LomarengasLomarengas

TOP 10 Tallinnan parhaat ravintolat

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tallinna on herkuttelijan unelmakohde. Tässä Tallinnan parhaat ravintolat seuraavalle matkalle!

Suomalaiset suuntaavat säännöllisesti Tallinnaan. Kaupunki kutsuu matkailijaa luokseen muun muassa näiden ihanien asioiden takia:

  • Edullinen hintataso
  • Laadukkaat kylpyläpalvelut
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Kiehtovat hotellit

Mutta Tallinnan ravintolat tarjoavat näiden lisäksi hyvän syyn matkata Viroon. Tässä Tallinnan parhaat ravintolat jokaiselle matkalaiselle.

TOP 10 ravintolat Tallinnassa

Tallinnan ravintolatarjonta on runsasta. Alla olevasta listasta löytyvät Tallinnan ravintolat ihan jokaiselle pariskunnista lapsiperheille.

Alexander Chef's Table ravintola

1. Alexander Chef’s Table

Tallinnan parhaat ravintolat sisältävät runsaasti fine dining –ravintoloita ja näistä Alexander Chef´s Table on yksi parhaimpia. Toompeassa sijaitseva ravintola tarjoilee hyvin pohjoismaisen, seitsemän ruokalajin menun, joka vie kielen mennessään. Tähän ravintolaan ei voi vain putkahtaa paikalle, vaan varaukset tulee tehdä vähintään vuorokautta ennen.

Varaa pöytä: http://alexanderchefstable.ee/reservations

Leib ravintola

2. Leib

Leib on virolaista ruokakulttuuria parhaimmillaan. Tämän viihtyisän ja melko pienen ravintolan suosion taustalla on sen monipuolinen ja vaihteleva menu. Täällä nimittäin valmistetaan ruokaa sesonkien mukaan, joten raaka-aineet ovat aina tuoreimmillaan! Ravintolan puutarha on varsinkin kesällä ihastuttava paikka hengähtää hyvän ruuan parissa.

Ruokalista: http://www.leibresto.ee/en/food-drinks/

Von Krahli Aed ravintola

3. Von Krahli Aed

Tallinnan keittiötä syytetään joskus kasviruokailijoiden unohtamisesta, mutta tosi asiassa Tallinnan parhaat ravintolat pitävät sisällään monia hyviä vaihtoehtoja kasvisruuan ystäville. Vanhassa kaupungissa sijaitseva Von Krahli Aed tarjoilee maistuvaa paikallista ruokaa mukavan vaatimattomasti sisustetussa ympäristössä ja listalla ovat juuri hyvät kasvis-, että liharuuatkin.

Ruokalista: http://www.vonkrahl.ee/en/von-krahli-aed/

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Tai Boh ravintola

4. Tai Boh

Tallinnan parhaat ravintolat vanhassa kaupungissa sisältävät lukuisia tuulahduksia muiden maiden keittiöistä. Aasialaisia makuja etsivän tulee suunnata siellä sijaitsevaan Tai Bohiin. Värikäs ja omaperäisesti sisustettu ravintola kokkaa annokset ruokailijoiden katseiden allas.

Ruokalista: http://taiboh.com/#menu

Ribe ravintola

5. Ribe

Ribe valittiin 2017 Viron parhaaksi casual dining ravintolaksi, joten se kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa. Ravintola ei kikkaile makujen kanssa, vaan ruokalista on täynnä hyväksi todettuja suosikkeja niin pohjoismaisesta kuin ranskalaisestakin keittiöstä.

Ruokalista: https://www.ribe.ee/fi/

Juur ravintola

6. Juur

Ravintola Juur on hieno makumatka virolaisiin makuelämyksiin. Ravintola on tasokas, mutta sen kevyt sisustustyyli tekee ravintolasta kuitenkin melko rennon kokemuksen. Täällä viihtyvät lapsetkin!

Ruokalista: https://www.restoranjuur.ee/en/

Uulits ravintola

7. Uulits

Tallinnan parhaat ravintolat tarjoavat lisäksi runsaasti helppoa pikaruokaa. Uulits on ihastuttava ravintola, jonka hampurilaiset ovat nousseet melkoiseen kulttimaineeseen. Ranskalaiset kannattaa myös ottaa kokeiluun.

Ruokalista: https://www.uulits.ee/menueue

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Controvento ravintola

8. Controvento

Mikäli haussa ovat Tallinnan parhaat ravintolat lasten kanssa, voi Controvento olla hyvä valinta. Tämän italialaisen ravintolan listoilta löytyvät niin pitsat kuin herkulliset pastatkin. Ravintola on kiva ja rento aivan Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Ruokalista: http://www.controvento.ee/en/menu/

Hotokas ravintola

9. Hotokas

Tallinnan parhaat ravintolat lasten kanssa sisältävät yllä olevien lisäksi myös niitä suosittuja pikaruokaravintoloita. Mutta jätä ketjuravintolat pois kuvioista ja suuntaa Hotokas ravintolaan. Tämä amerikkalaista pikaruokaa hampurilaisten ja ranskalaisten muodossa tarjoileva ravintola on edullinen ja viihtyisä.

Ruokalista: https://wolt.com/en/EST/tallinn/restaurant/hotokas

Elevant ravintola

10. Elevant

Jos taas intialaiset maut kiehtovat, kannattaa suunnaksi ottaa Elevant. Persoonallinen ravintola soveltuu vegaaneille ja kasvissyöjille kattavan valikoimansa ansiosta.

Ruokalista: http://www.elevant.ee/en/menu

Tallinnan parhaat ravintolat tarjoavat jokaiselle jotakin

Kuten yllä olevasta listasta voi todeta, Tallinnan ravintolat tarjoilevat kaikenlaisille ruokailijoille elämyksiä. Tallinnan ravintolat pitävät sisällään:

  • Paikallisia makuelämyksiä
  • Kansainvälisiä herkkuja
  • Helppoja ja hauskoja ravintoloita lapsille
  • Elämyksiä erikoisuuksia hakeville seikkailijoille
Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Lähde makumatkalle Tallinnaan

Yllä olevat ravintolat saavat takuulla jokaisen haaveilemaan Tallinnan matkasta. Mikä parasta, ei tämän unelman toteuttaminen ole hankalaa, sillä Tallinnaan on helppoa ja halpaa matkustaa vaikkapa viikonlopuksi!

Anna Tallinan makujen viedä sinutkin mukanaan ja mene koe parhaat ravintolat Tallinnassa!

Tallinnan parhaat ravintolat kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti