Vaimo Thaimaasta – Vinkit etsintään ja yleiset olettamukset

Rakkaus voi iskeä missä tahansa ja moni suomalainenkin mies on löytänyt sen ulkomailta, vaikkapa matkan yhteydessä. Thaimaalaiset vaimot eivät ole enää mikään harvinaisuus Suomessa, vaikka tämänkin kaltaisella rakkaustarinalla on joskus huono maine. Vaimo Thaimaasta voi kuitenkin olla monella juuri se oikea ratkaisu elämään ja tuoda onnea molemmille osapuolille.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä Thaimaalaista seuraa näiltä sivustoilta
Thaimaalainen vaimo
Artikkeli jatkuu...

Löydä Vaimo Thaimaasta monin eri tavoin

Kuinka sitten löytää kunnollinen vaimo Thaimaasta? Kauniita, kiinnostavia ja mukavia thaimaalaisia naisia on helppo tavata ihan missä tahansa. Moni onkin löytänyt rakkauden juuri Thaimaan loman yhteydessä. Usein juttusille voidaan ryhtyä vaikka yökerhossa tai ravintolassa, mutta on niitä vaimoja löytynyt ihan hotelleista, kaupoista ja lentokentiltä – ihan siis missä vain paikassa, jossa saatat ruveta ihmisten kanssa juttusille, aivan niin kuin Suomessakin!

Yllättävän monet thaimaalaiset vaimot Suomessa ovat myös seurausta tuttujen järjestämistä treffeistä. Jos kaveripiirissä joku on onnistunut löytämään tällaisen rakkauden, saatetaan kaverille vinkata mahdollisesti sopivaa puolisoa!

Sitten ovat tietenkin erilaiset nettisivustot, jossa voi etsiä sinkkunaisia Thaimaasta. Näitä käyttäessä on hyvä muistaa:

  • Olla lähettämättä suuria summia rahaa ennen tapaamista.
  • Pyrkiä näkemään toinen ennen tunteiden syventymistä, vaikkapa videopuheluiden avulla, jotta tiedät henkilön olevan kuka hän sanoo olevansa.
  • Sopia ensitapaaminen julkiselle paikalle ja kertoa muille aikeistasi.

Sinun on siis mahdollista löytää Thaimaasta vaimo monin eri tavoin. Pidä mieli avoinna – se auttaa yleensä aina!

Tämä on yksi isoimmista sivustoista, joista löydät thaimaalaisia sinkkuja (sivusto suomeksi): www.thaicupid.com

ApolloApollo

Thaimaalainen vaimo

Kuinka saada suhde onnistumaan

Vaimo Thaimaasta ei tietenkään itsessään ole koskaan avain onneen, vaan parisuhde pitää saada toimimaan eri tavoin. Kun kyseessä on kahdesta eri kulttuurista tulevan parisuhde, liittyy siihen monesti omanlaisia haasteita.

Jotta thaimaalainen vaimo pysyy onnellisena kannattaa muistaa:

  • Ymmärtää mahdollista koti-ikävää.
  • Puhua erimielisyyksistä avoimesti.
  • Tuoda pala Thaimaata Suomeen, ruokien, esineiden ja muiden asioiden avulla.
  • Tutustua thaimaalaiseen kulttuuriin.

Suhde on siis täynnä ensitutustumista, ensihuumaa ja erilaisia haasteita aivan kuten mikä tahansa suhde. Loppupeleissä kyseessä on kuitenkin rakkaus, eikä se katso koskaan ikää eikä paikkaa!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Yleisimmät myytit thaimaalaisista vaimoista

Kun suomalaisella miehellä on thaimaalainen vaimo, voi monen pahat kielet päästä valloilleen. Ongelma on se, että tähänkin aiheeseen liittyy todella runsaasti erilaisia myyttejä, joita sitten levitellään totena.

Tässä muutamia yleisimpiä myyttejä kumottuna asian tiimoilta:

Naiset ovat vain rahan perässä

Thaimaalainen vaimo ei ole rahan perässä. Näitäkin naisia toki Thaimaasta löytyy, mutta niinhän niitä löytyy kaikkialta maailmasta. Tämänkaltaiset onnennokkijat tunnistaa kyllä nopeaan – he puhuvat nimittäin rahasta jo heti kättelyssä. Aito thaimaalainen nainen etsii kuitenkin oikeaa suhdetta ja varsinkin rehelliset tavalliset suomalaiset miehet kiinnostavat.

Thaimaalaiset vaimot tulevat palvelemaan kotiisi

Kun tuot thaimaalaisen vaimon Suomeen, et tuo kotiisi sisäkköä. Thainaiset arvostavat suomalaista yhteiskuntaa ja sitä, että miehetkin tekevät kotitöitä. Vaimo Thaimaasta voi kyllä tykätä kokata ja laittaa kotia, mutta palvelijoista ei ole kyse!

Kyse on vain seksistä

Thaimaalla on joskus huono maine maailmalla, mutta aivan syyttä. Vaimon löytäminen Thaimaasta ei todellakaan tarkoita, että ensin hypätään vällyjen väliin ja vasta sitten puhutaan! Kuka tahansa suomalainen, jolla on thaimaalainen vaimo, tietää, että kyse on aidosta parisuhteesta ja toisen kunnioittamisesta ihan niin kuin missä tahansa muussakin suhteessa.

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti