Matkailulehti Mondo vie maailmalle nojatuolissa

Mondo on Suomen johtavia matkailulehtiä. Kun kaipaat inspiraatiota ja matkaseuraa, on se kiva valinta mukaan matkalle tai nojatuoliin!

Hyvä matkailulehti inspiroi ja innostaa. Mondo lehti on juuri sellainen, sillä lehden taustalla on joukko intohimoisia ja ammattitaitoisia matkailijoita. Lehti on ollut suomalaisten suosikkeja jo pitkään ja se on himomatkailijan ehdoton valinta. Mitä kaikkea Mondon sivuilta voit sitten odottaa ja kuinka tilata matkalehti edullisesti inspiroimaan seuraavaa matkaasi?

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Mitä Mondo lehti sisältää?

Mondo lehden kansiMondo matkailulehti kertoo matkailusta ja kaikesta matkustukseen liittyvästä todella laajasti ja asiantuntevasti.

Lehden jutut koostuvat pitkälti:

  • Matkakertomuksista
  • Matkakohde-esittelyistä
  • Matkavinkeistä ja –neuvoista
  • Arvosteluista ja arvioinneista

Sivuilla on runsaasti ammattilaisten tekemiä matkajuttuja, mutta ääneen pääsevät myös ihan tavalliset matkailijat. Tämän johdosta kertomukset sisältävät runsaasti erilaisille matkailijoille kohdennettuja juttuja. Juttuja on lehdessä niin reppumatkaajilta että perheiltäkin, joten juttuvalikoimista löytyy tietoa ja vinkkejä todella monipuolisesti. Lehden sisältö soveltuu kaikille, joita yhdistää rakkaus matkailuun.

ApolloApollo

Pidä mielessä myös vuosittainen Mondo Top 50 –kysely. Siinä suomalaiset matkailijat pääsevät ääneen ja matkailulehti julkaisee lukijoiden sen vuoden suosikkikohteet!

Mondon arkisto löytyy netistä, jossa voit lukea runsaasti vanhempia sekä uusimpia juttuja. Myös Mondon sosiaalinen media päivittyy jatkuvasti, joista voit löytää lisää matkavinkkejä.

Jos siis kaipaat matkustusvinkkejä, uusia jännittäviä kohteita sekä tietoja siitä, mitä kohteissa voit tehdä, kannattaa Mondo lehden lukeminen ehdottomasti!

Mondo - matkailijan paras ystävä

Lisätietoja Mondo lehdestä

Lehden julkaisijana toimii A-lehdet ja sitä on julkaistu aina vuodesta 2002 saakka.

Tässä vielä pieni mediakortti Mondosta:

  • Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
  • Irtonumeroita voi ostaa lehtipisteistä ja kaupoista.
  • Lehden nykyinen päätoimittaja on Marja Aarnipuro.
  • Ilmestymispäivät noin reilun kuukauden välein.

A-lehtien ja samalla Mondon asiakaspalvelun numero on:
(09) 759 6600

Toimituksen yhteystiedot löydät netistä, jossa on myös yhteydenottolomake.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Mondon matkaoppaat

Mondo ei ole tunnettu vain matkailulehdestään, sillä Mondon matkaoppaat ovat myös suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Matkaoppaat ovat kohdistettuja oppaita yleensä joko tietystä kohteesta tai jostakin suositusta matkailumaasta.

Mondolla on lisäksi todella mielenkiintoinen matkaopaskirja vastuullisesta matkailusta. Kirja auttaa matkailijaa tekemään ekologisesti vastuullisempia valintoja esimerkiksi hotellin valinnassa. Kirja on siis kiva valinta, jos sinua kiinnostaa matkailla ympäristöystävällisemmin.

Mondo matkaopas on kivaa lukemista laukkuun vaikkapa matkalle lähtiessä. Voit lukea tietoja kohteesi ravintoloista ja nähtävyyksistä ihan vaikka lentokoneessa!

Mondo -lehden tilaaminen

Näin onnistuu Mondon tilaus

Mondo on siis täydellinen matkalehti matkailun ystäville. Lukeminen onnistuu helposti, sillä lehden voi tilata helposti kotiin netistä.

Mondo lehden tarjous löytyy linkkien avulla. 10-numeron paketti maksaa yleensä muutamia kymmeniä euroja. Voit lisäksi tilata lehden vain muutaman numeron pakettina. Tämä on kätevää, jos haluat miettiä onko lehti varmasti sopiva sinulle.

Lehtitarjouksista löytyy lisäksi myös erikoistarjouksia, joissa on saatavilla erilaisia tilaajalahjoja. Voit esimerkiksi saada tilaajalahjana lisälehtiä tai erilaisia matkailuun liittyviä lahjoja. Tilaajalahja on mahdollista saada myös lahjalehtitilausten yhteydessä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Valkkaa alta paras Mondo tarjous käyttöösi!

Mondon peruutus on myös vaivatonta silloin, jos haluat lopettaa lehden lukemisen. Peruutus onnistuu kätevästi netissä, A-lehtien nettiasiakaspalvelussa. Rekisteröityminen sivuille on ilmaista. Voit myös vaihtoehtoisesti soittaa A-lehtien asiakaspalveluun ja perua lehden tilauksen.

Mondo lehti – Itselle tai lahjaksi

Mondo on loistava matkailulehti, jonka voit tilata itsellesi tai ystävällesi. Lehdestä saa runsaasti inspiraatiota omaan matkailuun!

Tutustu myös Matkaopas matkailulehteen: https://www.lomamatkalle.fi/palvelut-ja-tuotteet/matkaopas-lehti/

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti