Bank Norwegian luottokortti – Etuja ja CashPoints -pisteitä

Paljon matkailevan on usein hyvä hankkia käyttöönsä kunnollinen luottokortti. Markkinoilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka houkuttelevat juuri matkailijoita luokseen erilaisilla bonus-järjestelmillä. Yksi uusimmista tällaisista korteista on Bank Norwegian luottokortti.

Norwegian tunnetaan paremmin eurooppalaisena lentoyhtiönä, joka tarjoaa matkailijoille edullisia lentoja. Yhtiö operoi Suomestakin moniin Euroopan maihin ja voipa Norwegianin siivin lentää kaukomaillekin.

Vuonna 2016 Suomen markkinoille ilmaantui sisaryhtiö Bank Norwegianin luottokortti, jonka erilaiset bonus-järjestelmät ja alhaiset tai jopa olemattomat vuosikulut ovat houkutelleet paljon käyttäjiä puoleensa.

Onko Norwegian luottokortti sitten hyvä valinta matkailijalle tai muille luottokortin tarpeessa oleville? Tässä Bank Norwegian luottokortti kokemuksia, sekä tietoja kortin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Bank Norwegian luottokortti – tärkeimmät tiedot

Bank Norwegian luottokorttiLuottokorttia valittaessa tärkeintä on tietenkin selvittää kortin korko ja kustannukset, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Alla tietoja mikä on Bank Norwegian luottokortin korko, sekä kuinka kortin saa käyttöönsä.

Kortin hakeminen ja toimitus

Bank Norwegian luottokortin hakeminen onnistuu kätevästi netissä ja palvelu on täysin suomenkielinen. Kortin saadakseen sinun ei tarvitse olla minkään tietyn pankin jäsen, vaan kortti on avoin kaikille ehdot täyttäville.

Mitkä sitten ovat ne tärkeimmät hakemisen ehdot?

Ikäraja

Bank Norwegian luottokortin ikäraja on 23-vuotta. Henkilön tulee lisäksi olla ollut Suomen Väestörekisterissä  vähintään viimeiset 36 kuukautta. Toki luottokortti on saatavilla myös muissa Euroopan maissa.

Luottotiedot

Henkilöllä tulee olla myös puhtaat luottotiedot, eikä niissä pidä ilmetä maksuhäiriöitä. Jonkinlaiset säännölliset tulot ovat hyvä olla olemassa.

Saako opiskelija kortin?

Korttia voi hakea työtön tai opiskelija, kunhan vain maksuhäiriöitä ei ole. Kortti onkin hyvä valinta paljon matkustaville nuorille (väh. 23v), varsinkin ensimmäiseksi luottokortiksi.

ApolloApollo

Luottokortilla maksaminen

Kortin toimitus

Luottokortin hakeminen tapahtuu siis netissä, eikä se kestä muutamaa minuuttia kauempaa. Järjestelmä tarkistaa myös luottotiedot nopeasti, joten saat tiedon hakemuksen hyväksymisestä tai mahdollisesta hylkäämisestä nopeasti. Bank Norwegian luottokortin toimitusaika on noin 4-8 arkipäivää.

Luoton määrä ja korko

Norwegian Bank luottokortin luoton määrä riippuu hakijasta. Kuinka paljon luottoa voit saada, riippuu siis tuloistasi ja esimerkiksi opiskelija voi aluksi saada sitä vähemmän kuin palkkatöissä oleva. Bank Norwegian luottokortti kokemuksia lukiessa yleinen käsitys tuntuu olevan, että luottoraja on noin 10% hakijan vuosittaisista bruttotuloista.

Luoton määrää voi kasvattaa kortin säännöllisellä käytöllä ja luoton ajallaan maksamisella. Maksimiluotto on 10 000 euroa.

Entäpä sitten korko? Bank Norwegian luottokortin korko ei ole luottokorttien halvimmasta päästä, mutta kortilla on mahdollista nauttia jopa 45 korotonta luottoa. Kortin laskutus tapahtuu nimittäin aina seuraavan kuun 15. päivänä. Tämän johdosta siis kuukauden ensimmäisenä päivänä tehdyt ostokset alkavat kerryttää korkoa seuraavan kuun 15. päivästä alkaen. Korotonta maksuaikaa on siis 45 päivää. Toki jos olet tehnyt ostokset kuukauden viimeisenä päivänä, täytyy ne maksaa pois jo 15 päivän sisällä, mikäli haluat välttyä korolta.

Kortin käytössä oleva korko on:

  • Vuotuinen nimelliskorko: 19,99%
  • Kuukausittainen nimelliskorko: 1,67%
  • Todellinen vuosikorko: 21,92%

Bank Norwegianin luottokortin korko ei ole siis luottokorttien matalammista päästä. Kortin laskut kannattaakin maksaa ajallaan takaisin, jolloin se on ilmainen.

Hinnasto ja kustannukset

Se mikä tekee Norwegian Bank luottokortin hyväksi, on kortin vähäiset kustannukset. On itse asiassa täysin mahdollista ja suositeltavaa käyttää korttia ilman minkäänlaisia vuosikustannuksia, niin kauan kuin korkoa ei päästä kertymään ostoksille.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että kortilla ei ole vuosimaksuja, niin kuin monilla muilla korteilla.  Tämän lisäksi kortilla on mahdollista tehdä maksuttomia käteisnostoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.  Luottokortin uusiminen, olipa se sitten hävinnyt, varastettu tai tuhoutunut, on maksutonta.

Ainoat maksulliset palvelut ja niiden hinnat ovat:

  • Paperilaskun tilaaminen maksaa 4 euroa (ilmainen sähköpostiin).
  • Maksumuistutus ja perintä muistutus sekä irtisanomismaksu ovat 5 euroa.
  • Tämän lisäksi valuuttamuutoksesta menee 1,75% kustannukset.
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Bank Norwegian luottokortti – parhaimmat ominaisuudet

Bank Norwegian luottokortin mukana pääsee nauttimaan kahdesta hyvin tärkeästä ominaisuudesta, jotka tekevät tästä luottokortista varsin hyvin vaihtoehdon matkaajalle.

Norwegian Reward – CashPoints –bonusjärjestelmä

Norwegian Reward -bonusjärjestelmäNorwegian luottokortti kuuluu Norwegianin Reward –bonusjärjestelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että korttia käyttämällä kerrytät CashPoints –pisteitä, joita voit sitten käyttää lentolippujen ostoon tai eräisiin muihin Norwegianin palveluihin.

CashPoints –pisteitä voi kerryttää kahdella eri tapaa luottokorttia käyttämällä. Pisteitä kertyy 1% ostoksistasi aina 10 000 euroon asti kalenterivuosittain. 10 000 euron jälkeen pisteitä kertyy 0,5% ostoksistasi.  Esimerkiksi 400 euron ostoksista kuukauden aikana, kertyisi pisteitä 4 euron edestä.

Norwegian lento

Tämän lisäksi pisteitä kertyy jos ostat luottokortin avulla Norwegianin lentolippuja. Tällöin saat 4% CashPoints –pisteitä LowFare –lentolipuista ja 10% CashPoints –pisteitä Flex –lentolipuista. Pisteet saa vain itselle ostamistasi lipuista.

Bonusjärjestelmän avulla on siis melko kätevä kasvattaa pisteitä ja käyttää kertyneet pisteet sitten lentolippujen ostoon. Paljon matkaavalle tämänkaltainen diili on varsin näppärä ja hyödyllinen.

Ilmainen matkavakuutus

CashPoints –pisteiden lisäksi Bank Norwegian luottokortti sisältää ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutusturvan. Vakuutus on voimassa kun ostat vähintään 50% matkan meno-paluu kustannuksista luottokortin avulla. Matkan ei tarvitse myöskään olla Norwegianin koneilla tehty!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Apua ja lisätietoja

Lisätietoja kortista löydät kattavasta Bank Norwegianin nettisivuilta. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä pankkiin netistä löytyvän kaavakkeen avulla tai soittaa pankin puhelinpalveluun.

Palvelun numero on 07532 66 200 (+358 7… ulkomailta soitettaessa) ja se palvelee arkisin kello 11.00-17.00 välillä.

Jos korttisi on kadonnut tai varastettu, soita samaiseen numeroon, jotta se voidaan sulkea. Kortin sulkemispalvelu on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Meinasin pitää korttia lähinnä ”varakottina” joka on kassakaapissa. Mutta nyt näyttää siltä, että heivaan muut kortit sinne ja rupean käyttämään tätä pääasiallisena maksuvälineenä koska juoksevat kulut on niin vähäiset (siis niitä ei ole). – Suomi24

Laskun tarkistamisen jälkeen totesin että se on oikein, eikä siinä ole mitään ylimääräisiä ryöväyskuluja kuten useimmilla muilla pankeilla on. Hyvä näin! – Suomi24

Toimii samalla lailla kuin muutin luottokortit. Eli korkoa ei mene jos maksat saldon kokonaan pois. Itse siirrän nykyisin rahaa kortille jo ennakkoon, jotta laskua ei edes tule. Huom. Norvegianilla on laskuissa laitettu laskun summaksi minimimäärä joka tulee eräpäivänä maksaa, saldoa voi olla paljon enemmän. Ja jos maksat vaan minimimäärän, niin loppu kerryttää korkoa. Mun mielestä olis selkeämpi kun laskun summa olisi jätetty avoimeksi ja itse valitsisi minkä summan maksaa (toki näin voi tehdä nytkin, mutta mua tuo hämäää, en tiedä miksi ). – Vauva.fi

Bank Norwegian laina

Norwegian tarjoaa myös lainoja, joista voit lukea lisätietoja pankin nettisivuilta. Bank Norwegian laina on saatavilla 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainalle ei vaadita vakuuksia ja Bank Norwegian lainapäätös on valmiina heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Bank Norwegian lainan korko on henkilökohtainen ja se vaihtelee 8,99% ja 22,49% välillä. Suurin efektiivinen korko on 37,97%. Todellisen vuosikoron näkee lainatarjouksesta aina ennen tarjouksen hyväksymistä, joten tutki lainatarjous tarkasti. Laina-aika on korkeimmillaan 15 vuotta.

Hyvä valinta paljon matkaavalle ja tunnolliselle käyttäjälle

Bank Norwegian luottokortti on siis hyvä valinta heille, jotka lentävät paljon ja varsinkin Norwegianin reittejä. Mikäli kortin maksaa aina ajallaan, saa sillä säästettyä hyvin rahaa juuri matkavakuutuksissa, sekä lentolipuissa bonuksia kerryttämällä.

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti