LomarengasLomarengas

Filippiinit

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Filippiinien rannat sijaitsevat Tyynellä valtamerellä. Saaristovaltio pitää sisällään yli 7000 toinen toistaan upeampaa saarta. Saarilta löytyy upeita valkeita hiekkarantoja ja koralliriuttoja. Filippiinit sopii täydellisesti surffailusta ja sukeltamisesta kiinnostuneille täydellisesti.

Suurin osa Filippiinien saarista on täysin autioita. Tunnetuimpia kohteita ovat Boracay sekä pääkaupunki Manila. Erona muihin Aasian kohteisiin on se, että Filippiineillä suurin osa ihmisistä puhuu sujuvasti englantia. Saaren ihmiset ovat avoimia ja iloisia, ja juttua riittää varmasti. Filippiinit on yksi Espanjan siirtomaista, joten siellä näkyy edelleen vahvasti myös latinokulttuuri. Samalla siihen on sekoitettu tietysti Aasiaa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Kaakkois-Aasian kohteista Filippiinit on todella suosittu myös retkeilijöiden keskuudessa. Tuhannet saaret tarjoavat nähtävää ja koettavaa. Kohteita on monipuolisesti, ja voit valita suurkaupungin Manilan, jonka metropolialueella asuu yli 12 miljoonaa ihmistä, tai sitten voit vaihtoehtoisesti majoittua ihan omiin oloihin pienille saarille.

Filippiineillä on trooppinen ilmasto, joten lämpötilat pysyvät korkealla ympäri vuoden. Kylmimpään aikaan tammikuussa lämpötilat pysyttelevät yli 20 asteen. Kesällä lämpötilat ovat yli 30 astetta. Sadekausi Filippiineillä on kesällä, ja alkusyksystä. Tällöin reppureissaajia nähdään paljon, sillä hinnat ovat huomattavasti edullisempia mitä sesonkiaikaan.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti