ApolloApollo

Monaco

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ruhtinaista, luksuksesta ja formuloista tunnettu Monaco on ihastuttava matkailukohde. Tämä kääpiövaltio tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua hohdokkaaseen elämään – myös pienemmällä matkabudjetilla.

Monaco on vain noin kaksi neliömetriä pieni ruhtinaskunta Välimeren rannalla. Sitä ympäröi Ranska, josta onkin helppo tehdä myös päiväretkiä tähän ihastuttavaan valtioon. Monaco tunnetaan tätä nykyä veroparatiisina ja vain noin viidennes maan asukkaista on syntyperäisiä monacolaisia.

Vaikka tämä kaupunkivaltio onkin periaatteessa vain yksi kohde matkailijalle, on kaupunki jakautunut neljään hyvin erilaiseen osaan. Monaco-Ville on kaupungin vanhin alue, joka on täynnä ihania pastellinsävyisiä taloja. Monte Carlo on kasinostaan tunnettu loistokas alue, viihdyttävinä ravintoloineen. Alueella onkin luksusta joka lähtöön. Sen lisäksi satamaelämään pääsee tutustumaan La Condaminessa ja Fontvielle on puolestaan iso liike-elämänkeskus.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Mikäli formulat kiinnostavat, järjestetään Monacon GP aina toukokuun toisella viikolla. Tähän urheilujuhlaan tehdään myös pakettimatkoja. Muutoin Monacoon voi matkata ympäri vuoden. Talvisin Monacossa voi olla hieman kesää sateisempaa ja viileämpää, mutta pakkasta ei kuitenkaan tarvitse pelätä.

Elä siis hetki luksuksen keskellä ja koe ruhtinaallinen Monaco!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti