ApolloApollo

Suomi

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kun lomalle lähtöä miettii, ei kaukomatkat ole ainut vaihtoehto. Kaunis Suomemme tarjoilee nimittäin runsaasti ihania kohteita, joihin tutustua. Luonnosta maankuulu maamme on kauniina ympäri vuoden, sopien niin kesä- kuin talvilomakohteeksikin.

Suomi on tunnettu valoisista kesistään. Suomen kaupungit, kuten Turku, Tampere, ja Jyväskylä tarjoilevat silloin parastaan. Kesä on myös parasta aikaa mökkilomalle, jossa voi nauttia monista kimaltelevista järvistä ja yöttömistä öistä.

Syksyn värikästä ruskaa kannattaa taas mennä ihastelemaan Lappiin tai ympäri maata sijaitseviin kansallispuistoihin. Rovaniemi ja Sodankylä ovat Lapin tunnettuja kohteita, joissa riittää nähtävää. Lapin hiihtokeskukset ovat myös talvilomalaisten suosiossa.

Suomi on kiehtova kohde niin pariskunnille kuin lapsiperheille. Helsingin Linnanmäki ja Korkeasaari ovat lasten suosikkeja, mutta pääkaupungissa viihtyvät myös aikuiset. Helsingistä löytyy niin kulttuurikohteita kuin makunautintoja tarjoavia ravintoloitakin.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Matkustaminen Suomessa onnistuu niin sisäisillä lennoilla kuin junallakin. Myös autoilu on Suomessa helppoa ja maan hotellitarjonta on runsas. Lomamökin vuokraus onnistuu myös kätevästi eri kohteisiin.

Koe siis Suomen kaunis luonto ja rikas kulttuuri matkaamalle ympäri kotimaan!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti