Radisson Blu Seaside aamiainen on täynnä makunautintoja

Päivästä tulee hyvä, jos aamiainen on maistuva, niin lomalla kuin arjessakin. Hotelliaamiaisessa on aina jotain erityistä, ja uusiutunut Radisson Blu Seaside aamiainen on kokemisen arvoinen. Jos tiesi suuntaa Helsinkiin ja haluat jotain maukasta ja rentouttavaa, tämä on aamiainen, jonka ääreen sinun tulee mennä.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Radisson Blu Seaside aamiainen

Super BreakfastAamiainen on monessa hotellissa asia johon halutaan panostaa. Kuuluipa se huoneen hintaan tai ei, on kunnollinen aamiainen aina jotain, jonka lomastaan muistaa. Ei siis ihme, että Radisson Blu Seaside on halunnut kehittää aamiaistarjoilua ja mahdollistaa, että ruokailu hotellissa on elämys.

Radisson Blu Seaside aamupala on nimeltään Super Breakfast ja se on täysin uusittu aamiaistarjoilu kaikkine herkkuineen. Tämä aamiainen ei helli vain vatsaa, vaan se rentouttaa myös mielen.

Aamiaisella on nimittäin panostettu paljon esillepanoon. Radisson Blu Seaside aamiainen on maalaistalohenkinen. Puukorit ja vanhanajan lasipurkit sisältävät aamiaisherkkuja ja luovat tilaan maalaisromanttisen tunnelman.

ApolloApollo

Mistä aamiainen koostuu?

AamupalacroisantitRadisson Blu Seaside aamiainen koostuu laadukkaista ruoka-aineista, jotka kunnioittavat paikallisia perinteitä ja sesonkiruokia. Aamiaiselta löytyy paljon terveellisiä vaihtoehtoja kuten hedelmiä ja moni-viljasta valmistettuja leipiä. Toki siellä voi huoletta herkutella tuoreiden croissanttien ja pullankin kera.

Aamupalan keskeisin yksityiskohta on tuoreet munakkaat. Tilauksesta valmistettavat munakkaat saa nauttia erilaisten sisällysten kera – erikoinen ja suosittu vaihtoehto on esimerkiksi munakas savuporolla täytettynä. Jälkiruuaksi voi nauttia vohvelin valitsemillaan täytteillä.

Radisson Blu Seaside aamiainen on kattava ja monipuolinen. Erikoisruokavaliot on otettu huomioon, joten siellä voi nauttia gluteenittoman, munattoman, maidottoman tai vaikkapa vegaanin aamiaisen helposti ja ilman lisäsähellystä.

Ihanan lisän aamiaiseen tuo myös erilaiset terveysjuomat. Aamiaisella voi nauttia muun muassa c-vitamiinishotin, joka tarjoillaan usein aamiaisen aluksi. C-vitamiineja voi nauttia lisää puristamalla itselleen appelsiinimehua puristimella! Tästä ei tuoremehu paljon tuoreemmaksi voi muuttua.

Missä, milloin ja minkä hintainen aamiainen on?

Radisson Blu Seaside aamiainen on siis saatavilla Helsingissä sijaitsevassa Radisson Blu Seaside hotellissa. Hotelli sijaitsee Helsingin länsipuolella Ruoholahdessa. Tämä Super Breakfast tarjoilu on saatavilla myös muissa maan Radisson Blu –ketjun hotelleissa.

Radisson Blu Super Breakfast hinta on edullinen. Sen voi ostaa erikseen, mutta valita myös kuuluvaksi huoneen hintaan, mikäli yövyt hotellissa. Radisson Blu Seaside aamiaisen hinta on 21 euroa per henkilö.

Aamiainen tarjoillaan:

  • Arkisin: 6.30-10.00
  • Viikonloppuisin: 7.30-11.00
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Radisson Blu Seaside hotelli

Radisson Blu Seaside

Radisson Blu Seaside hotelli on tutustumisen arvoinen niin aamiaisensa puolestakin kuin muutenkin. Ruoholahdessa sijaitseva hotelli on hyvä majapaikka, jos olet lomailemassa Helsingissä. Se on hyvä valinta myös heille, jotka ovat matkalla Tallinnaan, sillä hotelli on lähellä Länsisatamaa ja Tallinnan laivoja.

Radisson Blu Seaside ravintola on hyvä valinta muulloinkin kuin aamuisin. Bistro Gimis tarjoaa maukkaan tuulahduksen stadilaista ruokakulttuuria. Hotellin yläkerrassa olevassa Katto Sauna & Loungessa voi viettää aikaa ennen tai jälkeen ruokailun.

Radisson Blu Seaside ravintola Bistro Gimis on avoinna:

Ma-Su 17.00-23.00

RoRo Bar lounas

Radisson Blu Seaside lounas tarjoillaan RoRo Barissa, joka on arkisin auki 11.00-13.30 välillä.

Yhteystiedot

RADISSON BLU SEASIDE HOTELLI, HELSINKI
Ruoholahdenranta 3
FIN-00180 Helsinki
Finland

Hotellin puhelin: 020 1234 707
Hotellin telefax: 020 1234 708
Hotellin sähköpostiosoite: info.seaside.helsinki@radissonblu.com

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

https://www.youtube.com/watch?v=XQ4zmSRmXlg

Hemmottele itseäsi aamupalalla

Arkeen kuuluvat aina pienet hemmotteluhetket ja hotelliaamiainen on ihastuttava tapa tehdä arjesta hieman mukavampaa. Radisson Blu Seaside aamiainen on tähän loistava vaihtoehto ja taatusti nautinnollinen kokemus!

Ota siis suunnaksi Ruoholahti ja täytä mahasi maistuvilla herkuilla!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti