Jamaika

Jamaika on letkeän rento lomakohde. Sen hurmaa matkailijat kauniilla rannoilla sekä rastafari-kulttuurilla. Pikajuoksijoistaan ja Bob Marleysta tunnettu kohde on mainio valinta pariskunnille ja ystäväporukoille.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Karibian kolmanneksi suurin saari tarjoaa kauniin luonnon lisäksi omalaatuisen kulttuurikokemuksen. Jamaika on tunnettu korallirannoista, rommista ja reggae-musiikista, josta pääsee nauttimaan aina hotelleista kadunkulmiin. Alueen ruokakulttuuri on ehdottomasti kokemisen arvoinen – kala-annokset ovat täydellinen valinta lounaalle!

Jamaikalla vallitsee rento meininki, eikä siellä ole pakko lähteä rannalta muualle kuin palmun alle kookosdrinkkiä siemailemaan. Mutta saarelta löytyy myös menoa ja meininkiä. Jamaikan vuoristoihin tehdään paljon erilaisia retkiä, joilla voi patikoida kuin tutustua alueen kahviviljelmiin. Rantakohteiden läheisyydessä on myös paljon mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Loma Jamaikalla onnistuu lennot ja hotellit erikseen varaamalla tai Suomesta järjestetyillä pakettimatkoilla. Kohteista Montego Bay ja Negril ovat suosituimpia matkailijoiden keskuudessa. Pääkaupunki Kingston on sopiva kohde menoa ja meininkiä etsiville.

ApolloApollo

Jamaikalle kannattaa matkustaa joulu-huhtikuun välillä. Trooppinen ilmasto takaa lämpimät olot ympäri vuoden, mutta kesä-marraskuun välinen hurrikaanikausi tarkoittaa trooppisia myrskyjä.

Ota siis reggaen rytmit haltuusi ja varaa loma Jamaikalle!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti