ApolloApollo

Matkaopas – lehti täynnä loistavia matkakertomuksia

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Matkaopas lehti on loistava tietopaketti matkailijoille. Lehti tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja ideoita seuraavaan lomaan!

ET Matkaopas on yksi Suomen suosituimpia matkailulehtiä, eikä suotta. Kattava lehti jakaa runsaasti tietoa matkailuun liittyvistä asioista ja innostaa lukijaansa lähtemään maailmalle tai matkailemaan kotimaan parhaisiin kohteisiin. Lehden voi löytää lehtipisteistä irtonumeroina, tai voit hankkia itsellesi tai ystävillesi lehtitilauksen. Tässä tietoja Matkaopas –lehdestä ja sen tilaamisesta!

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Millainen on Matkaopas –lehti?

Matkaopas -lehden kansiMatkaopas tarjoaa runsaasti juttuja, joiden avulla voit löytää vinkkejä ja ideoita matkailun saralta niin kotimaahan, että kaukomaille. Lehti vie lukijansa siis aivan ympäri maailman, lehden sisältäessä muun muassa:

  • Kohdeoppaita ja -esittelyitä
  • Matkavinkkejä ja neuvoja koti- ja ulkomaanmatkailuun
  • Kaupunkioppaita esittelyineen

Lehden toimittajat ovat kokeneita matkailijoita, mutta ääneen pääsevät myös ihan tavalliset matkailijat. Jutuissa onkin sopiva sekoitus tottuneemman ja aloittelevan matkailijan ääntä, joten tietoja ja vinkkejä on kaikenlaisille matkailijoille. Lisäksi esimerkiksi kohdeoppaissa on tietoja budjettimatkailijoille, mutta myös esittelyitä niistä hienoimmista paikoista.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Yksi lehden suosituimmista osioista on sen kysymys ja vastaus –palsta. Tässä eri alan asiantuntijat, kuten lääkärit, vakuutusyhtiön edustajat ja valuuttaekspertit, vastaavat lukioiden matkailuaiheisiin kysymyksiin! Kysymykset ovat todella hyviä ja vastausten avulla saat runsaasti vinkkejä ja neuvoja onnistuneeseen matkaan ja matkaongelmien ratkontaan.

ET Matkaopas kilpailut ovat hauska tapa voittaa kivoja palkintoja samalla kun matkailet. Kilpailuissa nimittäin vaaditaan usein hauskojen lomakuvien lähettämistä matkoilta, palkintojen ollessa esimerkiksi laadukkaita astioita.

Jos siis olet matkailun ystävä ja kaipaat hieman uusia ideoita ja neuvoja, kannattaa Matkaoppaan tilaaminen!

ET Matkaopas

Tietoja Matkaoppaasta

Matkaopas on ET-lehden sisarlehtiä. Tässä pieni mediakortti lehden tietoihin ja toimintaan:

  • Lehden ilmestyminen alkoi jo vuonna 1999.
  • Nykyinen päätoimittaja on Katriina Palo-Närhinen.
  • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja ilmestymispäivät ovat reilun kuukauden välein.
  • Kustantaja on Sanoma Media Finland.

Matkaopas on myös osa Digilehdet.fi palvelua, joten voit halutessasi lukea lehteä vaikka tabletilla tai kännykällä. Myös lehden arkistot ovat löydettävissä netistä lehden tilaajille.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

ET Matkaopas lehden tilaus on helppoa

Mikäli siis tykkäät matkailusta, kannattaa lehden tilaaminen. Tilaaminen on todella helppoa netin välityksellä ja alta löytyvät tarjoukset takaavat edullisen tilauksen. Tarjous takaa lehden tilaamisen edullisesti!

Matkaopas tilaus onnistuu kestotilauksena ja voit valita minkä mittaisen tilauksen haluat. Muutaman kuukauden tilaus ei maksa kuin muutaman kympin ja sen avulla voit päästä käsiksi laadukkaisiin matkavinkkeihin.

Tilaajalahja on myös osa monia tarjouksia. Lahjat vaihtelevat, mutta niiden avulla voit esimerkiksi nauttia jonkin toisen lehden tilaamisesta. Matkaopas on loistava lahjalehti, joten voit tilata sen vaikkapa paljon matkaavalle kaverillesi!

Lehtitilauksen peruuttaminen

Lehden peruutus on helppoa. Voit perua lehden tilauksen joko netissä tai soittamalla Sanoma Media Finlandin asiakaspalveluun. Toimituksen yhteystiedot näet alta.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Matkaoppaan yhteystiedot

Matkaopas lehden toimituksen yhteystiedot löytyy netistä. ET Matkaoppaan postiosoite on:

ET
PL 100
00040 Sanoma

Tilaus ja asiakaspalvelu puolestaan vastaa numerossa:
0203 31020

Tilaa laadukas matkalehti ja inspiroidu matkustamaan

Jos siis kaipaat matkavinkkejä ja laadukasta tietoa matkailun erilaisista osasista, niin tilaa Matkaopas. Lehti on todella tuhti tietopaketti, jossa riittää luettavaa pidemmäksikin aikaa!

Tutustu myös Mondo matkailulehteen: https://www.lomamatkalle.fi/palvelut-ja-tuotteet/matkailulehti-mondo/

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti