LomarengasLomarengas

Bahama

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Bahama on Atlantilla sijaitseva liittovaltio, joka pitää sisällään noin 700 eri saarta. Upea Bahama tarjoaa rantalomailijalle varsinaisen paratiisin. Upeiden hiekkarantojen ja kirkkaiden turkoosien vesien ympäröivät saaret ovat suosittuja kohteita varsinkin sukeltajien keskuudessa.

Bahamalla riittää aurinkoa ja hiekkarantoja. Todella turkooseja vesiä ovat varmasti monet matkailijat ihailleet kuvissa, ja jotkut varmasti ihan paikan päälläkin. Nämä vedet tarjoavat snorklaamiseen ja sukeltamiseen äärimmäisen upeita kohteita. Nähtävää riittää veden alla varmasti, kuten kilpikonnia, haita, värikkäitä koralliriuttoja ja kaloja sekä hylkyjä.

Matkakohteena Bahama tarjoaa luksusta paratiisissa. Maan pääkaupunki Nassau on noin 270 000 ihmisen upea kaupunki paratiisin keskellä. Siitä on helppo suunnata maan muihin saariin, joista käymisen arvoisia ovat ainakin Crooked Island, The Abacos, Andros ja Long Island. Nämä saaret tarjoavat jokainen omanlaisen kokemuksen. Kannattaa vertailla hintoja saarien ja hotelliresorttien välillä, nimittäin Bahamalta löytyy majoituksia ihan joka lähtöön.

Ilmasto Bahamalla on trooppinen, eli lämpöä riittää. Paras sesonki aika Bahamalla on joulukuusta huhtikuuhun, jonka välissä kannattaa saarille matkustaa. Sijaintinsa takia Bahamaan saattaa osua hurrikaaneja, jotka ajoittuvat kesään ja syksyyn. Lämpöä tietysti riittää ympäri vuoden, mutta matkustukset kannattaa ajoittaa myrskyjen ulkopuolelle.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Bahama on ehdottomasti kokemisen arvoinen kohde. Matkat ovat hieman arvokkaampia, mutta sitäkin upeampia. Pehmeät hiekkarannat tarjoavat auringonpalvojille upeat puitteet Karibian keskellä.

Tutustu nyt tarjouksiin ja varaa itsellesi Bahaman matka!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti