ApolloApollo

Loma-asunnot – nauti omasta rauhasta

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Suomalaisuus ja kesämökki kuuluvat yhteen aivan kuten kesä ja jäätelö. Ei olekaan ihme, että loma-asuntojen vuokraus ja osto on tullut yhä suositummaksi vaihtoehdoksi vapaa-ajan viettoon. Lomamatkalle.fi auttaa sinua löytämään sopivat loma-asunnot tarpeisiisi, joka vuokrattaessa tai ostettaessa.

Miksi vuokrata loma-asunto ulkomailta?

Matkalle lähdettäessä moni turvautuu tilaamaan hotellimajoituksen. Se on usein kätevä tapa kattaa majoitustarpeesi, mutta vuokrattavat loma-asunnot voivat olla hyvä vaihtoehto, mikäli haluat jotain muuta. Oman loma-asunnon hyviä puolia on muun muassa:

  • Paljon omaa rauhaa ja enemmän tilaa elää ja olla vapaasti.
  • Mahdollisuus valmistaa omat ruuat, kuten aamiaiset.
  • Tilaisuus tutustua paikalliseen elämään hieman lähemmin asumalla paikallisten keskuudessa, eikä vain matkailijoiden keskellä.

Loma-asunnot ovat kätevä valinta etenkin suuremmille seurueille tai perheille. Lapsilla on tilaa liikkua ja leikkiä, eikä kaveriporukan tarvitse ahtautua yhteen hotellihuoneeseen iltaa istumaan. Loma-asunnot ovat usein myös kätevä tapa nauttia pienistä ylellisyyksistä, kuten omasta kattoterassista tai uima-altaasta.

Loma-asunnon vuokraus voi myös tulla huomattavaksi halvemmaksi. Voit halutessasi valmistaa osan aterioista vuokra-asunnossa, jolloin et tuhlaa koko budjettia ravintoloihin. Suurelle joukolle loma-asunnon vuokraus voi myös olla halvempi kuin yksittäisten hotellihuoneiden varaus.

Loma-asunnot eivät tietenkään ole vuokrattavissa vain ulkomailla. Vuokrattavat mökit koti-Suomessa ovatkin hieno tapa kokea Suomen kaunis kesä uusissa maisemissa. Kaikilla ei ole varaa tai mahdollisuutta ostaa omaa kesämökkiä ja siksi mökin vuokraus voi olla ainut tapa nauttia mökkielämästä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Vuokrattavat loma-asunnot – mitä sinun tulee tietää

Kuinka löytää hyvät ja halvat loma-asunnot? Lomamatkalle.fi sivujen avulla voit etsiä sinulle ja seurueellesi sopivat loma-asunnot kätevästi ja vertailla hintoja. Voit helposti löytää seuraavat suosikkikohteet sivuilta:

  • Loma-asunnot Espanja
  • Loma-asunnot Italia
  • Vuokra-asunnot Thaimaa
  • Vuokra-asunnot Ranska

Olipa haussasi siis vuokrattavat loma-asunnot Espanjan aurinkorannikolla tai kaupunkiloman vuokra-asunnot Thaimaassa, löydät vaihtoehdot ja vertailukohteet täältä.

Kuinkas sitten vuokrataan mökki Suomesta? Voit rajata hakukohteita ja tarkentaa vaatimuksiasi, ja siten löytää vuokra-asuntoja vain Suomen rajojen sisältä.

Asuntoa vuokratessa pidä mielessä, mikä asunnon varustelutaso on ja mitä hintaan sisältyy. On myös hyvä ottaa huomioon asunnon sijainti ja kulkuyhteydet lentokentälle. Kannattaa myös tutkia tarkasti kuinka asunnon avainten vaihto onnistuu ja milloin asunnosta pitää poistua.

Muista tarkistaa asunnon kunto ja tehdä kirjallinen inventaario tavaroista ja kunnosta vuokranantajan kanssa. Tämä takaa ettet saa käteesi yllätyslaskua lomasi lopuksi.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Mitä jos haluat ostaa loma-asunnon?

Mikäli olet ahkera matkailija ja tykkäät tietysti kohteessa, voi loma-asunnon osto omaksi houkutella. Loma-asunnon omistaminen on oiva tapa tienata hieman rahaa ja se mahdollistaa sinulle lomakohteen, jonne palata aina uudestaan.

Loma-asunnon osto on iso askel ja onkin hyvä tutustua kohteeseen ja asunnonvälittäjiin tarkasti. Voi vertailla asuntojen hintoja netissä ja tehdä kustannusarvioita ennen ostopäätöstä.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Omat loma-asunnot ovat ostettavissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kohteen ostaminen Suomesta voi tuntua helpommalta, mutta apua löytyy myös niille, joita kiinnostaa loma-asunnot Thaimaassa tai Espanjassa.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti