ApolloApollo

Ikaalisten Matkatoimisto

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ikaalisten Matkatoimisto on palvellut suomalaisia matkaajia jo vuodesta 1991 asti. Tämä sydämeltään ikaalislainen perheyritys valmistaa, myy ja toteuttaa matkansa itse – yrityksellä on vankka historia ja laaja asiantuntemus matkailun saralla.

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen kattauksen palveluita. Vuosittain yli 120 000 suomalaista valitseekin yrityksen matkatoimistokseen. Matkatarjonta kohdistuu yli 20 Euroopan maahan ja valikoimasta löytyy niin risteilyjä kuin kiertomatkojakin. Tuttu ja turvallinen matkatoimisto on hyvä valinta, kun haluat helpon ja edullisen loman!

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Positiivisia kokemuksia ja runsaasti palkintoja

Matkatoimisto on niittänyt mainetta voittamalla erilaisia matkailualan palkintoja. Vuonna 2017, Ikaalisten Matkatoimisto sai kunniamaininnat kahdessa Grand One –kilpailun kategoriassa: Paras kuluttajille suunnattu verkkopalvelu ja Tuloksellisin verkkopalvelu.

Positiivisia Ikaalisten Matkatoimisto kokemuksia löytyykin paljon, eikä ole ihme, että yritys valittiin Suomen toiseksi arvostetuimmaksi matkatoimistobrändiksi Taloustutkimuksen ja M&M –lehden kuluttajatutkimuksessa vuonna 2016. Matkatoimistolla onkin siis varsin positiivinen maine suomalaisten matkaajien keskuudessa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Matkat – kattava valikoima Euroopan ihanimpia kohteita

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää matkoja ympäri Eurooppaa. Matkatoimisto järjestää ja valitsee kohteet huolellisesti ja hinta-laatusuhde on näissä matkoissa kohdallaan.

Erilaiset teemamatkat onnistuvat helposti Ikaalisten Matkatoimiston avulla. Valitsemalla Ikaalisten Matkatoimiston voit löytää itsesi esimerkiksi:

  • Hemmottelevalta kylpylälomalta Baltiassa.
  • Pubikierrokselta Lontoossa.
  • Geisirien keskeltä Islannista.

Ikaalisten Matkatoimiston matkat sopivat heille, jotka haluavat lomanjärjestämiseen helppoutta. Matkatoimisto hoitaa valmistelut puolestasi, joten sinulle jää enemmän aikaa todelliseen rentoutumiseen. Matkoille voi lähteä yksi, kaksin, ystävien kanssa tai koko perheen kesken! Ikaalisten Matkatoimisto on suosittu myös ryhmämatkojen järjestäjänä.

Vaikka matkatoimiston kautta voikin varata opastettuja ja ohjattua matkoja, onnistuvat omatoimimatkatkin Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tällöin matkatoimisto hoitaa varaukset, mutta varsinaista opastettua toimintaa ei kohteessa ole.

Alla hieman tarkempi katsaus Ikaalisten Matkatoimiston erilaisiin matkavaihtoehtoihin.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Ikaalisten Matkatoimisto risteilyt

Risteilyt

Ikaalisten Matkatoimisto –risteilyt sisältävät suomalaisten suosimat Tallinnan ja Tukholman risteilyt. Risteilyt ovat suosittu tapa nähdä naapurimaiden pääkaupungit. Helsinki-Tallinna reitillä matkanteko taittuu Silja Europalla, kun taas Ruotsin risteilyillä Helsingistä pääset nauttimaan Tallink Siljan laivoista sekä Turusta Baltic Princessillä.

Mutta matkatoimisto järjestää myös ihastuttavia risteilymatkoja Visbyhyn ja Riikaan sekä päiväristeilyjä Pietariin. Kivojen kohteiden lisäksi matkatoimiston kautta on helppo varata tilausajokuljetus useilta paikkakunnilta ympäri Suomea. Ohjelmaa risteilylaivoilla riittää sekä lapsiperheille, että aikuisempaankin makuun.

Vaikka risteilylomat ovatkin usein mukava miniloma, voi Ikaalisten Matkatoimiston risteilyt yhdistää myös pidempään kaupunkilomaan. Voit esimerkiksi varata hotelliyön Tallinnassa tai Tukholmassa. Tällöin matkaasi kuuluu sekä risteilyt, että yksi tai useampi hotelliyö kohdekaupungissa.

Ikaalisten Matkatoimisto kiertomatkat

Kiertomatkat

Ikaalisten Matkatoimisto –kiertomatkat ovat yrityksen suosituimpia, eikä syyttä. Kiertomatkat vaihtelevat monesti vuosittain ja vuoden kiertomatkat tulevat yleensä myyntiin samaisen vuoden tammikuussa. Ikaalisten Matkatoimiston kokemuksia lukiessa huomaa heti, kuinka nämä matkat ovat juuri niitä suositelluimpia. Niistä voi lukea paljon positiivisia kokemuksia netin keskustelupalstoilla.

Kuten todettu, Ikaalisten Matkatoimiston kiertomatkatarjonta vaihtelee hieman vuodesta riippuen ja yritys on aina valmis lisäämään uusia jännittäviä kohteita sen valikoimaan. Suosittuihin ja tarjolla oleviin kiertomatkoihin kuuluvat muun muassa:

  • Baltian kierros
  • Vuonomatka Norjaan
  • Italian helmet
  • Kiertomatka Kroatian rannikolla
  • Matka Lontoosta Parisiin

Halusitpa siis tutustua historiaan Keski-Euroopassa tai maistella herkkuja Ranskan Rivieralla, kiertomatkan avulla näet ja koet enemmän. Kiertomatkojen hintaan kuuluvat matkat lähtö- ja päätöskohteisiin, majoitus sekä liikkuminen kohteesta toiseen.

Ikaalisten Matkatoimisto kylpylälomat

Kylpylälomat

Mikäli taas haet hemmottelua ja rentoutumista, kannattaa tutkia Ikaalisten Matkatoimiston kylpylälomat. Matkatoimiston kylpylälomat suuntautuvat Viron ihastuttaviin kylpyläkohteisiin. Matkan voi varata niin Tallinnaan kuin idylliseen Haapsaluun. Kohteiden joukosta löytyy myös perinteinen Pärnu sekä Otepää, joka sopii varsinkin aktiiviloman viettoon. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata niin matkat kuin majoituksen, mutta tutustua myös tarjolla oleviin hoitovaihtoehtoihin.

Ikaalisten Matkatoimisto perhelomat

Perhelomat

Perheloman suunnittele ei ole aina se helpoin juttu, mutta Ikaalisten Matkatoimiston avulle sekin onnistuu vaivattomasti. Matkatoimiston avulla voit varata matkan lasten kestosuosikkikohteisiin kuten Tanskan Legolandiin, Ranskan Disneylandiin tai Ruotsin Kolmårdenin eläinpuistoon.

Lasten kanssa voi huoletta varata loman myös kaupunkikohteisiin tai Viron kylpylöihin, sillä Ikaalisten Matkatoimistolta löytyy runsaasti perheille räätälöityjä paketteja, joissa perheet on huomioitu aina bussimatkoja myöten. Bussimatkat sujuvat Ikaalisten Matkatoimiston perhematkoilla taatusti ilman huolia, sillä lapsia viihdyttävät bussien ilmainen langaton nettiyhteys Suomessa, Baltian maissa sekä muissa Pohjoismaissa. Perheen pienimmille on saatavilla turvaistuin lisämaksusta.

Tallinnan matkat ilman majoitusta

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voi varata pelkän laivamatkan ja bussikuljetuksen. Jos olet varannut Tallinnan loman majoituksen esimerkiksi Booking.com palvelusta, voit silti varata laivamatkan ja bussikuljetuksen Ikaalisten Matkatoimistolta. Tällöin meno- ja paluumatka tulee varata erikseen.

Sesonkilomat

Sesonkilomat onnistuvat Ikaalisten Matkatoimiston avulla. Sesonkimatkat sijoittuvat suosittujen loma-aikojen tienoille ja niihin voi sisältyä erilaista sesonkiteemaista ohjelmaa. Varsin suosittuja ovat etenkin joulunaikaan tapahtuvat matkat Euroopan joulumarkkinoille. Ikaalisten Matkatoimisto voi auttaa myös järjestämään unohtumattomat pikkujoulut, joka työpaikan tai kavereiden kesken! Vaihtoehtoja riittää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Ikaalisten Matkatoimisto on edullinen valinta

Ikaalisten Matkatoimisto on varsin edullinen valinta, eikä matkatoimisto peri palvelu- tai toimistomaksua. Kaikkia matkoja suojaa vakuutus ja kuluttajansuoja. Jokaisen matkan voi perua 24 tunnin sisällä varaamisesta, kuitenkin niin, että matkaan tulee olla peruutushetkellä vähintään 7 vuorokautta.

Lomabonus -järjestelmä

Lomabonus –järjestelmä

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa kanta-asiakkailleen lomabonusta. Bonus on 2% varauksistasi ja sen voi käyttää seuraavaa matkaa varatessa. Sen lisäksi kanta-asiakkuuden suositteleminen kaverille kannattaa! Ystävän liittyessä lomabonus –järjestelmään, molemmat teistä saavat 10 euron arvoisen korvauksen, jonka voi käyttää matkaa varatessa. Käytä Lomamatkalle.fi koodia, niin saat itsellesi 10€!

LIITTYMISKOODI: KXGSDF

Äkkilähdöt ja tarjoukset

Voit myös löytää runsaasti erilaisia tarjouksia sekä äkkilähtöjä, joilla lomasi on entistä halvempi. Kampanjatarjouksia tapahtuu pitkin vuotta ja alennukset vaihtelevat kohteesta riippuen.

Äkkilähtöjä löytyy myös hyvin, jopa seuraaville päiville. Sivuilla voit hakea matkoja haluamasi lähtöpäivän tai kohteen mukaan. Ikaalisten Matkatoimiston äkkilähdöt ovat helppo tapa ottaa nopea irtiotto arkeen ja matkatoimiston järjestelyt vievät turhan stressin pois matkan varaamisesta.

Mikäli suunnittelet ryhmämatkaa, kannattaa ottaa yhteyttä Ikaalisten Matkatoimistoon. He räätälöivät tällöin ryhmän tarpeisiin sopivan tarjouksen.

Yhteystiedot

Ikaalisten Matkatoimisto logoVoit ottaa yhteyttä Ikaalisten Matkatoimistoon monin eri tavoin. Puhelinnumero on 03-45800 ja se palvelee arkisin kello 9.00-17.00.

Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen: matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi.

Toimipisteitä matkatoimistolla on Ikaalisissa, Helsingissä sekä Turussa.

Ikaalisten Matkatoimisto vastaa myös Facebookissa.

Lisätietoja saat Ikaalisten Matkatoimiston verkkosivuilla.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti