Venäjä

Suomen Ulkoministeriön suosituksen mukaan vältä kaikkea matkustamista Venäjälle.

Venäjä on maana kiehtova kohde, josta löytyy paljon idän eksotiikkaa. Maa on täynnä historian havinaa ja kauniita matkakohteita. Venäjälle voi mennä nauttimaan niin kauniista luonnosta kuin sen rikkaasta kulttuuristakin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Itänaapurimme on pinta-alaltaan maailman suurin maa. Venäjä ulottuu aina Itämereltä Tyyneen valtamereen saakka. Koon takia maasta löytyykin jos jonkinmoista ilmastoa ja maan luonto vaihtelee vuoristoista aava-alueisiin.

Venäjän värikäs ja paikoittain tumman sävyinen historia takaavat, että maan kulttuuri on rikas ja mielenkiintoinen. Maa tunnetaan sen loisteliaasti baletista, jota kannattaakin mennä seuraamaan paikanpäälle. Venäjän sirkus on myös maailmankuulu.

Matkakohteista Moskova ja Pietari ovat suosittuja matkalaisten keskuudessa. Nämä molemmat kaupungit tarjoavat upeita kokemuksia, ja varsinkin Moskovasta löytyy useita nähtävyyksiä. Mystinen Kazan on myös kokemisen arvoinen ja Kalingrad tarjoilee hurjan määrän historian havinaa siellä vierailevien iloksi. Reppumatkaajan ei myöskään sovi unohtaa, että Venäjän halki voi matkata kuuluisan Trans-Siperian junamatkan avulla.

ApolloApollo

Venäjän koon johdosta johtuen maan ilmasto siis vaihtelee kohteesta riippuen. Sää on paikoittain hyvinkin kylmä, mutta suosituimmat kaupunkikohteet tarjoavat lämpimät ja leudon sään kesäkuukausina. Venäjälle kannattaakin matkata kesällä!

Koe siis kiehtova ja nautinnollinen Venäjä!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti