LomarengasLomarengas

Tel Aviv matkakohteena on yllättävä ja ihana

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tel Aviv matkakohteena on yllättävä monella tapaa. Mitä tästä kiehtovasta kaupungista tulee tietää?

Israel ei ole monenkaan matkailijan ykköskohde. Tämä on sääli, sillä maa on kaunis ja sen kaupungeista juuri Tel Aviv yksi parhaista matkakohteista koko maailmassa. Sinun kannattaa ehdottomasti antaa Tel Avivin yllättää ja vietellä sinut omakseen.

Tel Aviv on yövirkku ja liberaali

Oletko koskaan toivonut nauttivasi huippuluokan ruuasta keskellä yötä? Tykkäätkö tanssista aamun pikkutunneilla saakka? Jos vastaus on kyllä, on Tel Aviv matkakohteena sinulle sopiva valinta. Tämä paikallisten Isoksi Appelsiiniksi kutsuma kaupunki kun ei nuku koskaan. Siellä parasta on sen menevä yöelämä, joka kietoo mukaansa. Pilvenpiirtäjien värittämä yötaivas on täynnä säihkettä ja valoa.

Kaupunki jakautuu neljään keskeiseen kaupunginosaan:

  • Jaffan vanhakaupunki
  • Neve Tzedekin trendikäs kaupunginosa
  • Tel Avivin vanhakeskus, joka tunnetaan Bauhaus arkkitehtuurista
  • Pohjoinen kaupunginosa pilvenpiirtäjineen

Tel Aviv matkakohteena on turvallinen, eikä Israelista usein kantautuvien otsikoiden pidä pelotella sinua pois tästä ihanasta kaupungista. Turvallisuus kaupungissa on huipussaan, eikä siellä tarvitse pelätä sen enempää kuin missään muussakaan modernissa kaupungissa.

Itse asiassa, kaupunki on hyvinkin liberaali ja sitä kutsutaan monesti Välimeren gay-pääkaupungiksi. Täällä jokainen saa olla oma itsensä!

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Tel Aviv matkakohteena on trendikäs ja herkullinen

Tel Aviv on toki muutakin kuin tanssimista. Vaikka sen ehdottoman menevä yöelämä onkin yksi myyntivalteista, on Tel Aviv matkakohteena loistava myös monenlaiseen muuhun menoon.

Kaupungin ravintolatarjonta on ehdottomasti kulinaristien kehuma. Israelin ruokakulttuuri on täynnä juutalaisia herkkuja. Siirtolaisuus tarkoittaa monien makujen yhdistelmiä ja Tel Avivin ravintolakulttuuri onkin sekoitus maailman keittiöitä. Tutustu Tel Avivin ravintoloihin täältä.

Herkuttelemaan kannattaa suunnata Neve Tzedekin kaupunginosaan tai vanhaan kaupunkiin eli Jaffan kaupunginosan. Näistä löytyy runsaasti ravintoloita ja kahviloita, jotka ovat auki yömyöhään.

Herkkujen lisäksi Tel Aviv matkakohteena tarkoittaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Ostokset onnistuvat varsinkin:

  • Sheinken ja Dizengoff ostoskaduilla
  • Florentinin trendikkäässä kaupunginosassa
  • Hatachanan ostoskeskuksessa
  • Levinskyn maustemarkkinakadulla
  • Carmelin markkina-alueella
Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Paras aika matkustaa Tel Aviviin

Välimeren ilmasto tarjoilee Tel Aviville varsin mukavat säät läpi vuoden. Tel Aviv matkakohteena ei ole pelkkä kaupunkilomakohde, vaan alueen kauniit rannat tarjoavat ainekset rannalla oleiluun. Mikäli haluat yhdistää ranta- ja kaupunkiloman kannattaa kaupunkiin matkustaa huhtikuusta lokakuuhun. Lämpötilat ovat silloin keskimäärin lähellä +30 astetta, eikä sateista juuri ole tietoa.

Jos kuitenkin haluat vain kivan kaupunkiloman, ei Tel Avivin sää ole huono talvellakaan. Keskilämpötilat talvisin tippuvat lähemmäs +20 astetta ja sateita voi esiintyä paikoitellen. Onneksi sadetta pääsee pakoon vaikkapa kauniiseen tavernaan!

Näin onnistuvat Tel Aviv matkat

Matkat Tel Aviviin onnistuvat todella helposti. Israeliin on mahdollista löytää niin pakettimatkoja kuin omatoimimatkojakin netin matkasivustojen avulla. Suoria lentoja kaupunkiin lennetään useita kertoja viikossa Helsingistä ja halpamatkat onnistuvat helposti lukuisista Euroopan kohteista. Lentoja vertailemalla on kaupunkiin hyvinkin mahdollista lentää muutamalla sadalla eurolla.

Majoitusvaihtoehtoja on runsaasti ja esimerkiksi Booking.com ja Ebookersin kautta sinun on mahdollista löytää majapaikka jopa 30 euron hintaan. Kaupunki on täynnä hienompiakin hotelleja, jos kaipaat luksusta tai olet romanttisella matkalla kumppanisi kanssa.

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Ihastu ja kietoudu Tel Avivin maailmaan

Seuraavaa lomakohdetta miettiessä sinun kannattaa ehdottomasti pitää Tel Aviv mielessä. Matkat sinne tarjoavat hauskanpitoa ja modernia maailmanmenoa. Tel Aviv matkakohteena on täynnä makunautintoja ja ihastuttavia kokemuksia.

Ihastu, rakastu ja palaa Tel Aviviin kerta toisensa jälkeen!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti