LomarengasLomarengas

Chile

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Chile on Etelä-Amerikassa sijaitseva maa, josta löytyy upeaa luontoa, hienoja kaupunkeja. Se on loistava sekoitus kumpaakin, ja sopiikin näin todella hyvin reppureissaajille ja kiertomatkoihin.

Maasta löytyy todella paljon nähtävää ja koettavaa, joten sinne kannattaa suunnata vähintään kahdeksi viikoksi. Monet lähtevät pidemmäksikin aikaa kiertelemään Chileä sekä muuta Etelä-Amerikkaa yhdistäen siihen muitakin maita, kuten esimerkiksi Chilen naapurimaan Argentiinan.

Chilen matkakohteista suosittuja ovat Santiago, Valparaiso ja Puerto Varas. Näistä kohteista löytyy mitä upeampaa luontoa, ja tietysti kauniita kaupunkeja. Chilen pääkaupunki sekä suurin kaupunki Santiago tarjoaa upean vuorien ympäröivän vehreän kaupungin. Täällä viihdyt varmasti pidempääkin.

Sään puolesta Chile vaihtelee paikoittain. Chile kattaa useita eri ilmastoja maan muodon vuoksi. Pohjoisessa on tietysti lämpimämpää, sillä se on lähempänä päiväntasaajaa, kun taas etelässä sää voi olla viileämpi ja tuulinen. Myös vuodenajat ovat päinvastaiset Chilessä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Chilen loma tarjoaa sinulle mielenkiintoisia kaupunkeja, kaunista luontoa ja siistejä hiekkarantoja. Maassa pääset kokemaan monipuolisesti kaikkea, ja sieltä löytyy varmasti kaikille sopiva kohde mieltymysten mukaan.

Varaa nyt itsellesi matka Chileen ja koe tämän upean maan luonto ja kaupungit!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti