LomarengasLomarengas

Joulumatka Pärnuun vie keskelle kiireetöntä lepoa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Pärnu kutsuu matkailijaa läpi vuoden sen monipuolisuudellaan niin upeiden majoitusvaihtoehtojen ja aktiivisen tekemisenkin osalta. Mutta mitä kaikkea joulumatka Pärnuun oikein pitää sisällään?

Viro on suomalaisten suosikkikohteita varsinkin silloin, kun etsitään edullista ja helppoa lomakohdetta nopeaan irtiottoon arjen keskellä. Kohteita Virossa riittää, mutta erityisesti Pärnu sen loistavine kylpylöineen on hyvä kohde matkailijalle, tarjoten miellyttävät puitteet edulliseen lomaan varsinkin jouluisin. Joulumatka Pärnuun on täynnä rentoutumista ja viehättävää jouluista tekemistä.

Pärnu jouluna on tunnelmallinen ja idyllinen

Pärnun joulun taika syntyy ihastuttavista jouluvaloista ja jouluisesta tekemisestä, eli ainekset onnistuneeseen lomanviettoon ovat kohdillaan. Tunnelmaa nostattaa Pärnun pienuus, sillä kaupunki ei ole mitenkään mahdottoman suuri ja tämän johdosta tunnelma on hyvinkin kotoisa. Keskustassa kävellessä idyllinen joulutunnelma syntyy siis hetkessä, antaen mahdollisuuden hiljentyä joulunviettoon.

Joulu on kaupungille tärkeä, joten kulttuuritarjonta on hyvinkin jouluista ja erilaisia joulunäytelmiä ja –konsertteja on kaupungissa runsaasti. Lisäksi ravintolat pistävät parastaan ja pääset nauttimaan jouluna virolaisista perinneherkuista kuten:

  • Maukkaasta porsaanlihasta
  • Verimakkarasta
  • Hapankaalista
  • Maustetusta ja voimakkaasta sinapista
  • Paikallisista piparkakuista

Ruokajuomina joulupöydässä on usein paikallisia oluita. Virolaiseen jouluruokakulttuuriin rakastuu taatusti ja se tarjoaa suomalaisen näkökulmasta jotakin hyvin tuttua, mutta silti erilaista.

Pärnu hiljenee hieman joulupyhinä ja museot ja muut nähtävyydet sulkevat yleensä ovensa. Joulupäivänä voi kuitenkin tehdä jonkin verran ostoksia sekä nauttia erilaisista tapahtumista, kuten kirkkokonserteista.

Lisäksi kannattaa ehdottomasti harkita esimerkiksi päiväretkeä talviseen Pärnun luontoon. Lähistöllä sijaitseva Soomaan kansallispuisto on todella kiehtova paikka patikoijille ja perheille. Erilaisia merkittyjä vaellusreittejä on runsaasti ja pääset kosketuksiin kauniin luonnon kanssa – loistava keino rauhoittua vuoden lopuksi!

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Joulumatka Pärnuun kuljettaa joulumarkkinoille

Joulumatka Pärnuun ei olisi mitään ilman vierailua ihastuttaville joulumarkkinoilla. Pärnun joulumarkkinat tarjoavat runsaasti perinteistä tekemistä ja idyllistä tunnelmaa. Toreilla voi tutustua paikallisiin makuihin, tehdä ihania joululöytöjä sekä kuunnella vaikkapa ihastuttavaa kuorolaulua.

Parhain Pärnun joulutori löytyy Martensin aukiolta. Kauniilla paikalla sijaitsevat markkinat ovat auki 1.12.-23.12.2019. Joulutorilla voi nauttia kojujen tarjonnan lisäksi paikallisten musiikki- ja tanssiryhmien esityksistä seuraavanlaisesti:

  • Viikonloppuisin klo 12.-14.00
  • Viikolla klo 17.-18.00

Jos siis joulumatkasi Pärnuun sijoittuu aivan joulun kynnykselle, niin pääset nauttimaan upeasta tunnelmasta joulutorilla.

Näin lähdet jouluksi Pärnuun

Joulumatka Pärnuun on helppo toteuttaa, sillä voit valita itsellesi esimerkiksi kivan valmismatkan Ikaalisten Matkatoimiston tai Matkapoikien toteuttamana. Alla lyhyt katsaus molempien matkanjärjestäjien matkoihin.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Pärnun joulumatka - Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimiston Pärnun matkat

Voit valita joko kolmen tai neljän yön matkan tai samanmittaista matkaa yhdellä laivassa vietetyllä yöllä. Hotellivaihtoehtoja on sopivasti ja voit yöpyä joko Pärnun keskustan hotelleissa tai laadukkaissa kylpylähotelleissa. Maksusta voit lisäksi osallistua ihanaan jouluiseen kiertoajeluun tai konserttiin.

Pärnun joulumatkat - Matkapojat

Matkapoikien joulumatka Pärnuun

Matkapoikien joulumatkat voivat olla joko neljän, viiden tai kahdeksan yön mittaisia. Yövyt ihanissa Pärnun hotelleissa ja matkan hintaan kuuluu muun muassa ihastuttava jouluaaton illallinen. Lisämaksusta voit nauttia kiertoajelusta tai tehdä päiväretken Riikaan! Kannattaa myös harkita joulumatkaa Riikaan.

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Vietä unohtumaton joulu Pärnussa

Pärnu soveltuu loistavasti lomakohteeksi, kun haluat edullisen ja rauhoittavan joulun. Kaupunki tarjoaa kiireettömän ympäristön, kauniin luonnon ja laadukkaita palveluita ravintoloiden ja kylpylöiden muodossa. Voit huoletta lähteä jouluksi Pärnuun niin koko perheen kera että aikuisten kesken!

Katso joulun tapahtumia Pärnussa täältä: https://visitparnu.com/en/events/

Ota siis vinkit talteen ja tee joulumatka Pärnuun!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti