ApolloApollo

Minne onnistuvat lomamatkat Kuopiosta 2020?

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Maailmalle pääsee lomamatkalle muualtakin kuin Helsingistä. Jos siis asustelut Savon kauniissa maisemissa, ovat lomamatkat Kuopiosta kätevä ja helppo valinta. Tässä vinkit miten ja minne Kuopiosta on mahdollisuus matkustaa.

Miten löytää parhaat lomamatkat Kuopiosta?

Jos haaveissa on lomamatkat maailmalle suoraan Kuopiosta, ei vaihtoehdoissa ainakaan ole valittamista. Lomamatkat Kuopiosta onnistuvat monen matkanjärjestäjän turvin ja matkoja voi löytää helposti myös vertailusivustojen avulla. Suosituimmat matkanjärjestävät, jotka tarjoavat suoria lentoja ja lomia Kuopiosta, ovat:

 • Matkavekka
 • Apollomatkat

Voit vertailla matkan hintoja ja vaihtoehtoja kätevästi netistä. Lomamatkalle.fi sivustolta löydät vinkit parhaan lomamatkan valintaan ja voit lukea myös lisätietoja kohteista, joihin Kuopiosta lennetään.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Minne lomamatkat Kuopiosta suuntautuvat 2020?

Minne Kuopiosta sitten voi matkustaa? Kuopion lomalennot tarjoavat varsin monipuolisen kattauksen lomakohteiden suhteen ja lomamatkat onnistuvat moniin suomalaisten suosimiin kohteisiin. Voit lähteä lomalle suoraan Kuopiosta niin Välimeren kauniille rannoille kuin kaukokohteisiinkin Aasiassa. Tämän lisäksi myös kaupunkilomat Kuopiosta onnistuvat vaivatta.

Tässä muutamat suosituimmat vaihtoehdot:

Zakinthos, Kreikka

Lomamatkat Kuopiosta Kreikkaan

Kreikka on pysynyt suomalaisten suosiossa jo vuosikausia. Kreikan suosion taustalla ovat niin sen lämmin sää kuin maan maukas ruokakulttuurikin. Mikä parasta, Kreikasta löytyy lukuisia ihastuttavia matkakohteita niin kaupunki- kuin rantalomaankin. Varsinkin Kreikan upeat lomasaaret kauniine rantakohteineen ovat matkailijoiden suosiossa. Ei siis ihme, että sinne lennetään monilta Suomen kentiltä.

Minne kaikkialle Kreikkaan Kuopiosta voi sitten suunnata? Lennot Kuopiosta Kreikkaan voivat suuntautua moniinkin eri kohteisiin.

Yksi ehdoton suosikki kohde on Kreeta, joka tarjoaa upeat puitteet onnistuneeseen rantalomaan. Kuopiosta Kreetalle voi matkata muun muassa näihin kohteisiin:

 • Lapsiperheiden suosikit Agia Marina ja Agii Apostoli.
 • Rennot ja rauhalliset Kalives ja Almyrida sekä Kato Stalos.
 • Perinteikäs ja kulttuurintäyteinen Rethymnon.

Kreetan lisäksi voit tehdä lomamatkan suoraan Kuopiosta Rodokselle. Tällä ihanalla saarella yhdistää kaupunki- ja rantaloma, uuden ja vanhan sekoittuessa ihanasti toisiinsa. Voit nimittäin ihastella perinteikästä menoa Rodoksen vanhassa kaupungissa ja antautua upeiden, modernien rantojen syleilyyn Falirakissa. Historiaa rakastavat taas ottavat lennot Kuopiosta Lindokseen.

Jos taas haluat jotain hieman uutta kreikanlomaltasi, niin varaa matka Kuopiosta Lesvoksen saarelle. Tämä Lesboksenakin tunnettu saari on yksi Kreikan aurinkovarmimmista saarista ja sen pikku kylät ovat vielä hyvinkin aitoja ja koskemattomia. Petran kylä takaa aidon ja hurmaavan lomatunnelman.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Kanariansaarten ranta

Kanariansaarille

Kanariansaaret ovat toinen suomalaisten kestosuosikki. Nämä Atlantilla sijaitsevat saaret ovat loistava keino paeta talven kylmyyttä ja pimeyttä. Tällä hetkellä Kanariansaarille voi Kuopiosta lentää Teneriffalle. Tämä Kanariansaarten suurin saari houkuttelee harrastusmahdollisuuksillaan sekä ihastuttavalla luonnollaan.

Teneriffa on täynnä kivoja kohteita, joista jokainen tarjoaa matkailijalle hieman jotakin erilaista. Voisit esimerkiksi lähteä Playa de las Americaksen takuuvarmoille aurinkorannoille tai tehdä golf-loman Kuopiosta San Miguelde Abonaan. Lomamatkat Kuopiosta Teneriffalle ovat täynnä ihanaa ohjelmaa ja saarella järjestetään esimerkiksi ohjattuja retkiä todella runsaasti!

Malaga, Espanja

Muualle Espanjaan

Voit toki matkata muuallekin Espanjaan suoraan Kuopiosta. Matkavekka tekee nimittäin matkoja manner-espanjan suosikkialueelle, Costa del Soliin. Tämä takuuvarma aurinkorannikko tarjoilee matkailijoille trendikkään Marbellan, perinteikkään Torremolinoksen sekä kiehtovan Malagan kaupungin. Näissä kohteissa löytyy kaikille jotakin – upeita rantoja, ostosmahdollisuuksia sekä hauskaa tekemistä!

Lissabon, Portugali

Portugaliin

Näiden kestosuosikkien lisäksi Kuopiosta onnistuvat matkat Portugaliin. Tämä kaunis maa tarjoaa kaksi ihanaa lomakohdetta suoraan Savosta. Algarven aurinkorannikko kutsuu valkeine hiekkarantoineen, herkullisien makunautintojensa sekä myös upeiden nähtävyyksien ansiosta lomailijaa luokseen. Matkat Algarveen voi tehdä Albufeiraan tai Vilamouraan. Mikä parasta, Algarven rannikko on hintatasonsa ansiosta yksi edullisimpia kohteita Euroopassa – voit nauttia ylellisen ja edullisen loman juuri näissä kohteissa.

Tämän lisäksi voit lentää Kuopiosta Portugaliin Azoreille. Keskellä Atlanttia sijaitsevat Azorien saaret ovat luonnonystävien unelma. Eedenin puutarhaksikin kutsutut saaret tarjoavat vaihtelevaa luontoa, jossa voit sukeltaa vaikkapa kuumiin lähteisiin tai tehdä retken valaiden valtakuntaan. Loma Azoreilla on usein aktiivinen ja elämyksellinen.

Alanya, Turkki

Turkkiin

Voit lisäksi suunata lomalle Kuopiosta Turkkiin, sillä matkoja tähän eksoottiseen maahan tehdään suoraan juuri Savon sydämestä. Lomamatkat Kuopiosta tehdään Antalyan alueelle, josta löytyy niin kaupunki- ja rantaloman yhdistävä Alanya, että perhelomaan soveltuva Side. Molemmissa on runsaasti hyviä hotellivaihtoehtoja valittavanasi sekä mahdollisuuksia esimerkiksi suomenkielisiin opastettuihin retkiin.

Lomamatkat Kuopiosta 2020

Mikä mukavinta, niin Apollomatkat kuin Matkavekkakin uudistavat kohdevalikoimaansa Kuopiosta jatkuvasti. Suorat lomamatkat Kuopiosta ovat niin suosittuja, että matkakohteita ilmenee jatkuvasti lisää!

Vuonna 2019 molemmat matkanjärjestäjät ottivat runsaasti uusia kohteita valikoimiinsa ja vuosi 2020 tuo lisää uusia lomamatkoja Kuopiosta maailmalle. Tässä muutamia uusimpia kohteita joihin suunnata lomalle Savosta:

Hvar Kroatia

Kroatia

Kuopiosta pääsee lentämään suoraan Kroatian ihaniin matkakohteisiin. Lomalennot Kuopiosta vuonna 2020 mahdollistavat niin kaupunkiloman Splitissä kuin rantaloman Makarskan Rivieralla. Kroatia on edullinen ja kaunis maa lomanviettoon. Esimerkiksi Istria Kroatiassa tarjoilee uskomattoman kauniita maisemia, joissa voit tutustua paikallisiin viini- ja oliivitarhoihin sekä seikkailla keskiaikaisissa vuorikylissä. Apollomatkojen suorat lennot Kuopiosta Kroatiaan takaavat sinulle unohtumattoman loman kauniissa maisemissa, upeista rannoista nauttien. Eikä voi olla unohtamatta erittäin maukasta kroatialaista ruokaa ja juomaa!

Sharm el-Sheikh, Egypti

Egypti

Egypti on suomalaisten suosikkikohteita ja sinne voi myös ostaa suorat lennot Kuopiosta. Egyptissä riittää katseltavaa, sillä maan nähtävyydet ovat kulttuuria ja historiaa parhaimmillaan. Miltäpä kuulostaisi vierailu Gizan pyramideilla? Tämä onnistuu tekemällä lomamatkan Egyptiin, Hurghadan lomakohteeseen. Hurghada on todella viehättävä lomakohde, jossa on tarjolle runsaasti tasokasta palvelua ja hauskaa tekemistä. Kohde soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Hurghadan lisäksi voit lentää El Gounaan. Tämä ylellinen lomakeidas sisältää tasokkaita hotelleja, sekä hyviä mahdollisuuksia kokeilla vaikkapa sukellusta. El Gouna on yksi maailman parhaimpia kohteita skorlauksen ja sukeltamisen harrastamiseen – sukeltajien tulee siis ehdottomasti suunnata tänä vuonna Egyptiin!

Venetsia, Italia

Italia

Lomamatkalle voit suunnata nyt myös Italiaan, sillä Matkavekan tarjonnassa on suora lento Kuopiosta Italian Calabriaan. Kohde tarjoaa kauniita rantoja, mutta myös dramaattista vuoristomaisemaa. Jumaltenkin rannikoksi kutsuttu alue on tunnettu kauniiden rantojen ja maisemien lisäksi italialaisista herkuista. Tämä alue on ihana sekoitus niin perinteisiä italialaisia makuja, kuin arabialaisia ja kreikkalaisiakin vaikutteita. Loma Kuopiosta Italiaan tutustuttaa sinut aitoihin italialaisiin herkkuihin!

Bulgaria

Matkavekka kuljettaa 2020 Kuopiosta Varnan kultahietikolle. Bulgariassa sijaitseva kultahietikko on tunnettu pitkästä hiekkarannastaan, joka on usein saanut tittelin Euroopan hienoimpana rantana. Kultarannikon upeimpiin puoliin kuulu sen viihtyisyys ja monipuolisuus. Varnaan voi lähteä lomalle kaveriporukalle tai lasten kanssa. Lähellä sijaitsee muun muassa Aquapolis –vesipuisto, joka on ihanteellinen paikka viihdyttämään perheen pienimpiä. Hiekkarannalla loikoilun lisäksi Varnan alue tarjoaa runsaasti luontoelämyksiä, kuten Kap Kaliakran vuoristo.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Valita voit niin lomamatkan kuin reittilennon

Lomamatka Kuopiosta yllä mainittuihin kohteisiin onnistuu monin eri tavoin. Voit nimittäin etsiä pakettimatkan valitsemaasi kohteeseen. Valmis pakettimatka on helppo ja edullinen tapa viettää lomaa. Matkavekka ja Apollomatkat tekevät säännöllisesti pakettimatkoja, molempien tarjotessa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit räätälöidä omanlaisesi loman.

Voit esimerkiksi valita hotellimajoituksen erilaisista vaihtoehdoista, sillä majoitusvaihtoehtoihin kuuluu runsaasti vaihtoehtoja, olitpa liikkeellä sitten perheen kanssa tai aikuisten kesken. Tämän lisäksi monessa kohteessa on saatavilla all inclusive –lomapaketteja. Tällöin ruokailut ja juomat kuuluvat hotellin hintaan! All inclusive –loma on edullinen ja kätevä valinta monelle matkailijalle ja tuo usein lomaasi hieman lisäluksusta.

Kuopiosta ei kuitenkaan tarvitse aina lähteä vain pakettimatkalle. Kuopion kentältä voi ostaa myös reittilennot, eikä tämä aina tarkoita edes välilaskua Helsingissä. Matkavekka ja Apollomatkat tarjoavat suorat lomalennot Kuopiosta moniin yllämainittuihin kohteisiin. Voit siis hankkia suorat lennot Kuopiosta ja varata sitten haluamasi hotellin kohteessasi. Muista myös normaalit reittilennot Kuopiosta esimerkiksi Helsinkiin – voit siis ottaa lomalennon Helsingistä ja lentää sinne suoraan Kuopiosta! Löydät lentoja alla olevan painikkeen kautta.

Lomamatkat Kuopiosta 2020

Matkavekan kautta pääsee keväällä 2020 näihin kohteisiin Kuopiosta:

 • Lesvos, Kreikka
 • Calabria, Italia
 • Rodos, Kreikka
 • Algarve, Portugali
 • Agia Napa ja Protaras, Kypros
 • Alanya & Side, Turkki
 • Costa de Almeria, Espanja
 • Varnan kultahietikko, Bulgaria

Apollomatkat puolestaan lentää Kuopiosta Kreetalle keväällä 2020.

Lomamatkat Kuopiosta takaavat sen, että pääset aloittamaan lomasi levänneenä. Löydä siis unelmiesi loma sivustomme avulla ja lähde unohtumattomalle lomalle Kuopiosta!

Pääseekö Kuopiosta lomalle suorin lennoin?

Kyllä pääsee. Kuopiosta tehdään keväisin, kesäisin ja syksyisin lomamatkoja useisiin eri kohteisiin suorin lennoin.

Mihin kohteisiin Kuopiosta pääsee lomalle 2020?

Kuopiosta pääsee lomalle vuonna 2020 ainakin näihin kohteisiin: Kreikka, Kreeta, Italia, Portugali ja Kypros

Voinko ostaa pelkät lomalennot Kuopiosta?

Kyllä voit. Sinun ei tarvitse lähteä pakettimatkalle, vaan voit ostaa pelkät lomalennot matkatoimistojen kautta tai sitten vertailemalla esim. Skyscannerin tai Ebookersin kautta.

Mitkä matkatoimistot tekevät lomamatkoja Kuopiosta?

Kuopiosta suoria matkoja tekevät ainakin Apollomatkat ja Matkavekka. Tutustu valikoimaan sivuiltamme.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti