ApolloApollo

Uruguay

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Etelä-Amerikan itärannikolla sijaitseva Uruguay on matkailumaana varmasti upea ja ikimuistoinen. Etelä-Amerikasta löytyy todella monia eri maita, joissa matkaileminen tuo jotain uutta elämääsi. Suomalaiset suosivat usein perinteisiä kohteita Euroopassa tai Aasiassa, mutta emme voi kun suositella matkaa Etelä-Amerikan kohteisiin, kuten juuri Uruguayhin.

Kiertomatkat ovat todella suosittuja Etelä-Amerikan maihin, joissa voit yhdistää pari tai useita maita.

Kuten monet muut Etelä-Amerikan maat, niin myös Uruguay on ollut aiemmin Espanjan sekä myös Portugalin vallan alla, jonka vuoksi espanja on Uruguayn virallinen kieli.

Uruguay tarjoaa matkailijalle upean luonnon lisäksi mielenkiintoisia kaupunkeja. Suosituimpia kohteita Uruguayssa ovat maan pääkaupunki Montevideo, Punta del Este, Piriápolis ja Colonia del Sacramento. Montevideo tarjoaa upean kaupungin värikkäineen kulttuureineen. Hotelleja löytyy joka lähtöön, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman. Rantalomalle kannattaa lähteä Punta del Esteen tai Punta del Diabloon.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Uruguayssa pääset nauttimaan auringosta monilla eri rannoilla. Maasta löytyy yli 600km rantaviivaa Atlantilla. Rannoille kannattaa matkustaa talvella, sillä Uruguayssa on käänteiset vuodenajat. Kuumin aika osuu siis tammi-maaliskuun väliin.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti