna päivittäin klo 6.00-23.00.

Sauna

Rentoutusta kaipaavat voivat suunnata Sokos Hotel Vantaan saunaan. Saunaosasto on todella tilava ja moderni, naisten ja miesten saunojen ollessa erilliset. Sauna on avoinna päivittäin klo 7.00-22.00.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Original Sokos Hotel Vantaa huoneet

Huoneet

Sokos Hotel Vantaan huoneet tarjoavat perusmukavuudet aina TV:stä minibaariin. Huoneet on sisustettu modernisti ja mukavan värikkäästi. Huoneita on saatavilla seuraavissa kategorioissa:

  • Standard huoneet – saatavilla parisängyillä, erillisillä vuoteilla tai yhden hengen huoneena
  • Superior huoneet – saatavilla parisängyillä, erillisillä vuoteilla tai kolmen hengen huoneena
  • Sviitit – saatavilla saunallisena sviittinä tai junior sviittinä

Huoneita on lisäksi liikuntarajoitteisille sekä lemmikkihuoneina.

Wifi

Sokos Hotel Vantaa tarjoaa majoittujille ilmaisen internet –yhteyden.

Hinnat

Huoneiden hinnat ovat 219 eurosta alkaen vuorokaudelta. Hotellista saa luonnollisesti S-bonusta.

Sijainti

Sokos Hotel Vantaan sijainti on loistava ja yksi hotellin parhaista puolista. Se on vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lisäksi Tikkurilan rautatieasema on vain 100 metrin päässä.

Lähistöltä löytyy lisäksi:

  • Tiedekeskus Heureka
  • Kauppakeskus Jumbo
  • Flaming Spa

Pysäköinti

Hotellissa onnistuu pysäköinti ja paikkoja on runsaasti. Pysäköinti maksaa asiakkaille 20 euroa vuorokausi tai 2 euroa alkavalta tunnilta. Sokos Hotel Vantaan parkki on katettu.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Original Sokos Hotel Vantaa kokemuksia

Hotellista on runsaasti positiivisia kokemuksia. Sitä suosittelevat varsinkin pariskunnat – viihdetarjontaa kehutaan runsaasti netin kommenteissa. Lisäksi huoneet saavat kiitosta varustelusta ja siisteydestä.

“Perussiisti hotelli. Aamupala riittävä. Kuntosalissa monipuolisesti välineitä. Sijainti erinomainen lapsiperheille. Junnupatja oli riittävän paksu”
– Ebookers
“Kirjautumisessa ei ongelmia, henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Huone oli hyvässä kunnossa, esitin toiveen parisängyllisestä huoneesta, mutta sitä ei ollut saatavilla. Tästä mainittiin henkilökunnan toimesta kirjautuessa. Aamupala oli siististi esillä ja tarjoilupisteet olivat hyvin hoidetun näköiset. Yksi syy hotellin valintaan oli sen etäisyys Tikkurilan asemalta, eli noin 100m. Kulkuyhteydet erinomaiset, matka Helsinkiin kestää 15min ja samasta paikasta pääsee nopeasti vaikkapa Helsinki-Vantaan lentokentälle”
– Expedia
“Hotelli erittäin hyvällä sijainnilla työmatkaani ajatellen ja palvelut lähellä.”
– Hotels.com

Hotellin yhteystiedot

Puhelinnumero: +358 20 1234 618
Sähköposti: hotelvantaa.vantaa@sokoshotels.fi
Osoite: Hertaksentie 2, 01300 Vantaa
Kotisivut: https://www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-vantaa

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti