LomarengasLomarengas

Scandic Simonkenttä ★★★★ – Viihtyisyyttä Helsingin keskustassa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Scandic Simonkenttä Helsingissä on viihtyisä hotelli pääkaupungin sykkeessä. Mikäli haaveilet rennosta menosta kauniin arkkitehtuurin keskellä, kannatta tämä hotelli pitää mielessä!

Artikkeli jatkuu alla
Löydä paras tarjous Scandic Simonkenttään!
Scandic Simonkenttä huoneet
Artikkeli jatkuu...

Tietoa Scandic Simonkenttä hotellista

Aivan Helsingin päärautatieaseman lähellä sijaitseva hotelli soveltuu kaupunkilomailijalle. Jos arkkitehtuuri, design ja museot kiehtovat, on Scandic Simonkenttä loistava valinta majapaikaksi. Tässä neljän tähden hotellissa on myös kattava valikoima palveluita tekemään vierailustasi mukavan ja henkilökunta, joka auttaa sinua viettämään kivan loman Helsingissä.

Palvelut

Scandic Simonkenttä tarjoaa runsaasti palveluita. Ympäristöystävällisessä ja –tietoisessa hotellissa on kaikki hyvän hotellin palvelut muutamilla lisämausteilla höystettynä. Hotellin yhteydessä on esimerkiksi kauppa, joka on auki ympäri vuorokauden!

Lisäksi Scandic Simonkentän kokoustilat ovat kattavat ja hotellissa voi järjestää esimerkiksi juhlia.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Scandic Simonkenttä ravintola

Ravintola

Scandic Simonkentän ravintola on nimeltään Más ja siellä voi nauttia herkullista lounasta tai illallista. Iberialaisvaikutteisen ravintolan listalta löytyy runsaasti vaihtoehtoja – Rotisserie-grillin herkut ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Ravintola Másin viinilista on kattava valinta laadukkaita viinejä ruuan seuraksi.

Ravintolan lounas tarjoillaan maanantaista sunnuntaihin klo 11.00-14.00. Illallista voi puolestaan nauttia:

 • Maanantaista torstaihin klo 14.00-23.00
 • Perjantaisin klo 14.00-00.00
 • Lauantaisin klo 15.00-00.00
 • Sunnuntaisin klo 17.00-22.00

Aamiainen

Scandic Simonkentän aamupala tarjoillaan Ravintola Simonkentässä. Aamiaista voi nauttia arkisin klo 6.30-10.00 ja viikonloppuisin 7.30-11.00. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan, mutta sitä voi mennä nauttimaan vaikka hotellissa ei majoittuisikaan. Scandic Simonkentän aamiaisen hinta on tällöin 17,50 euroa henkilöltä.

Scandic Simonkenttä baari

Baari

Hotellissa on kaksi miellyttävää baaria, joissa on kiva virittäytyä lomatunnelmaan. Scandic Simonkentän Más Rooftop Bar kattobaari tarjoaa hyvän drinkkilistan lisäksi huikeat näkymät Helsingin kattojen ylle. Baarin valikoima on espanjalaisvaikutteinen ja siellä voi juomien lisäksi nauttia tapas-annoksia.

Baarin aukioloajat ovat:

 • Torstaisin klo 16.00-23.00
 • Perjantaisin klo 16.00-01.00
 • Lauantaisin klo 14.00-01.00
 • Suljettu maanantaista keskiviikkoon sekä sunnuntaisin

Scandic Simonkentän aulabaari on puolestaan hotellin katutasossa oleva pienempi lounge-tyylinen baari. Siellä voit nauttia viskejä, drinkkejä sekä oluita.

Aulabaari on avoinna:

 • Maanantaista torstaihin klo 16.00-01.00
 • Perjantaisin klo 16.00-23.00
 • Lauantaisin klo 14.00-21.00
 • Suljettu sunnuntaisin

Scandic Simonkenttä kuntosali

Kuntosali

Scandic Simonkentän yhteydessä on pieni kuntosali, jota vieraat saavat käyttää maksutta. Kuntosalissa on kattava valikoima painoja ja esimerkiksi moderni juoksumatto. Kuntohuone on auki klo 07.00-22.00.
Scandic Simonkenttä sauna

Sauna

Scandic Simonkentän sauna on maksuton hotellissa majoittuville. Se on avoinna läpi viikon aina klo 17.00-22.00 välillä ja viikonloppuisin voit nauttia saunan lämmöstä aamuisin klo 7.30-10.00. Hotellissa on erilliset miesten ja naisten saunat.

Lapsille

Scandic Simonkenttä soveltuu lapsiperheille. Hotellissa toimii kesäisin ja valittuina loma-aikoina leikkihuone, jossa on runsaasti leluja ja askartelutarvikkeita. Lapset saavat lisäksi aina tervetuliaislahjan ja alle 13-vuotiaat majoittuvat hotellissa maksutta.

Scandic Simonkenttä Más tarjoilee lasten menun tai lapset voivat syödä aikuisten listalta 50% alennuksella.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Scandic Simonkenttä huoneet

Huoneet

Scandic Simonkentän huoneet ovat moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja. Huoneita on yhteensä 360, joista osa soveltuu liikuntarajoitteisille sekä allergikoille. Lemmikkihuoneita on rajoitetusti.

Hotellin huoneet jakautuvat:

 • Standard –tason huoneisiin, joissa on saatavilla lisäksi perhehuone kolmelle.
 • Superior –tason huoneisiin, joissa on valittavana lisäksi perhehuoneita, maisemahuoneita sekä huoneita parvekkeella ja kylpyammeella.
 • Superior Plus –tason huoneisiin, joihin kuuluu sauna ja parveke.
 • Suite –huoneisiin, jotka ovat sviittejä erityisvarusteluilla.

Wifi

Maksuton ja nopea langaton internetyhteys on saatavilla huoneissa sekä kaikissa hotellin julkisissa tiloissa.

Hinta

Scandic Simonkentän huoneiden hinnat alkavat noin 176 eurosta ylöspäin yöltä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee kiistatta Helsingin halutuimmalla paikalla. Se on noin 200 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta ja aivan Kampin kauppakeskuksen ja bussiaseman vieressä.

Pysäköinti

Pysäköintiä on saatavilla sekä Scandic Simonkenttä parkkitalossa sekä Kampin pysäköintihallissa. Molemmista on suora hissiyhteys hotelliin. Hintatiedot kannattaa tarkistaa EuroParkin sivuilta. Pysäköintiä ei voi varata etukäteen, eikä se kuulu huoneen hintaan.

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Scandic Simonkenttä kokemuksia

Scandic Simonkenttä kokemukset kehuvat yleensä juuri hotellin sisustusta, henkilökunnan ystävällisyyttä ja hotellin sijaintia. Erityisesti juuri Helsingin sykkeessä oleminen on ihastuttanut monia matkaajia. Moni kehuu lisäksi Scandic Simonkentän aamiaista, sillä se ottaa erikoisruokavalot hyvin huomioon.

“Hotellin sijainti hyvä. Helppo lähteä teatteriin, taidemuseoihin, elokuviin ja shoppailemaan.
Onnistunut hotelli lomamatka. Aamiainen runsas ja hyvä.”
– Ebookers
“Hyvä ja tyytyväinen olo hotelliasumisesta. Ravintola oli tasokas ja varsinkin runsas ja hyvin hoidettu aamupala. Myös saunamahdollisuus oli plussaa. Henkilökunta oli kohteliasta ja avuliasta.”
– Hotels.com
“Olin todella tyytyväinen yöhöni Scandic Simonkentässä, huoneeni oli siisti ja moderni, huoneilma oikein hyvä, ja aamiainen erittäin monipuolinen ja paljon terveellisiä vaihtoehtoja! Tulen varmasti uudestaan.”
– Expedia

Hotellin yhteystiedot

Puhelin:+358 9 68 380
Sähköposti: simonkentta@scandichotels.com
Osoite: Simonkatu 9, 00100 Helsinki
Kotisivut: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-simonkentta
Facebook: https://www.facebook.com/scandicsimonkentta/

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti