ApolloApollo

Etelä-Afrikka

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Etelä-Afrikka on elämysmatkailijan ehdoton paratiisi. Tässä maassa riittää nähtävää ja koettavaa upeista kaupungeista upeaan luontoon. Lähes 50 miljoonan asukkaan maa on Afrikan eteläisin valtio, joista tunnetuin kaupunki on upea ja kaunis Kapkaupunki.

Kulttuuri on sekoitus Afrikkaa ja Eurooppaa, ja eroaa täten Afrikan muista maista. Englanti on yksi Etelä-Afrikan virallisista kielistä, joka myös helpottaa matkailua tässä maassa

Kauniin Kapkaupungin lisäksi maasta löytyy upeaa luontoa, josta löydät satoja eri eläimiä. Etelä-Afrikassa järjestetään paljon safarikierroksia, jotka tarjoavat suomalaiselle matkailijalle varmasti upeita kokemuksia. Etelä-Afrikka on siis täydellinen kohde sekoittaa kaupunkilomaa, rantalomaa sekä elämysmatkaa. Todella monipuolinen maa pystyy tarjoamaan jokaiselle matkailijalle jotakin.

Suosituimpia matkakohteita Etelä-Afrikassa ovat pääkaupungin Kapkaupungin lisäksi Kruger –kansallispuisto, Hermanus sekä Gansbaii.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Etelä-Afrikassa riittää lämpöä ympäri vuoden, eli lomalle voi lähteä koska vain. Suurin sesonkiaika on talvella joulu-tammikuussa, jolloin moni lähtee sinne esimeriksi joulun ja/tai uudenvuoden viettoon.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti