ApolloApollo

Scandic Rovaniemi City ★★★★ – Leppoisaa lomailua Rovaniemellä

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Lapin taikaa on mahdollista kokea Scandic Rovaniemi City hotellissa. Rovaniemen keskustassa sijaitsevassa hotellissa on tarjolla monipuoliset palvelut ja viihtyisät huoneet.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä paras tarjous Scandic Rovaniemi Cityyn!
Scandic Rovaniemi City huoneet
Artikkeli jatkuu...

Tietoja Scandic Rovaniemi City hotellista

Scandic Rovaniemi Cityssä onnistuu niin leppoisan loman vietto kuin kokouksienkin pitäminen. Hotelli on erittäin lähellä suosittua Joulupukin kammaria ja Arktikumin museota. Scandic Rovaniemi City on moderni ja kauniisti sisustettu täyden palvelun hotelli.

Palvelut

Scandic Rovaniemi City hotellin palvelut ovat monipuoliset ja taattua Scandic-hotellien laatua. Majoittumisen lisäksi hotellissa voi järjestää kokouksia laadukkaissa ja monikäyttöisissä tiloissa.

Scandic Rovaniemi City ravintola

Ravintola

Scandic Rovaniemi Cityn ravintola Bord on tunnelmallinen. Listalla on runsaasti maistuvia herkkuja ja varsinkin Lapin makuja. Ravintola on avoinna illallisen nauttimiseen maanantaista lauantaihin kello 17.30-22.00 ja sunnuntaisin kello 17.00-23.00.

Hotellissa ei kuitenkaan normaalisti tarjota lounasta. Ravintola järjestää silloin tällöin erilaisia teema-ruokailuhetkiä. Esimerkiksi Scandic Rovaniemi Bordin tapas buffet on ollut suosittu ajoittainen ruokatarjoilu.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...
Scandic Rovaniemi City aamiainen

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan Scandic Rovaniemen ravintolassa maanantaista perjantaihin kello 6.30-9.30 ja viikonloppuisin kello 7.00-10.00. Scandic Rovaniemi Cityn aamiainen on luomupainotteinen ja siellä on runsaasti vaihtoehtoja ruoka-allergioista kärsiville. Scandic Rovaniemen aamiaisen hinta kuuluu majoitukseen, mutta sen voi käydä nauttimassa vaikka hotellissa ei yöpyisikään. Aamiaisen hinta on tällöin 17,50 euroa.
Scandic Rovaniemi City baari

Baari

Scandic Rovaniemi Cityn baari sijaitsee hotellin aulassa ja siellä voi nauttia rennosta menosta, hyvistä drinkeistä ja lukea vaikkapa päivän uusimpia sanomalehtiä. Aulabaari on avoinna joka päivä kello 9.00-1.30.
Scandic Rovaniemi City kuntosali

Kuntosali

Scandic Rovaniemi Cityn kuntosali kuuluu huoneen hintaan. Kuntosalissa voi vierailla mihin aikaan tahansa, sillä se on auki kellon ympäri!

Scandic Rovaniemi City sauna

Sauna

Hotellin saunaosasto on vasta uusittu, joten siellä voi saunoa hulppeissa olosuhteissa. Scandic Rovaniemi Cityn sauna on auki läpi viikon kello 17.00-22.00. Saunaosastolla on erilliset saunat naisille ja miehille.

Lapsille

Lapset saavat hotellissa aina tervetuliaislahjan ja alle 13-vuotiaat yöpyvät ilmaiseksi. Scandic Rovaniemi City tarjoaa lisäksi teineille omaa huonetta alennettuun hintaan. Perhehuoneita on lisäksi saatavilla ja niissä voi yöpyä viisi henkilöä. Scandic Rovaniemen ravintolassa on saatavilla lasten ruokalista perheen pienimmille ja aikuisten listalta voi tilata lisäksi alennettuun hintaan.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...
Scandic Rovaniemi City huoneet

Huoneet

Scandic Rovaniemen huoneet ovat taattua Scandic-hotellien laatua. Rovaniemellä ne ovat hiljattain uusittuja ja huoneita löytyy yhteensä 178. Hotellista löytyy esteettömiä huoneita sekä lemmikkihuoneita.

Hotellin huoneet on jaettu:

  • Standard huoneisiin, joissa saatavilla myös perhehuoneita.
  • Superior huoneisiin, joissa on saatavilla perhe- että saunallisia huoneita.
  • Master Suite sviittejä, joissa on lisäksi parveke ja kylpyamme.

Huoneet ovat hyvin varusteltuja ja jokaisessa huoneessa on televisio ja minibaari. Hotellissa toimii huonepalvelu, mikäli tarvitset esimerkiksi pikku purtavaa tai lisäpyyhkeitä.

Wifi

Kuten Scandic-ketjun hotelleissa yleensä, on Scandic Rovaniemi Cityn hotellissa ilmainen langaton internetyhteys niin huoneissa kuin julkisissa tiloissakin.

Hinnat

Scandic Rovaniemi Cityn huoneiden hinnat alkavat 146 eurosta ylöspäin.

Sijainti

Scandic Rovaniemi City sijaitsee loistavalla paikalla Rovaniemen ydinkeskustassa. Siitä on noin 100 metriä Kauppakeskus Revontuleen ja Rovaniemen rautatieasemakin on vain 1,5 kilometrin päässä. Rovaniemen lentoasema on vain 9 kilometrin matka, joten sinne on näppärä matkata taksilla tai vuokra-autolla.

Scandic Rovaniemen osoite on Koskikatu 23 ja voit ladata ajo-ohjeet hotelliin netistä hotellin sivuilta.

Pysäköinti

Hotellissa on pysäköintihalli sekä ulkopysäköinti. Scandic Rovaniemi Cityn pysäköinti maksaa 8-12 euroa. Scandic Friends –jäsenet voivat saada pysäköinnistä alennusta. Pysäköintiä ei voi varata etukäteen, mutta lisätietoja voi tiedustella hotellista.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Scandic Rovaniemi City kokemuksia

Scandic Rovaniemi Citystä löytyy runsaasti kokemuksia netistä. Niissä kehutaan yleensä hotellin huoneiden viihtyvyyttä ja rauhallisuutta. Matkailijat ovat lisäksi tykänneet hotellin aamiaisesta ja henkilökunnan ystävällisyyttä on kehuttu suurelta osin.

“Hotellin sijainti on todella hyvä! Henkilökunta palveluammattilaisia. Iloisia ja palvelumyönteinen asenne on tärkeä. Lapset otettiin hyvin huomioon! Vaikka hotelli on ihan täysi, lapsiperheitä paljon, niin palveluissa sitä ei huomannut lainkaan. Aamupalalle kaikille löytyi paikka, ja aamupalaa! Tästä täysi kymppi työntekijöille!!”
– Hotels.com
“Tyylikäs ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Plussana vielä autohalli hotellin kellrissa eli saa auton sulaksi talvikeleillä.”
– Expedia
“Hotellissa oli paras hoteilleissa kokemani sänky(patja) ja tyyny. Tuli nukuttua yöt hyvin ja päivällä jaksoi kävellä historian lämpöisimmässä marraskuun säässä- ei lunta, ei räntää. Kuntosali oli asiallinen ja lähes riittävät laitteet. Henkilökunta oli kohteliasta ja joustavaa. Suosittelen!”
– Ebookers

Hotellin yhteystiedot

Puh.: +358 16 460 6000
Faksi: +358 16 460 6666
Sähköposti: rovaniemicity@scandichotels.com
Osoite: Koskikatu 23, 96200 Rovaniemi

Kotisivut: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/rovaniemi/scandic-rovaniemi-city
Facebook: https://www.facebook.com/scandicrovaniemi/

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti