ApolloApollo

Panama

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Panamaan kannattaa tutustua muutenkin kuin sen tunnettua kanavaa tutkimalla. Tämä herttainen pieni maa on nimittäin loistava kohde matkailijoille, jotka haluavat jotakin uutta, mutta kuitenkin niin tuttua ja turvallista.

Tämä kahden suuren valtameren välissä sijaitseva valtio omaa ainutlaatuisen ilmaston, jonka johdosta Panaman viidakot ja metsät ovat täynnä erilaisia eksoottisia eläimiä. Tämä pieni maa pitää sisällään myös niin trooppista viidakkoa, kuin avaraa rannikkoa.

Maasta löytyy useita eri luonnonpuistoja, sekä suuri määri intiaanihistoriaa. Musiikin ja tanssin ystäville Panama tarjoaa kattavan jazz- ja salsakulttuurin.

Panama tarjoaa kaupunkilomasta kaipaileville paljon eksotiikkaan ja modernia menoa. Panama City on suurkaupunki vailla vertaansa. Jotakin romanttisempaa löytyy myös UNESCO:n maailmanperintökohteeksi listatusta Casco Viejosta. Mikäli haluat rantaromantiikkaa, on Panaman San Blasin saaret sopiva sekoitus rentoa menoa ja historian havinaa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Panama soveltuu kohteena parhaiten omatoimimatkailijoille. Maan ihmiset ovat vieraanvaraisia ja avuliaita. Ilmaston puolesta Panamaan kannattaa matkata joulukuusta huhtikuuhun. Ilmasto on tällöin kuivempi ja lämpötilat voivat nousta yli 30 plusasteen.

Lähde siis tutustumaan Panaman leppoisaan menoon ja lumoavaan kulttuuriin!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti