LomarengasLomarengas

Puerto Rico

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Puerto Rico on paratiisin omainen saari Karibianmerellä. Sen valkoiset hiekkarannat ja viehättävät pikkukaupungit tarjoavat uskomattoman määrän kokemuksia matkailijalle. Puerto Ricon saari sijaitsee Karibianmerellä ja maalla on erityinen asema Yhdysvaltain itsehallintoalueena.

Tämä asema tekee maasta niin helpon matkakohteen lentojen puolesta, mutta myös kulttuuritarjonnan kannalta. Saari on mukava sekoitus latinalaista kulttuuria kuin Yhdysvaltojen menoa. Tämä kulttuurien sekoitus onkin suuri osa saaren identiteettiä ja se tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää kuin maisteltavaakin.

Puerto Ricon sää on suosiollinen matkailijan kannalta, sillä saarelle voi huoletta suunnata niin talvi- kuin kesälomallakin. Saaren ilmasto on hyvin leppoisa, mutta loppukesään ja syksyyn sijoittuva hurrikaanikausi hiljentää hieman alueen turismia.

Yöelämää ja ostosmahdollisuuksia etsivän kannattaa suunnata pääkaupunki San Juaniin. Kaupunki on ihana sekoitus pieniä putiikkeja ja vanhanajan romantiikkaan, että modernia menoa ja ruokakulttuuria. Kaupungin lisäksi matkailijan kannattaa pohtia vierailua Viequesin tai Culebran saarilla.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Puerto Ricossa voi siis kokea paljon monenlaista. Saaren rantakohteet tarjoavat varsinkin seikkailijoille jotakin – surffaus on hyvinkin suosittua alueen luontaisosissa.

Lähde siis rommin makuiseen seikkailuun Puerto Ricoon!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti