LomarengasLomarengas

Ranskan Polynesia

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ranskan Polynesia sijaitsee keskellä Tyyntämerta. Tämä Ranskalle kuuluva alue on maailmalla tunnettu upeista saarista ja atolleistaan, joita varmasti jokainen rantalomien ystävä on joskus netistä selaillut.

Ranskan Polynesia koostuu yli sadasta saaresta, mutta siellä sijaitsee kuitenkin kaksi tunnettua lomaparatiisia, Bora Bora ja Tahiti. Näissä kahdessa kohteessa pääset kokemaan sellaisen loman, mitä ei ole missään muualla mahdollista viettää.

Tämä kohde on suosittu sukelluskohde. Ranskan Polynesiassa pääset näkemään maailma upeimpia rantoja, sukeltamaan kristallinkirkkaissa vesissä ja kokemaan aidon paratiisin. Muu vastaava paratiisi maailmalla on Malediivit.

Suosituimpia kohteita Ranskan Polynesiassa siis ovat Bora Bora ja Tahiti, jotka ovat varmasti jo monelle tuttuja ainakin nimeltä. Myös Moorea lukeutuu näihin kohteisiin, mutta se tulee ainakin suomalaisille ehkä harvemmin eteen.

Bora Boralla pääset kokemaan upeimmat maisemat, joita koko Ranskan Polynesia matkailijalle tarjoaa. Kannattaa seurata tarkkana tarjouksia, sillä matkat Bora Boralle ovat erittäin arvokkaita.

Vaikka Moorea ei ole nimensä puolesta yhtä tuttu, niin se on silti näistä kohteista suosituin, sillä se on paljon edullisempi mitä Bora Bora tai Tahiti. Moorealla pääset kokemaan upeat valkeat rannat, joissa pääsee harrastamaan eri vesiurheilua ja nauttimaan auringon lämmöstä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Tahiti on näistä saarista se kuuluisin ja nimekkäin. Täällä sijaitsee myös lentokenttä, jonka kautta useisiin muihin kohteisiin suunnataan. Upeat trooppiset maisemat vievät matkailijan postikorttimaisemiin, ja tarjoavat mitä kauneimman paratiisin. Jos kuitenkin etsit kunnon rantakohdetta, niin Moorea on oikea valinta kohdallasi.

Ranskan Polynesiassa on kaksi eri vuoden aikaa, jotka ovat talven kuivakausi huhtikuusta lokakuuhun sekä sadekausi, joka on marraskuusta maaliskuuhun. Ilman ja veden lämpötilat pysyvät lomailijalle suotuisina kuitenkin koko vuoden, joten saarille voi suunnata koska vain.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti