Loviisan parhaat ravintolat – Top 8

Vierailulla kauniissa Loviisassa? Valkkaa tästä parhaat Loviisan ravintolat, jotta vierailusi on maistuva!

Loviisa on todella kiva matkakohde kotimaanmatkailuun. Kaupungissa riittää kiinnostavia nähtävyyksiä niin pikaiseen päiväretkeen, että vähän pidempäänkin lomaan. Lisäksi siellä vallitsee todella maittava ruokakulttuuri. Loviisan ravintolat tarjoavat hyviä makuelämyksiä koko perheelle.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat ravintolat Loviisassa – Top 8

Halusitpa makuja maailmalta tai hyvää, perinteistä suomalaista ruokaa, Loviisasta löytyy ravintoloita joka lähtöön. Vaikka monet paikalliset suosikit, kuten Ravintola Bella, ovat valitettavasti lopettaneet toiminnan, löytyy Loviisasta vieläkin runsaasti upeita ruokapaikkoja. Tässä katsaus keskustan parhaisiin ravintoloihin.

Ravintola Locale, Loviisa

1. Ravintola Locale

Kun kaipaat upeaa italialaista ruokaa, ota suunnaksi Ravintola Locale. Voit nauttia ravintolassa maistuvasta ja monipuolisesta lounaasta, joka vaihtelee viikoittain. Ravintolassa voi tilata lisäksi listalta ja nauttia esimerkiksi upean pitsan tai kunnon pihviaterian. Lisäksi Localen viinilista on varsin kattava ja hyvä.

Kotisivut: https://www.ravintolalocale.fi/

Ravintola Gille, Loviisa

2. Ravintola Gille

Skandinaavisia ja suomalaisia makuja hyödyntävä Ravintola Gille on suosittu lounasravintola. Lisäksi ravintola tarjoaa kattavasti tilausruokailumahdollisuuksia. Voit nauttia upeista sesonkituotteista ja etenkin lounaan salaattibuffet on todella monipuolinen ja maistuva. Lisäksi vanhassa puutalossa oleva ravintola viehättää sisustuksellaan.

Kotisivut: https://www.facebook.com/Ravintola-Gille-106749330892384/

ApolloApollo

Sakura Deli, Loviisa

3. Sakura Deli

Jos mielesi halajaa japanilaista ruokaa, ota suunnaksi tämä Loviisan ravintola. Sakura Deli on herkullinen lounasravintola, jossa voi nauttia upeasta fuusioruuasta ja perinteisistä japanilaisista herkuista. Pieni ravintola on todella tunnelmallinen ja asiakaspalvelu on ravintolassa erinomaista.

Kotisivut: https://www.sakuracatering.com/

Ölvin, Loviisa

4. Ölvin

Loviisan ravintolat ihastuttavat monipuolisuudellaan ja iltaa voi lähteä viettämään ravintola Ölviin, jossa maukkaan ruuan lisäksi voi nauttia livemusiikista. Pubimainen ravintola houkuttelee hampurilaisillaan sekä muilla grilliherkuilla. Vaihtoehtoja on sopivasti myös lapsille.

Kotisivut: https://fi-fi.facebook.com/pg/olvin.loviisa/posts/

Suositut Loviisan ravintolat kasvissyöjille ja vegaaneille

Loviisan ravintolat tarjoavat hyviä makuelämyksiä myös kasvisruuan ystäville. Lisäksi vegaaneja vaihtoehtojakin löytyy hyvin Loviisasta. Yllä mainituista ravintoloista kasvisruokia löytyy hyvin muun muassa:

  • Ravintola Gillestä
  • Sakura Delistä
  • Tuhannen Tuskan Kahvilasta (esittely alla)

Käy lisäksi testaamassa tämä upea ravintola, kun kaipaat kasvisruokaa:

Ravintola Pahuna, Loviisa

5. Ravintola Pahuna

Kunnon kiinalainen ravintola on monen suomalaisen suosikki, mutta Loviisassa voit tutustua myös loistavaan nepalilaiseen ruokakulttuuriin. Pahuna Ravintola on todella suosittu nepalilainen ravintola, jonka listalta löytyy runsaasti niin kasvisruokia, että täysin vegaaneja vaihtoehtoja. Ravintolaan tullaan herkuttelemaan jopa kauempaakin, joten se kannattaa ehdottomasti testata upeine naan-leipineen ja curry-ruokineen.

Kotisivut: https://ravintolapahuna.fi/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Älä unohda Loviisan kesäravintoloita

Loviisa on erityisen viehättävä kesälomakaupunki ja osa alueen upeista ravintoloista ja kahviloista onkin auki vain kesällä. Tässä kesän parhaat Loviisan ravintolat ja kahvilat:

Tuhannen Tuskan Kahvila, Loviisa

6. Tuhannen Tuskan Kahvila

Satama-alueen läheltä löytyvä Tuhannen Tuskan Kahvila on upea elämys niin tarjonnan, että miljöön puolesta. Kahvilan sisustus on peräisin 1700-luvulta ja puutarhakahvilan tilat viihdyttävät kauneudellaan ja persoonallisuudellaan. Lisäksi kahvilan erilaiset kakut ja leivonnaiset vievät kielen mennessään! Tuhannen Tuskan Kahvila aukeaa yleensä normaalisti aina toukokuun alusta alkaen.

Kotisivut: https://www.tuhannentuskankahvila.fi/

Cafe Restaurant Saltbodan, Loviisa

7. Cafe Restaurant Saltbodan

Loviisan laivasillan ravintolat ovat upeita kesäravintoloita kauniissa maisemissa. Cafe Restaurant Saltbodan on yleensä auki toukokuusta syyskuuhun, pienellä säävarauksella. Ravintolassa viehättävät ihanat paikalliset maut, kaunis merellinen ympäristö sekä useat tapahtumat tansseista musiikkiesityksiin. Ruokalistalla on runsaasti tietenkin kesäherkkuja grilliruuasta ihaniin kala-annoksiin.

Ravintola kärsi hiljattain pahoja vaurioita tulipalossa, mutta onneksi toiminta on pystynyt jatkumaan! Kyseessä on monen mielestä ehdottomasti Loviisan paras ravintola kesänviettoon.

Kotisivut: http://saltbodan.com/

Ravintola Loviisassa

8. Loviisan kappeli

Loviisan kappeli palvelee kesäisin kahvilana, jossa voit nauttia upeista annoksista ja herkuista kauniissa miljöössä. Kauniissa ravintolassa onnistuu läpi vuoden tilausruokailu, joten jos kaipaat pitopalvelua Loviisassa on Loviisan Kappeli loistelias valinta!

Kotisivut: https://www.teehelmi.fi/loviisan-kappeli/

Loviisan ravintolat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, joten ei muuta kuin suunnaksi tämä ihastuttava merellinen kaupunki!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Loviisan ravintolat kartalla

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti