ApolloApollo

Israel

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Israel on Välimeren rannalla sijaitseva valtio Lähi-Idässä. Israel on yksi uskonnollisesti merkittävimmistä maista koko maailmassa. Täällä pääsee tutustumaan kristinuskon tapahtumapaikkoihin Jerusalemiin. Israel on matkakohteena monipuolinen, ja etenkin kulttuurin ja historian ystäville täydellinen kohde.

Välimeren rannalla sijaitsevasta maasta löydät tietysti myös upeita rantalomakohteita. Näistä suosittuja ovat suurkaupunki Tel Aviv, sekä pienempi ja rauhallisempi Eilat. Jos kaipaat kaupungin vilinää, ja monipuolista yöelämää, niin Tel Aviv on sinulle loistava kohde.

Kuten jo huomasit, niin Israelissa on hyvin tekemistä ja nähtävää. Olit sitten kiinnostunut rannalla makoilusta, kaupungin vilskeestä tai nähtävyyksistä, niin Israelista löytyy sinulle sopiva kohde. Valitettavasti länsimaissa on Israelista usein negatiivinen kuva. Siksi se pitääkin käydä itse kokemassa, jonka jälkeen käsityksesi muuttuu varmasti.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Myös sään puolesta se sopii matkailijalle loistavasti. Suomalaisesta näkökulmasta katsottuna voisi sanoa, että siellä on kesä lähes ympäri vuoden. Kylmin aika on talvelle, mutta lämpötilat nousevat helmi-maaliskuusta äkkiä yli 20 asteen. Kesällä lämpötila on auringon paahtaessa 30-40 asteen välillä. Rantalomalle kannattaa suunnata tällöin, ja kulttuurimatkalle syksyllä tai keväästä, niin on mukavampi kierrellä esimerkiksi Bethlehemin upeita nähtävyyksiä.

Lähde nyt Tel Avivin lämpöön loikoilemaan tai Bethlehemiin tutustumaan merkittäviin historian kohteisiin!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti