Matkamessut 2020 kutsuvat jälleen

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut, on täynnä upeaa ohjelmaa ja loistavia matkamessutarjouksia!

Matkamessut järjestetään tänä vuonna 17.-19.1. Helsingin Messukeskuksessa. Vuosittaiset matkailualan messut ovat kasvaneet suureksi tapahtumaksi, jossa pääsee uppoutumaan matkailun ihanaan maailmaan monella tapaa. Matkamessut esittelevät uusimpia matkailutrendejä monipuolisesti, alan ammattilaisten ollessa paikalla vastaamaan matkailijoita mietityttäviin kysymyksiin. Tilaisuus on loistava paikka niin uusille, että kokeneimmillekin matkaajille. Lisäksi erilaiset matkamessutarjoukset ja kilpailut houkuttelevat Messukeskukseen tänäkin vuonna.

ApolloApollo

Matkamessut 2020 – partnerimaa Viro näkyy messujen teemassa

Matkamessut logoMatkamessuilla on usein yhteistyömaa, jonka kanssa messujen teemaa ja tunnelmaa rakennetaan. Tänä vuonna partnerimaana toimii ihastuttava Viro, joka tarjoaakin matkailijoille runsaasti elämyksiä kylpylälomista monipuolisiin kaupunkilomiin. Viron tarjontaan pääsee siis tutustumaan messuilla todella monipuolisesti.

Messuilla on tietenkin runsaasti esillä muitakin matkailukohteita ja yrittäjiä jopa 90 maasta. Kohteita on löytyy läheltä ja kaukaa, joten inspiraatiota vuoden matkoihin saa taatusti pitkin Messukeskusta.

Muita teemoja vuonna 2020 ovat vastuulliset elämykset sekä perhematkailu. Matkatarjouksissa esillä ovat hyvin esimerkiksi erilaiset keinot lähteä matkaan – matkoja kun voi tehdä Suomestakin käsin vaikka bussin kyydissä esimerkiksi Riikaan!

Jos suunnittelet täksi vuodeksi seikkailua koko perheelle, on tämän vuoden teema taatusti inspiroiva. Matkamessuilla on nimittäin runsaasti tietoa juuri perheille niin matkakohteiden valintaan, että matkailutapaan. Lisäksi messualueella on seikkailukulmaus lapsille, jos suuntaat messuille lasten kanssa.

Messuilla pääsee myös herkuttelemaan. Aiemmilta vuosilta tuttu Tasty Travel vie sinut makumatkalle maailman ympäri!

Löydä halpoja matkoja partnerimaa Viroon:

Matkamessutarjouksia ja kilpailuja

Matkamessut tarjoavat runsaasti inspiraatiota lomamatkalle halajaville. Messualueella on runsaasti erilaisia kilpailuita, joissa voi voittaa upeita palkintoja. Lisäksi monet kohteet ja yrittäjät tarjoavat erilaisia matkamessutarjouksia paikanpäällä olijoille, joten intohimoisten matkaajien tulee ehdottomasti suunnata Messukeskukseen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Matkamessujen liput ja aikataulut 2020

Matkamessut järjestetään siis Messukeskuksessa ja messujen aikataulu on seuraavanlainen:

  • Pe 17.1. klo 10.-19.00
  • La 18.1. klo 10.-18.00
  • Su 19.1. klo 10.-18.00

Ennakkoon ostettujen päivälippujen hinnat ovat 17 euroa aikuisilta ja 10 euroa 7-15-vuotiailta lapsilta. Jos haluat ostaa lipun koko viikonlopuksi, on kolmen päivän kokoaikaislippu 30 euroa aikuisilta ja 20 euroa lapsilta. Lisäksi lippuja on alennettuun hintaan muun muassa eläkeläisille ja opiskelijoille. Myös perhe- ja ryhmälippuja on saatavilla. Huomioi, että liput ovat ennakkoon ostettuna halvemmat kuin ovelta ostettuna.

Suuntaa siis tutustumaan matkamessutarjouksiin Matkamessuille!

Osta liput: https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/1116/

Kotisivut: https://matka.messukeskus.com/

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti