LomarengasLomarengas

Uusi-Seelanti

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Uusi-Seelanti sijaitsee aivan toisella puolella maapalloa eteläisellä pallonpuoliskolla. Tämä upea maa on yksi maailman kauneimmista kohteista, ja tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja luontoa.

Uudessa-Seelannissa pääset kokemaan eri luonnon tarjoamia upeita kohteita lumisista vuorista sademetsiin. Uusi-Seelanti on kiertomatkailijan unelmakohde.

Matkakohteita Uudesta-Seelannista löytyy useita. Jokaiselle matkailijalle löytyy jotain, sillä tämä saarivaltio on hyvin monimuotoinen. Maan suurimmat kaupungit ovat pääkaupunki Wellington ja Auckland, joissa molemmissa pääsee kokemaan suurkaupungin vilskettä.

Luontokohteista tunnetuin taas on Rotorua, joka tarjoaa upeita laavakenttiä ja kuumavesialtaita. Yksi maan tunnetuimmista nähtävyyksistä on myös Taru Sormusten Herrasta –elokuvien tuttu kuvauspaikka Hobittila eli Kontu, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Rotoruasta. Uudessa-Seelannissa onkin näppärä vuokrata auto, jolla pääset maan upeita kohteita ihastelemaan.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Kuten Australiassa, niin myös Uudessa-Seelannissa vuodenajat ovat päinvastaiset. Suomen keskitalvella Uudessa-Seelannissa nautitaan shortsikeleistä. Uuden-Seelannin lämpötilat vaihtelevat kohteittain, joten kannattaa hieman tutustua ennakkoon matkakohteesi lämpötiloihin kunakin kuukautena.

Lähde nyt matkalle Uuden-Seelannin upean luonnon keskelle!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti