Majoitus Naantalin ympäristössä – 6 idyllistä vaihtoehtoa

Yksi kotimaan parhaista lomakohteista kesälomaasi löytyy Naantalista. Tässä vinkit ja hotellisuositukset, joiden avulla majoitus Naantalin ympäristössä onnistuu edullisesti ja lomasi on nautinnollinen!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Näin löytyy majoitus Naantalin ympäristössä

Ennen kuin lähdet varaamaan hotellia, tässä muutama vinkki joilla majoitus Naantalin ympäristössä löytyy kätevästi:

  • Katsasta aina vertailusivustot kuten Hotels.com, jotta löydät parhaat tarjoukset.
  • Mieti mitä haluat yöpaikaltasi, sillä majoitus Naantalin ympäristössä tarjoaa vaihtoehtoja niin kylpylälomaan kuin perinteiseen hotellimajoitukseenkin.
  • Tarkista hotellin sijainti, jotta löydät myös parhaat Naantalin ruokapaikat ja sinua kiinnostavat nähtävyydet.
  • Katso myös Naantalin vuokramökit.

Top 6 majoituspaikat Naantalissa

Minne sitten majoittua Naantalin ympäristössä? Tässä viisi vaihtoehtoa, joiden avulla onnistuu majoitus Naantalin lähellä edullisesti ja mukavasti.

Naantalin kylpylän allas

1. Naantalin Kylpylä

Hotellit Naantalissa eivät paljon Naantalin Kylpylästä parane. Se on sijaintinsa puolesta erinomainen, sillä siihen voi yhdistää niin perheloman Muumimaailmassa kuin urheilullisen loman golfin peluun parissa. Naantalin Kylpylä on erinomainen myös romanttiseen lomaan kylpyläpalvelujen parissa.

Naantalin Kylpylä tarjoilee varsin erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy hotellista sopiva yöpaikka. Hotellista löytyy:

  • Erihintaisia ja –kokoisia huoneita hotellin päärakennuksesta
  • Sviittejä
  • Erityisvarusteltuja ja tilavia perhehuoneita
  • Erityishuoneita allergikoille ja liikuntarajoitteisille matkailijoille

Huoneisiin kuuluu kattava ja maistuva aamiainen sekä ilmainen internetyhteys.

Hotellin yhteydessä on laadukas kylpyläosasto. Kylpylässä on altaita lapsille ja rentouttavia porealtaita aikuisille. Myös erilaiset hoidot ovat saatavilla hieronnasta kasvohoitoihin.

Naantalin Kylpylän ravintola palvelut ovat oivalliset ja tarjoavat valinnanvaraa. Jos etsinnässäsi ovat parhaat Naantalin ravintolat, niin Naantalin Kylpylä löytyy taatusti jokaiselta listalta.

ApolloApollo

Tutustu hotelliin ja katso tarjoukset

Kultaranta Resort Naantali

2. Kultaranta Resort

Majoitus Naantalin ympäristössä tarjoaa paljon vaihtoehtoja rannan lähellä. Kultaranta Resort on yksi hyvä vaihtoehto, sillä lomakeskus sijaitsee vain kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä rannasta. Kultaranta Resortin huoneistoissa ja huoneissa on runsaasti tilaa oleskella sekä mahdollisuudet ruuanlaittoon. Lomakeskuksessa voi nauttia aamiaista tai à la carte –lounasta. Kultarannan alueelta löytyy myös laadukas 18-reikäinen golfkenttä mitä upeimmissa maisemissa.

Asuntohotelli Kaivo Naantalissa

3. Asuntohotelli Kaivo Oy – Villa Franck

Majoitus Naantalin ympäristössä onnistuu myös erilaisissa huoneistohotelleissa ja yksityisissä asunnoissa, joita on paljon vuokralla. Yksi tällainen vaihtoehto on Asuntohotelli Kaivo Oy ja sen ullakkohuoneista Villa Franck. Tähän ullakkohuoneistoon kuuluu kaksi huonetta, WC ja suihkutila. Keittiönurkkauksen avulla huoneessa onnistuu kokkailu ja parvekkeella ja pienellä pihaterassilla voi viettää aikaa. Tähän asuntohotelliin ei kuitenkaan saa tuoda lemmikkieläimiä.

Hotel Palo Naantalissa

4. Hotel Palo

Hotel Palo on pieni, mutta miellyttävä hotelli Naantalin keskustassa. Hotellista voi kävellä esimerkiksi satamaan tai vanhaan kaupunkiin. Ympäristö on hyvin kaunista ja hotellin yhteydessä on pieni puutarha. Lapsille löytyy myös leikkipuisto aivan hotellin vierestä.

Huoneen hintaan kuuluu maksuton internetyhteys sekä pysäköinti. Myös aamiainen kuuluu tämän kolmen tähden hotellin hintaan. Huoneet ovat hyvin kodikkaita, sisustuksen ollessa hyvin pelkistetty ja kodinomainen.

Guesthouse Harriet Naantalissa

5. Guesthouse Harriet

Aivan Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitseva Guesthouse Harriet on kolmen tähden majatalo, josta pääsee nopeasti esimerkiksi Muumimaailmaan. Majatalon yhteydessä on pieni kahvila, jossa nauttia ihastuttavia leivoksia. Huoneen hintaan sisältyy internetyhteys ja aamiainen onnistuu lisämaksusta. Huoneita majatalossa on vain kahdeksan, joten se on hyvin intiimi hotelli kivalla alueella.

Ruissalon kylpylä

6. Ruissalo Spa Hotel

Majoitus Naantalin ympäristössä onnistuu kätevästi myös Turussa, sillä sieltä on vain noin 15 kilometrin matka Naantaliin. Mikäli majoitus hieman Naantalin ulkopuolella ei siis tunnu ongelmalliselta, on Ruissalo Spa Hotel todella hyvä vaihtoehto majoituspaikaksi.

Tämä kylpylähotelli tarjoaa yksityisen rannan auringonottoon kesälomalla ja kylpyläpalvelut, joista nauttia myös talvilomalla. Hotellihuoneen hintaan kuuluu langaton internetyhteys ja ilmainen aamiainen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Lähde nauttimaan Naantalista

Majoitus Naantalin ympäristössä onnistuu siis monenlaisissa hotelleissa. Naantali on ihastuttava kotimaan lomakohde, varsinkin lapsiperheille ja pientä rentoutusta kaipaaville. Muumimaailma, golf-kentät ja alueen kylpylähotellit tarjoavat runsaasti nähtävää ja tekemistä.

Valitse siis suosikkisi ja ota seuraavan lomasi suunnaksi Naantali!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Majoitukset Naantalin ympäristössä kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti