Tansania

Tansania on Itä-Afrikassa sijaitseva maa, joka on erittäin suosittu kohde Afrikassa. Tansania tarjoaa henkeäsalpaavaa luontoa, jonka lukuisissa kansallispuistoissa pääset ihastelemaan Afrikan eläimiä ja maisemia.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Yhdistelmä viidakkoa, savannia ja kansallispuistoa, tätä kaikkea on Tansania. Tansania tarjoaa myös rantalomailijalle upeita maisemia Sansibarin rannoilla. Saat tästä maasta irti siis kaikenlaista. Savannikierros tai matka kansallispuistoon, ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia, jos suuntaat Tansaniaan. Vastaavia savannikierroksia pääsee kokemaan myös Keniassa.

Matkakohteita Tansaniassa ovat upeat kansallispuistot Tarangire ja Serengeti. Rantalomasta haaveilevalle Sansibar on täydellinen vaihtoehto, joka on saariryhmä Tansanian rannikolla. Yksi Tansanian kohteista on myös Kilimanjaro, joka on yksi maailman suosituimmista vaelluskohteista. Jos kaipaat suurkaupunkia, niin suuntaa Dar es Salaamiin. Kohteita on siis monia, ja löydät varmasti itsellesi sopivimman.

ApolloApollo

Tansaniassa riittää lämpöä aina. Mukavan lämpimästä säästä pääsee matkailija nauttimaan ympäri vuoden. Paras aika matkustaa on syksystä, ja alkutalvesta. Suurin sesonki osuu joulun aikaan, jolloin lämpötilat ovat korkeimmillaan.

Lähde unohtumattomalle matkalle Tansanian luonnon ääreen!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti