ApolloApollo

Barbados

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Barbados on pieni Karibianmeren saarivaltio. Se houkuttelee matkustajia valkoisten rantojen ja turkoosin meren avulla. Mikäli rantaloma kiehtoo sinua, on saari täydellinen valinta rentoon lomailuun. Barbados tarjoaa upean trooppisen ilmaston lisäksi paljon erilaisia virikkeitä.

Saarella voi nauttia rannalla makoilusta, mutta myös tutkia alueen korallilauttoja snorklauksen parissa. Saarelta löytyy myös kulttuuria – Barbados on loistava kohde musiikin ja tanssin ystäville.

Vaikka Barbados on maailman 14. pienin valtio pinta-alansa puolesta, riittää saarella tekemistä ja erilaisia kohteita jokaisen matkaajan makuun. Pääkaupunki Bridgetown on hyvä kohde shoppailun ystäville. Suuntaamalla saaren länsi- ja eteläpuolen kohteisiin voit puolestaan nauttia upeista hiekkarannoista. Hotellivalikoimiin kuuluu niin ihania all inclusive -kohteita, kuin vaihtoehtoja heille, jotka haluavat matkata pitkin saarta itsenäisesti.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Barbadoksella riittää aurinkoa läpi vuoden, mutta paras aika matkalle on talvi tai kevät. Kesäkuusta lokakuuhun Karibialla vallitsee hurrikaanivaara ja sää on yleisesti epävakaisempi. Trooppisen ilmaston johdosta sää pysyy helteisenä läpi vuoden, lämpömittarin noustessa säännöllisesti aina 30-asteeseen.

Lähde siis Barbadokselle ja anna maan rytmien viedä sinut mukanasi!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti