Tällainen on Bali lomakohteena – Rentoutumista rannoilla

Surffausta, joogaa, ja rantoja silmänkantamattomiin. Kaikkea tätä ja runsaasti enemmän tarjoilee Bali lomakohteena.

Indonesiaan kuuluva Balin saari on yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Tänne suuntaavat ihan kaikenlaiset matkailijat – perheet, reppureissaajat, seikkailijat ja häämatkalaiset. Bali lomakohteena on siis todella monipuolinen, sillä se tarjoaa runsaasti elämyksiä ja nähtävää jokaiselle. Tässä tietoja Balista matkailukohteena.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Millainen paikka on Bali?

Bali lomakohteena on matkailijoiden ehdoton suosikki. Siellä käy peräti puolet Indonesian kaikista maahan tulevista matkailijoista, joten saarelta löytyy runsaasti perinteisiä matkailijoille suunnattuja nähtävyyksiä ja hotelleja. Saari on silti täynnä aitoa balilaista menoa ja siellä on helppo päästä paikallisten rentoon elämänrytmiin kiinni.

Saari on uskomattoman monipuolinen. Voit helposti suunnitella Balin matkat koko perheen kera nauttien erilaisista aktiviteeteista, tai tehdä häämatkan Balin luksushotelleihin. Balilla voi vain löhötä rannoilla, mutta siellä saa hienkin pintaan. Saari tarjoaa mahdollisuuksia:

  • Surffaamiseen
  • Sukeltamiseen
  • Golfin pelaamiseen
  • Koskenlaskuun
  • Patikointiin

Nähtävyyksiäkin riittää kulttuurista ja Balin historiasta kiinnostuneille. Temppeleitä löytyy saarelta todella runsaasti ja Balin suosituimpia nähtävyyksiä on muun muassa Bura Besakiahin temppeli. Paikallinen pääuskonto hindulaisuus näkyy vahvasti myös erilaisina festivaaleina, jotka ovat aina kokemisen arvoisia.

ApolloApollo

Balin hintataso

Bali lomakohteena on varsin edullinen, Balin hintatason ollessa huomattavasti Suomea halvempi. Majoitusta maasta löytyy runsaasti aina edullisista hostelleista hienoimpiin luksushotelleihin. Keskimääräiset hinnat ovat noin:

  • Kahden tähden hotellissa hieman yli 20 euroa/yö.
  • Kolmen tähden hotellissa reilut 30 euroa/yö.
  • Neljän tähden hotellissa noin 115 euroa/yö.
  • Viiden tähden hotellissa hieman alle 240 euroa/yö.

Ruokailuun ja liikkumiseen ei Balilla tarvitse varata huimia summia. Edullisessa ja maistuvassa ravintolassa voi syödä jo parilla eurolla, 10 kilometrin taksimatkan maksaessa reilusti alle 10 euroa.

Suorat lennot Suomesta Balille eivät tällä hetkellä ole mahdollisia. Sinne on kuitenkin mahdollista lentää yhden tai kahden välilaskun turvin. Lennot Balille on mahdollista saada noin 500 euron hintaan.

Balin matkat onnistuvat lisäksi valmismatkoina, eikä lentoja ja majoitusta ole pakko hankkia erikseen. Hintoja kannattaa silti aina vertailla.

Apollo – Bali

Löydä parhaat lomatarjoukset Balille!

Etsi lomatarjouksia

Bali lomakohteena sopii matkailuun läpi vuoden

Balin sää tekee saaresta loistavan matkakohteen läpi vuoden. Bali lomakohteena tarjoaa aurinkoa ja lämpöä vuoden jokaisena kuukautena. Paras sää Balilla sijoittuu huhti- ja lokakuun välille. Marras-maaliskuussa sataa hieman enemmän, mutta silti yleensä niin vähän, ettei lomasi siitä pilaannu.

Jos haussasi ovat edulliset Balin matkat, ovat hotellit ja lennot halvimmillaan yleensä helmi-, touko-, kesä-, syys- ja lokakuussa.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Entäpä ne Balin huonot puolet?

Mutta onko Bali lomakohteena oikeasti paratiisisaaren veroinen? Totuushan on se, ettei mikään matkakohde välttämättä sovi kaikille ja se, mitä joku toinen rakastaa, joku toinen voi vihata.

Balin huonot puolet ovat ehkä maan ääriolosuhteet ja ihmismassat. Balilla maanjäristys ei ole ennenkuulumaton, mutta toisaalta tällaisia luonnonoikkuja tapahtuu silti todella harvoin. Saarella on lisäksi toimivat järjestelmät ja valmiudet tällaisiinkin tapahtumiin.

Turismia saarella on siis runsaasti, sillä noin neljä miljoonaa matkaajaa suuntaa saarelle vuosittain. Tämä on aiheuttanut tietynlaisia ongelmia katukaupustelijoiden suhteen. Toisaalta sitä aitoa Balia on helppo kokea kuin vain suuntaat rohkeasti lomakohteita kauemmaksi. Paikalliset ovat lisäksi todella ystävällisiä ja palvelujen taso varsin hyvää juurikin matkakohteissa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Rento, monipuolinen ja hauska kohde

Yllä oleva tiivistää sen, millainen paikka Bali on matkailijalle. Bali on lomakohteena niin monipuolinen, että sen tarjontaan kannattaa ehdottomasti tutustua ainakin kerran elämässään. Rakastut saareen taatusti!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti