LomarengasLomarengas

Mallorca matkakohteena on loistava valinta

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tämä Espanjaan kuuluva saari soveltuu niin biletys- kuin lapsiperheen kesälomakohteeksikin. Mallorca matkakohteena on varsin monipuolinen. Tässäpä vinkit siihen millainen tämä ihastuttava saari on lomanviettopaikkana ja mitä Mallorcalla kannattaa tehdä!

Minne Mallorcalla?

Mallorca tarjoaa matkakohteena huiman määrän erilaisia vaihtoehtoja. Hieman menevämpään rantalomaan sopivimmat matkakohteet ovat:

Magaluf, Mallorca

Magaluf

Nuorison suosima kohde, josta löytyvät saaren suosituimmat ja isoimmat klubit. Magaluf on vauhdikas yhteisö, jossa riittää tekemistä heille, joiden menojalkaa vipattaa.

Palma Nova Mallorcalla

Palma Nova

Toinen hieman vauhdikkaampi paikka matkailuun on Palma Nova. Voit nauttia siellä niin sileästä hiekkarannasta kuin tulisesta yöelämästäkin. Palma Novassa on paljon ostospaikkoja ja ravintoloita.

Mikäli haluat hieman enemmän rauhaa ja sopivamman kohteen perhelomalle, niin mielessä kannattaa pitää:

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Santa Ponsa, Mallorca

Santa Ponsa

Santa Ponsa on pieni rantalomakohde, joka on lapsiperheiden suosiossa. Sieltä löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet perheen pienimmille ja paljon tekemistä myös vanhemmille.

Alcudia, Mallorca

Alcudia

Saaran parhaimmat rannat löytyvät tästä ihastuttavasta kohteesta. Alcudia on myös täynnä erilaisia ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Kohde soveltuu niin perheille kuin aikuisille matkustajillekin.

Palma de Mallorcan kaupunki

Kaupunkiloma taas onnistuu Palmassa

Palmaa kutsutan joskus pikku-Barcelonaksi ja tämä on hyvinkin totta. Palmasta löytyy kulttuuria, ihania ravintoloita, pikku putiikkeja ja runsaasti yöelämää. Koska kaupunki sijaitsee saaren rannikolla, voi siellä kaikenlisäksi nauttia rantaelämästä.

Mallorcan kohteet ovat täynnä majoitusvaihtoehtoja aina hotelleista vuokrahuoneistoihin. Hotellien taso on saarella hyvä ja sieltä löytyy niin putiikkihotellit luksuslomaan, kuin edullisemmat vaihtoehdot yöpymiseen.

Tässä muutama hotelli, jotka kannattaa pitää mielessä:

  • Jumeirah Hotel & Spa
  • Belmond de Residencia
  • Hotel Cort
  • Hotel Formentor
Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Mallorca matkakohteena – mitä kannattaa nähdä?

Mallorca on täynnä ihania nähtävyyksiä. Tässä parhaat Mallorcan nähtävyydet:

La Seun katedraali Palmassa

La Seu katedraali

Palma de Mallorcan vanhassa kaupungissa sijaitseva La Seu katedraali on kaunis nähtävyys. Katedraalin ruusuikkuna on maailman suurimpia lasimaalauksia.

Bellverin linna

Bellverin Linna

Kaupungista noin kolmen kilometrin päässä sijaitseva Bellverin linna on kiehtova nähtävyys. Linna on muodoltaan pyöreä ja se hehkuu entisten aikojen charmia.

Joan Miron museo

Joan Mirón museo

Kulttuurista voi nauttia Mirón museossa. Tämän kuuluisan taiteilijan museo on ihastuttava kohde, jossa voi nähdä kuinka suuret taiteilijat oikein elävät ja työskentelevät.

Serra de Tramuntana vuoristo

Serra de Tramuntana

Mallorca matkakohteena tarjoaa monta Unescon maailmanperintökohdetta ja Santa de Tramuntanan rannikkovuoristo on niistä yksi ihastuttavimmista. Vuoristoa koristavat lukuisat pikkukylät ja sen serpentiinitiet ovat oivallisia pyöräilyretkeen.

Drachin tippukiviluolat

Drachin tippukiviluolat

Tämä tippukiviluola on hieno nähtävyys, johon kannattaa tutustua. Sinne tehdään paljon ohjattuja retkiä ja siellä voi ihastella niin itse luolia, kuin nauttia lauluesityksistäkin. Täältä löydät muita Mallorcan tippukiviluolia.

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Mitä tehdä Mallorcalla?

Mallorca matkakohteena tarjoaa siis runsaasti nähtävää ja erilaisia kohdevaihtoehtoja. Tekemistä riittää runsaasti ja saarella kannattaa:

  • Pelata golfia Palman reunamilla.
  • Maistella maukkaita ruokia ja herkutella Palman kauppahallin Mercat de L’Olivarin tuotteilla.
  • Vierailla kenkäostoksilla saaren sisäosissa sijaitsevassa Camparin tehtaanmyymälässä.
  • Patikoida saaren kansallispuistoissa.

Milloin Mallorcalle?

Mallorca kokemuksia lukiessa huomaa hetkessä, että saari soveltuu lomakohteeksi ympäri vuoden. Mikäli haet aurinkolomaa ja lämpöä, on saari parhaimmillaan alkukeväästä loppusyksyyn. Kuumimmat kesäkuukaudet ovat heinä– ja elokuu, jolloin paahtava aurinko lämmittää Mallorcan saarta, ja vesisateita ei näy. Lämpöä riittää vielä syys- ja lokakuussa ja matkan hinnat ovat silloin usein edullisimmillaan.

Mikäli haluat tutustua kulttuuriin ja kaupunkielämään, on esimerkiksi Palma de Mallorca matkakohteena loistava läpi vuoden. Loppusyksyn ja talven sää voi olla hieman vaihtelevampi, mutta Suomeen verrattuna sää on kuitenkin leuto ja leppoisa.

Mallorca matkakohteena on siis täydellinen valinta ympäri vuoden! 

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti