ApolloApollo

Havaiji

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Havaiji on Tyynellä valtamerellä sijaitseva satojen saarien saariryhmä. Se on ollut Yhdysvaltojen 50. osavaltio vuodesta 1959 asti.

Havaiji on varmasti yksi niistä kohteista Malediivien ja Mauritiuksen lisäksi, joista lomailijat ovat aina haaveilleet. Monista elokuvista ja tv-sarjoista tuttu Havaiji ihastuttaa upealla luonnollaan, hiekkarannoillaan ja iloisilla ihmisillä. Se tarjoaa varsinaisia paratiisisaaria tropiikin keskellä.

Havaiji koostuu siis yli sadasta eri saaresta. Osavaltiolla on kahdeksan pääsaarta, jotka ovat Oahu, Havaiji, Lanai, Maui, Molokai, Kahoolawe, Niihau ja Kauai. Näistä suosituin matkakohde on Oahu, jossa sijaitsee pääkaupunki Honolulu. Muita erittäin suosittuja saaria Havaijilla ovat Maui ja Havaiji (Big Island). Näillä kolmella saarella käy eniten matkailijoita. Jos etsit rauhallisempaa paikkaa, niin kuvankaunis Kauai tai rento Molokai ovat sopivia kohteita lomallesi.

Havaiji on myös suosittu paikka järjestää häämatkoja sekä myös ihan häitä. Tästä upeampaa kohdetta ei löydy kumpaankaan tapahtumaan.

Havaijilla riittää tekemistä. Saaret ovat varsinkin sukeltajille upeita ja unohtumattomia kohteita. Mauin upeat rannat tarjoavat merenalaista nähtävää sukeltajille sekä snorklaajille. Myös muut vesiurheilut onnistuvat loistavasti näillä saarilla. Luonnosta nauttiville taas ei tämän upeimpia maisemia muualta löydy.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Maa on lämpötilojen puolesta aika tasainen koko vuoden. Joulukuun ja maaliskuun välillä on kovin lomasesonki. Lämpötilat ovat 20-30 asteen välillä, joten aurinkoa riittää ja rannoilla makoilu onnistuu.

Lähde nyt Havaijin lämpöön kokemaan kaikki upeat asiat mitä saaret sinulle tarjoavat! Aloha!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti