Minne vievät parhaat lomamatkat Oulusta 2020?

Lomamatkalle lähdön ei koskaan pitäisi olla vaikeaa. Siksi onkin kiva, että lomamatkat Oulusta mahdollistavat helpon lomanaloituksen kaikille Lapin maisemissa asuville.

Lomalle lähtemisen helppous on aina tärkeää ja mikäli matkaan pääsee suoraan omalta kotikentältä, alkaa lomakin aina rennommin. Suomessa monet lomalennot lähtevät edelleenkin usein vain Helsingistä, mutta matkatoimistot ovat ryhtyneet laajentamaan lähtökenttävalikoimaa mukavasti. Siksipä lomamatkat Oulusta onnistuvatkin nykyään moniin eri kohteisiin ympäri maailman.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Näin löydät lomamatkat Oulusta maailmalle

Lomat Oulusta onnistuvat moniin eri kohteisiin ja voit löytää sinulle sopivimman matkan todella helposti. Valmiita matkoja Lapin reunalta voit löytää esimerkiksi Matkavekan kautta. Vertailusivustojen avulla voit löytää erilaisia vaihtoehtoja sinun toiveidesi mukaisesti.

Lomamatkat Oulusta onnistuvat moniin kohteisiin 2020

Minne lomat Oulusta sitten oikein suuntautuvat? Kuten mainittu, matkayhtiöiden tarjoama kohdevalikoima on todella laaja ja matkanjärjestäjät uusivat valikoimaansa jatkuvasti. Suosituimmat matkat Oulusta suuntautuvat muun muassa näihin kohteisiin:

Zakinthos, Kreikka

Lomamatkat Oulusta Kreikkaan

Kreikka on eittämättä yksi suomalaisten suosikkikohteita, eikä olekaan ihme, että monet suosituimmat lomamatkat Oulusta suuntautuvat juuri tänne. Tämä aurinkovarmakohde tarjoaa matkailijoille niin kauniita ja kuumia rantoja, että kiehtovia nähtävyyksiä ja maukkaita makunautintojakin. Kreikanlomat Oulusta onnistuvat usean eri matkanjärjestäjän voimin, joten vaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Lomalennot Oulusta Kreikkaan vievät matkailijan yleensä:

  • Kreetan kuvankauniille saarelle
  • Rhodoksen rantamaisemiin
ApolloApollo

Malaga, Espanja

Espanjaan

Toinen suosittu matkakohde Oulusta on tietenkin Espanja ja varsinkin Kanariansaaret. Suomalaisten suosikkisaarille lennetään Oulusta läpi kevään ja syksyn. Valmismatkat vievät matkailijan Gran Canarian kauniisiin maisemiin. Kohteesta löytyy runsaasti ihania rantoja, menevää yöelämää, makunautintoja ja kiehtovia retkiä tutustumaan saaren vehreään luontoon. Gran Canarian kohdevalikoimiin kuuluvat niin suomalaisille tutut ja turvalliset Playa del Inglés ja Puerto Rico, että kiehtovat uutuudet kuten Meloneras!

Kanariansaarten lisäksi Oulusta pääsi vuonna 2019 Matkavekan kanssa myös Costa del Solin aurinkorannoille. Suorat lennot Oulusta Malagaan kiidättivät matkailijan niin Costa del Solin golfviheriöille että perinteiselle rantalomallekin. Pidä silmällä Matkavekan uusia matkoja, sillä suosittu Costa del Sol voi hyvinkin olla ohjelmistossa myös vuonna 2020.

Calabria, Italia

Italiaan

Vuonna 2020 lomalennot Oulusta suuntautuvat lisäksi Italiaan. Matkavekka lentää Oulusta nimittäin Italian Calabriaan. Tämä kiehtova alue tunnetaan vehreydestään, makunautinnoistaan ja kiehtovasta kulttuurista. Voit lomailla Tropean ja Capo Vaticanon ihastuttavissa kohteissa, jotka ovat tunnettuja upeasta ruokakulttuuristaan.

Alanya, Turkki

Turkkiin

Etsivä voi lisäksi löytää Turkin lomat Oulusta vuonna 2020. Muutamat matkatoimistot järjestävät suoria lomamatkoja Antalyaan niin keväällä kuin syksylläkin. Kohde on todella monipuolinen, sillä Antalyassa riittää kiehtovia nähtävyyksiä että leppoisia rantoja, joilla nauttia Turkin lämmöstä.

Yllä olevien kohteiden lisäksi ainakin Apollomatkat ovat tarjonneet suorat lennot Oulusta Kroatiaan viime vuosina, joten kohteita löytyy kyllä runsaasti. Hae siis lentoja ja matkoja suoraan Oulusta ja pidä silmät auki erilaisten matkatarjousten osalta.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Muista myös suorat lennot Oulusta

Lomamatkat Oulusta onnistuvat siis monen matkanjärjestäjän voimin lukuisiin suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Mutta sinun ei ole pakko lähteä Lapista käsin vain valmiille pakettilomalle, sillä pelkät lomalennot Oulusta ovat myös mahdollisia. Suorat lennot Oulusta voi ottaa esimerkiksi Kanariansaarille, antaen sinulle mahdollisuuden valita majoitus erikseen hotellihakujen avulla. Kanarialle Oulusta voi päästä hurjan halvalla, sillä lentovaihtoehtoja riittää läpi viikon! Lisäksi ainakin Matkavekka tarjoaa pelkkiä lentopaketteja Oulusta, mikäli haluat etsiä majoituksen erikseen.

Oulun lentokentän kotisivut: https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/oulu

Kannattaa myös muistaa, että Oulusta on hyvät lentoyhteydet esimerkiksi Helsinkiin. Edullisimmillaan löydät suorat lennot Oulusta Suomen pääkaupunkiin vain muutamalla kymmenellä eurolla ja voit sitten hyödyntää Helsingin kentän monipuolisia lentoreittejä. Esimerkiksi kaupunkilomat Oulusta onnistuvat moniin Euroopan kohteisiin todella kätevästi ja edullisesti Helsingingistä tai vaikkapa Turun kautta Gdanskiin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lomamatkat Oulusta 2020

Matkavekan ja Apollomatkojen kautta pääsee keväällä 2020 näihin kohteisiin Oulusta:

  • Gran Canaria, Espanja
  • Calabria, Italia
  • Kreeta ja Rodos, Kreikka
BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti