Lentokone Hotellihaku
Lentokone Lentohaku
Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit

Dominikaaninen tasavalta

Isla Catalina, Dominikaaninen tasavalta

Dominikaanisen tasavallan lippuVuoristojen värittämä Dominikaaninen Tasavalta on ihana kohde Karibianmerellä. Se on eräs alueen halutuimmista matkakohteista – valkeat hiekkarannat ja tuulessa hennosti huojuvat palmupuut ovat idyllinen ja rentouttava näky.

Tämä maailman suurin sikarientuottaja valtio on hieno sekoitus rommin tummia sävyjä ja kimaltelevaa meripihkaa.

Dominikaaninen Tasavalta on koti Karibiansaarten korkeimmalle ja matalimmalle kohdalla. Pico Duarte (n. 3,000m) vuori tarjoaakin tekemistä vaelluksen ystäville. Hulppeat vuoristot tarjoavat myös lokoisampaa menoa, sillä vehreiden laaksojen ympäröimät vuoret kätkevät taakseen raikkaita vesiputouksia, jonne pulahtaa.

Lago de Enriquille-järvi on taas alueen matalin kohta ja alueen eläimistöön lukeutuu värikkäitä iguaaneja kuin vauhdikkaita lepakoitakin.

Maasta löytyy myös runsaasti letkeitä rytmejä. Yöelämään tutustuvat saavat nauttia merengue- ja bachata-musiikista. Paikallisesta musiikista voi usein nauttia parhaiten Dominikaanisen Tasavallan tasokkaissa hotelleissa.

Pääkaupunki Santo Domingo tarjoaa paljon tutkittavaa, mutta siellä on hyvä käyttää maalaisjärkeä. Kaupunki ei ole aivan niin turvallinen, kuin monet hotellien täyttämät lomakohteet. Mikäli etsit täyttä rentoutumista, saaren itäosista löytyy lukuisia matkakohteita, joiden all inclusive -hotellit ovat hulppea tapa rentoutua.

Varaa siis loma Dominikaaniseen Tasavaltaan ja anna Karibian rytmien viedä sinut mennessään!


Dominikaaninen Tasavalta – matkat

Hotellit

Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit