Brasilia

Brasilia on Etelä-Amerikassa sijaitseva maa, joka on tunnettu ympäri maailmaa vauhdikkaasta musiikista ja Sambasta. Maailman viidenneksi suurimmassa maassa asuu yli 200 miljoonaa ihmistä.

Brasilia on sekoitus upeaa kulttuuria. Brasilian väestö koostuu monista eri kansoista, ja sieltä on löydetty yli 700 heimoa ympäri Amazonia. Tämä on eksoottinen ja upea kohde, jossa matkailija pääsee nauttimaan upeista kaupungeista, auringosta ja mitä hienoimmista hiekkarannoista.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Matkakohteista ehdoton suosikki on tietysti Rio de Janeiro, joka on upea miljoona kaupunki meren äärellä. Rio de Janeiro on varmasti jokaiselle kuvista tuttu, sillä kaupungin yllä sijaitsee maailmankuulu Kristus –patsas. Rio de Janeiro tarjoaa upean kohteen rantalomailuun, mutta myös kaupunkikohteena. Shoppailumahdollisuuksia riittää, ruoka on hyvää ja ilmapiiri on rentoa ja menevää.

Muita kohteita Brasiliassa ovat Búzios, Sao Paulo ja Salvador. Nämä kaikki kohteet tarjoavat erilaisen kaupungin, jossa riittää varmasti nähtävää ja tekemistä jokaiselle. Jos olet luonnon ystävä, niin on varmasti sanomattakin selvää, että Amazon tarjoaa sellaista nähtävää, mitä ei muualla maailmassa pääse näkemään.

ApolloApollo

Sään puolesta Brasilia on loistava kohde auringonpalvojille. Rantaviivaa riittää yli 7000km ja aurinko paistaa.

Varaa nyt itsellesi matka Brasiliaan Copacabanan rannoille makoilemaan!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti