Hotels.com - Loma-ale
Bad Gasteinin kylpylä
Ebookers Varaa tästä lennot + hotelli ja säästä!

Esittelyssä ihanimmat Bad Gasteinin kylpylät

Bad Gasteinin kylpylät ovat maailmankuuluja, joihin kannattaa matkata rentouttavan loman viettoon. Tässä katsaus alppikohteen parhaisiin kylpylöihin.

Itävallan kylpylät ovat matkailijoiden suosiossa niiden laadukkaiden hoitojen ja kauniiden vuoristopuitteiden takia. Vaikka moni suuntaa Bad Gasteiniin laskettelemaan, ovat alueen kylpylät ehdottomasti toinen syy matkata näihin kauniisiin alppimaisemiin.

Mitkä sitten ovat ne parhaimmat Bad Gasteinin kylpylät ja milloin kylpylälomalle kannattaa suunnata?

( Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen... )
Löydä edulliset matkat, hotellit ja lennot Bad Gasteiniin tästä!

Viisi ihanaa kylpylää Bad Gasteinissa

Alla esittelyssä muutama upea kylpylä Alpeilla. Nämä Itävallan kylpylät ovat ehdottomasti maan parhaimmistoa ja niistä löytyy sopiva kohde kaikenlaisille matkailijoille!

Felsentherme kylpylä

Felsentherme

Felsentherme on yksi maailman tunnetuimpia kylpylöitä ja ehdottomasti Alppien parhaimmistoa. Tähän Bad Gasteinin kylpylään kuuluu useita erilaisia saunoja, höyryhuoneita, ulko- ja sisäaltaita sekä ihania kuumia lähteitä. Kylpylässä on lisäksi tarjolla runsaasti erilaisia hoitomahdollisuuksia. Tämä kylpylä viehättää lisäksi arkkitehtuurillaan ja maisemillaan. Felsenthermen aurinkoterassit kutsuvat varsinkin kesäisin puoleensa.

Kylpyläosastot ovat jaettu mukavasti erilaisiin alueisiin, joten voit taatusti rauhoittua olitpa matkassa sitten lastesi tai puolisosi kanssa. Kylpylässä toimii myös ravintola, jossa voit nauttia maittavan aterian vaikkapa hoitojen päätteeksi.

Tutustu kylpylään tästä >>

Alpentherme kylpylä

Alpentherme

Toinen upea kylpylä Alpeilla on Bad Hofgasteinin kylpylä Alpentherme. Tämä vesipuisto on täynnä erilaisia kylpylämaailmoja, sillä alue on jaettu:

  • Relax Worldiin
  • Sauna Worldiin
  • Kids Worldiin
  • Ladies Worldiin

Niissä kaikissa riittää altaita, hoitoja ja erilaisia saunoja kaikki kohderyhmät huomioiden. Tämä kylpylä soveltuu monipuoliseen lomaan ja sinne voi huoletta matkata niin aikuiset kuin lapsiperheetkin.

Alpenthermessä toimii lisäksi todella hyvä kuntosali, jossa voit ottaa hien pintaan ennen pulikointia. Kannattaa ehdottomasti harkita myös hierontapalveluita – vuorimaisemia katsellessa paranee niin keho, että mieli!

Tutustu kylpylään tästä >>

Hotel Salzburger Hof kylpylä

Hotel Salzburger Hof

Yksi ihastuttava Bad Gasteinin kylpylämaailma löytyy Hotel Salzburger Hof nimisestä hotellista. Pääsy sen kylpylä- ja saunamaailmaan kuuluu hotellissa majoittuville huoneen hintaan, mutta kylpylässä voi vierailla vaikkei täällä yöpyisikään. Hotellin kylpylä- ja sauna-osastoon kuuluu muutamia uima-altaita sekä erilaisia saunoja. Hotellissa on mahdollista nauttia lisäksi erilaisia kauneus- sekä spa-hoitoja.

Tutustu kylpylään tästä >>

Mondi-Holiday Bellevue kylpylä

Mondi-Holiday Bellevue

Tämä Bad Gasteinin spa-kylpylähotelli soveltuu niin aikuisille, että lapsiperheillekin. Hotellin yhteydessä toimivassa kylpylässä on sopivankokoinen ja käytännöllinen allas- ja saunaosasto, jossa on mahdollista nauttia lisäksi erilaisia spa-hoitoja. Kauniisti sisustettu kylpylä on rauhallinen ja rentouttava.

Tutustu kylpylään tästä >>

Cesta Grand Aktivhotel & Spa kylpylä

Cesta Grand Aktivhotel & Spa

Tämä Bad Gasteinin kylpylähotelli tarjoaa laadukasta kylpylätoimintaa. Sen allas-osastoon voi tutustua vaikkei hotellissa majoittuisikaan ja varsinkin kauneushoitoja kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan. Kauniit vuoristomaisemat avautuvat kylpyläosastolle, jossa vierailijat voivat nauttia kylpyläpalveluiden lisäksi erilaisista kuntoiluaktiviteeteista. Kokeile vaikkapa rentouttavaa ja vahvistavaa joogaa!

Tutustu kylpylään tästä >>

Paras aika Bad Gasteinin kylpylälomaan

Se milloin matkustat Bad Gasteinin kylpylään riippuu pitkälle siitä, mitä muuta lomaltasi haluat. Tämä alppikohde soveltuu nimittäin matkailuun läpi vuoden, kylpyläloman tarjotessa hieman eri juttuja. Talvella voit odottaa lomaltasi kylpyläpalvelun lisäksi tietenkin puuterilunta ja huikeita laskettelumahdollisuuksia.

Kesällä Bad Gastein puolestaan tarjoaa:

  • Patikointia
  • Pyöräilyä
  • Vuorikiipeilyä
  • Liitovarjoilua
  • Golfin peluuta

Voit siis tehdä Bad Gasteinin kylpylälomastasi sinun näköisesi ja lähteä joko kesälaitumille tai talven lumisiin maisemiin!

Varaa lomasi nyt

Bad Gasteinin kylpylät voi kokea joko omatoimisesti tai pakettiloman avulla. Esimerkiksi STS Alppimatkat järjestävät matkoja joihinkin yllä mainittuihin kylpylöihin niin kesällä kuin talvellakin. Toki Itävallan Alpeille on helppo suunnata omatoimimatkallekin. Etsi tarjouksia kylpylöihin netistä ja varaa vaikkapa äkkilähtö edullisen lomanviettoon!

Vertaa itse lennot + hotelli erikseen ja kasaa edullinen matkapaketti!
Ebookers
Expedia
^
Lomamatkalle.fi