LomarengasLomarengas

Venezuela

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Venezuela on Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitseva yli 30 miljoonan ihmisen monimuotoinen maa Karabianmeren rannalla. Sijainnin takia Venezuela tarjoaa matkailijalle trooppista Karibiaa sekä myös sekoituksen Etelä-Amerikkaa.

Venezuelasta löydät upeita maisemia, hiekkarantoja ja retkiä luontoon. Karibianmeren rannat tarjoavat sinulla takuuvarmaa aurinkoa ja lämpöä. Näiden rantojen äärellä on upeita sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia, jotka ovat maailmankuuluja. Venezuela tarjoaa myös värikkäitä ja kulttuuririkkaita kaupunkeja, joissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokaan ja elämään.

Suosituimpia kohteita Venezuelassa ovat Isla de Margarita, Caracas, Los Roques archipelago, Puerto la Cruz sekä Canaiman kansallipuisto, missä sijaitsee maailmankuulut Angelin putoukset (978m).

Isla de Margarita ja Los Roques archipelago tarjoavat mitä upeimpia rantoja Venezuelassa. Karibianmeren turkoosi vesi houkuttelee varmasti auringonpalvojia puoleensa.

Maan pääkaupunki Caracas taas on noin kahden miljoonan asukkaan kaupunki lähellä Karibianmeren rannikkoa. Voit esimerkiksi vuokrata auton, ja lähteä ajelemaan rannikkoa pitkin, sillä Caracasista on vain noin puolentunnin matka rannikolle.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Venezuelassa on trooppinen ilmasto, joka tarkoittaa sitä, että lämpöä riittää. Kesä osuu joulun ja toukokuun välille, jolloin lämpötilat ovat 30 asteen tuntumassa. Sateita taas saadaan kesäkuusta lokakuuhun.

Varaa nyt itsellesi loma Karibianmeren ääreen!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti