Levi lapsille – tekemistä ja tapahtumia ympäri vuoden!

Levi on kiva paikka koko perheen lomaan. Tässä vinkit ja tiedot mitä kaikkea Levi lapsille tarjoaa!

Levi on Lapin suosituimpia talvilomakohteita, eikä suinkaan syyttä. Tämä lomakeskus on nimittäin täynnä mukavaa tekemistä koko perheelle. Leviltä löytyy eri-ikäisille soveltuvia rinteitä, ohjattua tekemistä ja runsaasti lapsiystävällisiä ruokapaikkoja. Mitä kaikkea Levi lapsille oikein tarjoaa?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Rinteet ja hiihtokoulut lapsille

Lasten kanssa Leville suunnataan usein talvella, missä kaiken kokoiset hiihtäjät on otettu loistavasti huomioon. Rinteitä on kaikenikäisille ja hissilipuista saavat 6-11-vuotiaat alennuksen aikuisten lippuun verrattuna. Alle 6-vuotiaat saavat laskea veloituksetta aikuisen kanssa. Huomioi että lapsella tulee aina olla kypärä rinteisiin suunnatessa!

Hissiliput kannattaa ostaa netistä etukäteen ja mikäli lomailette 7-10 päivää tarjoilee Levi perhealennuksen. Tämä tarkoittaa 25% alennusta kaikille saman talouden alle 18-vuotiaille lapsille.

Tämän lisäksi Levin rinteet lapsille tarjoilevat 10 ilmaista lastenhissiä ja rinnettä. Hiihtokoulut lapsille ovat hyvä tapa oppia laskemaan ja niitä järjestetään jo 4-vuotiaille pikkulaskijoille. Hiihtolomaviikkojen hiihtokouluihin kannattaa paikat varata jo hyvissä ajoin!

Talvisin Eturinteiden kupeessa on aina avoinna Lastenmaailma, jossa on juuri lapsille suunnattua ohjelmaa. Siellä on lapsia varten kaksi sompahissiä ja yksi naruhissi. Alueen ohjelma on suunnattu kaikenikäisille lapsille ja alueella on myös maksullinen päivähoitopiste.

Lapset voivat lisäksi viihtyä etelärinteiden lähistöllä olevassa Leevilandiassa. Kaksi katettua mattohissiä sekä perinteinen sompahissa tarjoavat hyvät mahdollisuudet lautailun ja laskettelun opetteluun. Tänne voit saapua omien eväiden kanssa ja paistaa esimerkiksi makkaraa alueen tulipisteellä. Molemmissa lastenmaailmoissa voivat varsinkin perheen pienimmät tavata kivan Leevi majavamaskotin!

ApolloApollo

Ailu Family Fun –lastenmaailma

Koko aikaa ei tarvitse viettää suksilla, sillä Leviltä löytyy myös Ailu Family Fun –lastenmaailma. Tämä jättikokoinen leikkipuisto sopii varsinkin perheen pienimmillä ja siellä voi muun muassa:

  • Keilata
  • Leikkiä peilisalissa
  • Pelehtiä pallomeressä

Alle 2-vuotiaat pääsevät lastenmaailmaan veloituksetta, normaalin sisäänpääsymaksun ollessa 10 euroa. Mikäli majoitutte Levi Hotel Spa:ssa, on sisäänpääsy ilmainen.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä tarjoukset lasketteluvaatteisiin ja -varusteisiin!
Laskettelu ja hiihto
Artikkeli jatkuu...

Tekemistä riittää kesälläkin

Vaikka Levi, ja Lappi ylipäätänsä, tunnetaankin paremmin talvilomakohteena, voi sinne suunnata aivan hyvin myös kesäisin. Lapin kesässä on sitä kuuluisaa taikaa ja lapsetkin viihtyvät varmasti.

Kesäinen Levi tarjoilee lapsille muun muassa:

  • Frisbeegolfia
  • Minigolfia
  • Kesäkelkkailua
  • Liikennepuiston

Tämän lisäksi Activity Parkista voi vuokrata erilaisia pyöriä, kuten maasto- ja enduropyöriä, joiden kanssa voi sitten lähteä ajelemaan kivoja metsäreittejä. Yllä mainittu Ailu Family Fun –lastenmaailma on toki auki kesäisinkin!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Näköalahissit

Levillä on kaksi ihanaa näköalahissiä, joiden kyydissä lapset tykkäävät taatusti olla. Gondoli2000 ja Express näköalahissi kyydittävät koko perheen tunturille maisemia katselemaan. Alas voi tulla vaikkapa kelkan kyydissä!

Levi tarjoaa lapsille ja perheille runsaasti tapahtumia

Ympäri vuoden Levillä on lisäksi erilaisia perhetapahtumia, kuten konsertteja ja esityksiä. Niitä on varsinkin sesonki- ja loma-aikoihin. Esimerkiksi jouluna ja juhannuksena Levillä riittää aina runsaasti tekemistä. Tulevat tapahtumat lapsille löytyvät helposti Levin virallisilta nettisivuilta, joten ne kannattaa tutkia ennen matkan varaamista.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Vietä hauska koko perheenloma Levillä!

Levi on lapsille täynnä tekemistä ja tapahtumien riemua. Levillä ovat lapset aina tervetulleita ja tämä lomakeskus on ottanut lapset loistavasti huomioon.

Siispä seuraavaa lomaa suunniteltaessa kannattaa Levi pitää mielessä!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti