LomarengasLomarengas

Ecuador

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ecuador on maa, joka sijaitsee Etelä-Amerikassa päiväntasaajan tuntumassa. Tästä monipuolisesta kohteesta saa jokainen lomailija varmasti jotain irti, sillä tekemistä ja nähtävyyksiä riittää. Ecuadorissa matkailija pääsee kokemaan upeita paikkoja luonnon keskellä sekä hienoja kaupunkeja täynnä historiaa.

Luonto on avainsana, kun suunnataan Ecuadoriin. Luonto tarjoaa upeita maisemia niin mantereella, kuin merelläkin, sillä Tyynellä valtamerellä sijaitsevat Galápagossaaret kuuluvat Ecuadorille. Noin 1000km rannikolta sijaitseva saariryhmä on mitä upeampi kohde luonnon ystäville. Nämä saaret kuuluvat Unescon maailmanperintökohteiden listalle.

Muita suosittuja kohteita Ecuadorissa ovat Quito, Otavalo, Cuenca ja Salinas. Näistä kohteista löytyy historiaa, hienoja aurinkoisia hiekkarantoja, vesiurheilumahdollisuuksia sekä monipuolista luontoa. Esimerkiksi Quito on yli kahden miljoonan ihmisen kaupunki, jota ympäröi upea Andien vuoristo. Salinas taas on täydellinen kohde rantalomalle.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Ecuadorissa on myös hieman vaihteleva ilmasto maan korkeuserojen vuoksi. Rannikolla sää on lämpimintä kesällä, joka osuu Ecuadorissa joulukuusta huhtikuuhun. Maan vuoristossa taas lämpötilat saattavat talvisin laskea kylmäksikin. Galápagossaarilla lämpöä riittää varmasti.

Varaa nyt itsellesi matka, ja koe upea Ecuador!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti