Bulgaria

Bulgaria on edullinen matkailumaa. Siellä voi nauttia niin rennosta rantalomasta kuin monipuolisesta aktiivilomastakin. Tämä värikäs maa on helppo kohde niin reppumatkailijalle kuin perhelomaa etsivälle.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Bulgaria sijaitsee Euroopan kaakkoisosassa aivan Mustanmeren rannalla. Maa tarjoaa matkailijalle leudon ilmaston, jossa lämpöä riittää aina toukokuusta syyskuuhun asti. Bulgaria onkin hyvä kesälomakohde.

Toisaalta maan vuoristoalueet ovat nousseet myös hiihtäjien ja laskettelijoiden suosioon. Talvikuukausina Borovets ja Bansko ovat hyvä valinta laskettelulomakohteeksi.

Bulgarian rannikko on täynnä rantalomakohteita. Perhelomiin soveltuu esimerkiksi Albena ja Sveti Konstantin. Nämä tarjoavat hyvät hotellit lapsiperheille, sekä hieman rauhallisempaa lomamenoa. Sunny Beachilta löytyy taas paljon eri kohteita hieman vauhdikkaampaan menoon.

ApolloApollo

Varna ja Sofia tarjoavat myös mukavan sekoituksen kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia. Bulgaria on huomattavasti Suomea halvempi ja siellä voikin viettää lomaa pienemmälläkin budjetilla.

Maan hotellit ovat edullisia ja täyttä palvelua hakevan kannattaa ehdottomasti harkita all inclusive-mahdollisuutta. Autonvuokraus on myös edullista, mutta maan julkinen liikenne tekee matkaamisesta myös helppoa.

Nauti siis rennosta menosta ja auringosta varaamalla seuraava lomasi iloiseen Bulgariaan!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti