ApolloApollo

Nämä Tel Avivin nähtävyydet tulee jokaisen kokea

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Onko etsinnässäsi mukava ja trendikäs lomakaupunki, jossa riittää lämpöä ja hauskaa tekemistä? Suuntaa Israeliin, jossa ihanimmat Tel Avivin nähtävyydet hurmaavat kaikenlaiset matkailijat.

Israelissa sijaitseva Tel Aviv on trendikäs matkakohde, joka on kasvattanut hurjasti suosiotaan viime vuosina. Varsinkin nuoret matkailijat tykkäävät kaupungin välittömästä ja lämpimästä ilmapiiristä, mutta sinne voi suunnata huoletta kuka tahansa. Parhaat Tel Avivin nähtävyydet nimittäin takaavat hauskanpitoa, kulttuuria, historiaa ja kiehtovaa tekemistä ihan kaikille matkaajille.

Tunnetuimpia nähtävyyksiä Tel Avivissa

Mitkä ovat ne tärkeimmät ja tunnetuimmat Tel Avivin nähtävyydet, jotka matkailijan sitten tulisi lomallaan katsastaa? Kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua näihin nähtävyyksiin:

Rabinin aukio Tel Avivissa

1. Rabinin aukio

Israelin entisen pääministerin Yitzhak Rabinin mukaan nimetty aukio on Tel Avivin sykkivä sydän. Alueelta löytyy kaunis ja koskettava monumentti tämän salamurhatun pääministerin muistoksi. Aukio on muutenkin todella viihtyisä vaikkapa pienen lepohetken viettoon.

Jaffan vanhakaupunki Israelissa

2. Jaffan vanhakaupunki

Jaffan satama-alue on yksi maailman vanhimmista satamista. Jaffan vanhakaupunki on kiehtova nähtävyys kokonaisuudessaan. Tämä Tel Aviviin kuuluva kaupunki kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa, sillä siellä on runsaasti nähtävää ja tekemistä. Sieltä löytyvä kirpputori on esimerkiksi todella kiva! Muita mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä juuri Jaffan alueella ovat:

  • Ottomaanien kellotorni
  • Pyhän Pietarin kirkko
  • Taiteilija Ilana Goorin kotimuseo
Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Yarkonin puisto

3. Yarkonin puisto

Ulkoilemaan pääset ihastuttavassa Yarkonin, tai HaYarkonin, puistossa. Tämä on kaunis paikka, jossa voit nauttia piknikistä, meloa veneillä tai vierailla pienessä eläinpuistossa. Vierailu täällä on paras keino viettää kaunis päivä rentoutuen, jos haluat vaihtelua rannalla löhöilyyn.

Tel Avivin pilvenpiirtäjät - Azrieli Towers

4. Azrieli Towers –pilvenpiirtäjät

Kun haluat ottaa kunnon perspektiivin Tel Aviviin, suuntaa pohjoisosissa oleviin Azrieli Towers –pilvenpiirtäjiin. Niiden 49. kerroksessa sijaitsee upea näköalatasanne, josta on mahtavat näkymät ympäri kaupungin.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Tel Avivin nähtävyydet ovat täynnä taidetta ja kulttuuria

Nähtävyydet Tel Avivissa sisältävät lisäksi runsaasti vaihtoehtoja taiteen ja kulttuurin ystäville. Tässä muutama idea paikoista minne suunnata, kun haluat lisätä lomaasi hieman kauneutta ja kulttuuria.

Tel Avivin taidemuseo

5. Tel Avivin taidemuseo

Tel Avivin taidemuseo on ehdottomasti kiehtova kulttuurinähtävyys. Sieltä löytyy runsaasti sekä paikallista, että kansainvälistä taidetta. Museo sijaitsee viihtyisällä aukiolla, jossa sijaitsevat myös kaupunginteatteri sekä oopperatalo.

Kotisivut: http://www.tamuseum.org.il/

Valkoinen kaupunki

6. Bauhaus –keskus – Valkoinen kaupunki

Tel Avivin nähtävyydet ovat kuuluisia bauhaus arkkitehtuuristaan. Bauhaus –taloja voi nähdä ympäri kaupungin, mutta vierailla kannattaa lisäksi ehdottomasti virallisessa Bauhaus –keskuksessa. Siellä voi tutustua tyylilajiin sekä ostella aiheeseen liittyviä kortteja, kirjoja ja muita esineitä. Parhaimpia paikkoja tutustua juuri Bauhaus –arkkitehtuuriin on keskuksen lisäksi Rotschild –ostosbulevardi, jota koristavat lukuisat bauhaus –rakennukset.

Bialikin talo Tel Avivissa

7. Bialikin talo

Israelin kansallisrunoilijan Hayim Nahman Bialikin koti on yksi ihastuttavampia nähtävyyksiä Tel Avivissa. Koti ei ole kaunis vain ulkoa, vaan sisällä on runsaasti kauniita yksityiskohtia niin sisustuksellisesti, että runoilijan elämään liittyviä kertomuksiakin.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Vieraile myös näissä ihanissa Tel Avivin nähtävyyksissä

Tel Aviv nähtävyydet eivät tähän lopu. Kaupungissa riittää runsaasti ihastuttavia paikkoja, joista maininnan ansaitsevat ainakin:

  • Meir Park –puisto, jossa riittää varsinkin lapsille kivaa tekemistä.
  • Park Hahurshot –puisto, josta löytyy kaunis ortodoksinen kirkko.
  • Carmelin ulkoilmamarkkinat
  • Levinsky –kadun maustemarkkinat

Tel Avivin nähtävyydet sisältävät siis runsaasti mielenkiintoista tekemistä ja kiehtovia kohteita. Tämä kaupunki on täynnä juuri tämänkaltaista rentoa, modernia hauskaa menoa ja meininkiä, eikä olekaan ihme, että kaupunki on yhä suositumpi matkailukohde.

Suuntaa siis sinäkin rentoutumaan Tel Avivin lämpöön ja eksotiikkaan!

Tel Avivin nähtävyydet kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti