Lomamatkat Vaasasta 2020

Kun kaipaat maailmalle, ei matkan aina tarvitse alkaa Helsingistä. Alla esittelyssä parhaimmat lomamatkat Vaasasta!

Maailmalle on mahdollista lähteä ympäri Suomen ja mikäli asut Vaasassa tai sen tietämillä, riittää vaihtoehtoja varsin mukavasti. Lomamatkalle Vaasasta voi lähteä ympäri vuoden ja valinnanvaraa kohteiden suhteen riittää kelvollisesti. Minne kaikkialle lomamatkat Vaasasta voivat sinut sitten kuljettaa?

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset ja lähde lomalle Vaasasta!
Kaupungintalo, Vaasa
Artikkeli jatkuu...

Lomalle Vaasasta Matkavekan siivin

Matkavekka tarjoaa runsaasti lomamatkoja Vaasasta. Heidän kauttaan voit hankkia lomalennot ja majoituksen Euroopan suosituimpiin kohteisiin. Vaasan lomien valikoimaan kuuluvat muun muassa:

Costa de Almeria

Vaasasta Espanjaan

Espanja on yksi suosikkikohteita rentouttavan aurinkoloman viettoon. Syksyllä Matkavekka kuljettaa matkailijan Vaasasta suoraan Costa de Almeriaan. Tämä ihastuttava kohde on aivan uusi lomakohde Matkavekan valikoimissa. Almerian rannikkoalue on muutenkin vielä ihanan idyllinen ja perinteikäs espanjalainen kohde. Varsinkin golffareiden kannattaa harkita lomaa tässä ihastuttavassa paikassa!

ApolloApollo

Kreetan saari

Vaasasta Kreikkaan

Matkavekan suorat matkat Vaasasta kuljettavat lisäksi rentouttavalle lomalle Kreikkaan. Kreikan matkasi Vaasasta voi suuntautua ihastuttavalle Kreetan saarelle, joka on täynnä loistavia matkakohteita erilaisiin tarpeisiin.

Kreeta tarjoaa upeita hiekkarantoja sekä todella kaunista luontoa. Matkavekan kohteisiin lukeutuu muun muassa ihastuttava Rethymnon. Pikkukaupunki on idyllinen ja aito, tarjoten mukavan sekoituksen uutta ja vanhaa. Rethymnonia kutsutaan usein Kreetan monipuolisimmaksi kohteeksi ja kaupungissa onkin helppo löytää tekemistä niin lapsiperheille että aikuislomailijoillekin. Rauhalliseen perhelomaan soveltuu lisäksi hyvin Agii Apostoli, joka löytyy myös Matkavekan valikoimista.

Lisäksi Kreetalla voit suunnata esimerkiksi:

  • Kaliveksen ja Almyridan pikkuisiin kalastajakyliin
  • Pariskuntien suosimaan Kato Stalokseen
  • Plataniaksen vilkkaaseen rantakohteeseen herkuttelemaan
  • Rauuhalliseen Malemen kylään
  • Lapsiperheiden suosimaan Agia Marinaan
  • Hanian klassiseen rantakaupunkiin

Pelkät lennot Vaasasta Eurooppaan

Lomamatkat Vaasasta Matkavekan kautta eivät tarkoita pelkästään pakettimatkoja. Sinun on mahdollista ottaa pelkät suorat lennot Vaasasta Matkavekan kohteisiin. Voit siis etsiä itsellesi majoituksen erikseen ja nauttia vain reittilennoista Vaasasta maailmalle.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Lomamatkat Vaasasta Apollomatkojen kautta

Apollomatkat logoMyös Apollomatkat kuljettavat matkailijat maailmalle suoraan Vaasasta. Apollomatkat suuntaavat vuonna 2020 Kreetan kauniisiin maisemiin. Kreetalle voit matkata esimerkiksi Plataniaksen kauniiseen rantakohteeseen. Voit valita majoituksen hienossa Plaza di Portossa tai nauttia Santa Helena Beachin rennosta menosta. Valinnanvaraa riittää jokaiseen matkabudjettiin.

Myös perhehotelleja löytyy valikoimasta runsaasti, joten voit lähteä koko perheen voimin lomanviettoon tänäkin syksynä. Esimerkiksi Rethymnonin rannikolta löytyy runsaasti kauniita hotelleja koko perheelle. Aquila Rithymna Beachin hotelli on juuri hyvä valinta perhelomaan.

Apollomatkojen lomat Vaasasta ovat usein seitsemän päivän lomia. Ota kuitenkin yhteyttä matkatoimistoon, jos haluat räätälöidä erilaisen loman itsellesi.

Runsaasti kampanjaetuja

Apollomatkoilla on saatavilla runsaasti kampanjaetuja, joiden avulla pääset lomamatkalle Vaasasta hurjan edullisesti. Muun muassa syksyn matkoihin on mahdollista saada 100 euron kampanja-alennus!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lomamatkoja Vaasasta Eurooppaan ja maailmalle

Lomalennot Vaasasta onnistuvat siis moniin suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Suorat lennot Vaasasta Eurooppaan voivat kuljettaa niin aurinkolomalle että kaupunkilomallekin. Voit esimerkiksi lentää Vaasasta Tukholmaan! Monet matkayhtiöt tarjoavat lisäksi heidän lomalennoilleen pelkkiä lentoja, jos haluat löytää majoituksen itse.

Lisäksi kaupungista voi suunnata matkalle muuallekin maailmalle. Matkoja tehdään esimerkiksi Thaimaahan aina talven sesonkiaikaan, joten aurinkoon pääsee läpi vuoden. Kannattaa siis ehdottomasti pitää silmällä matkanjärjestäjien valikoimaa ja katsastaa lomalennot Vaasasta, eikä vain Helsingistä, kun etsit lomia matkaportaalien kautta.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti