LomarengasLomarengas

Matkavekka

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Matkavekka on yksi Suomen vanhimpia matkatoimistoja. Yritys aloitti toimintansa jo vuonna 1973 ja se toimii nykyään sekä matkanjärjestäjänä, että matkanvälittäjänä.

Matkatoimisto aloitti toimintansa bussi-laiva yhdistelmämatkoja tarjoten. Sen tie koko kansan tietoisuuteen oli pitkälti perustaja Seppo Vekan ansiota. Hän kehitteli 1970-luvun puolivälissä atk-ohjelman matkojen varaamiselle, tehden siitä helppoa, edullista ja tehokasta. Matkavekka tarjoaa edelleen paljon hyviä ratkaisua nettisivuillaan ja matkan tilaaminen on sivuilla tänäpäivänäkin helppoa – aivan niin kuin lomalle lähdön tulee ollakin!

Matkalle pääse lähtemään ympäri Suomen

Matkavekan tarina Suomen rakastamaksi matkatoimistoksi alkoi toden teolla 2000-luvulla erilaisten yrityskauppojen myötä. Nykyään matkatoimisto on osa Primera Holidays Oy konsernia. Tämä pohjoismainen matkailukonserni yhdisti Matkavekan ja Lomamatkat Oy:n yritystoiminnat, jonka johdosta Matkavekka tarjoaa nyt runsaasti erilaisia matkoja risteilyjen lisäksi.

Eräs Matkavekan suurimmista myyntivalteista ja syy sen suosion taustalla on matkatoimiston tarjonta matkoihin ympäri Suomen. Matkavekka ei lähetä lomailijoita matkalle pelkästään Helsingistä, vaan kuljetuksia ja lentoja tarjotaan kattavasti ympäri Suomen, jopa 15:sta kotikentältä. Matkavekka –lomamatkojen lähtökenttiin lukeutuvat muun muassa:

 • Helsinki
 • Kuopio
 • Kajaani
 • Jyväskylä
 • Joensuu
 • Oulu
 • Pori
 • Tampere

Niinpä lomalle pääsee helposti mistä päin Suomea tahansa, eikä sinun tarvitse matkaa varatessa hankkia erillistä kyytiä Helsinki-Vantaalle.

Suomalaisten suosikkikohteet Espanjasta Thaimaahan

Matkavekka –risteily Tukholmaan oli matkatoimiston ensi askel lomamatkailuun. Sittemmin matkatoimiston tarjonta on kasvanut ja laajentunut, vaikka toki risteilytkin kuuluvat edelleen Matkavekan valikoimaan.

Matkavekka tarjoaa paljon vaihtoehtoja pakettilomiin erilaisissa kohteissa ja erilaisille matkaryhmille. Matkatoimiston sivuilta löytyvät niin perhematkat kuin lomat yksin matkaavillekin, sekä myös ryhmille. Vaikka pakettimatkat, joihin kuuluu sekä matkat että majoitus, ovatkin pääosassa Matkavekan lomamatkatarjonnassa, voi matkatoimiston kautta varata myös pelkät lennot haluamaansa kohteeseen.

Tässä hieman tarkempia tietoja minkälaisia matkoja Matkavekan kautta on mahdollista varata ja minne.

Matkavekka rantalomat

Rantalomat

Rantalomat ovat usein ne suomalaisten suosimat valmismatkat. Matkavekka tekee rantalomia läpi vuoden, joten löydät loman olitpa sitten lähdössä pakoon talvea tai hakemaan takuuvarmaa aurinkoa kesälomallasi.

Matkatoimiston rantalomat suuntaavat suomalaisten suosimiin kohteisiin Kreikasta Thaimaahan. Matkavekka lisää jatkuvasti uusia rantalomakohteita valikoimaansa, joten matkatoimiston avulla voi kokea aina jotakin uutta. Tässä muutama uutuuskohde, jotka pitää mielessä:

 • Attika Riviera Kreikassa
 • Costa Blanca Espanjassa
 • Istria Kroatiassa
 • Pohjois-Kypros

Matkavekka kaupunkilomat

Kaupunkilomat

Matkavekan tarjonnasta löytyy runsaasti mielenkiintoisia kaupunkilomia. Näissä pääset tutustumaan niin Barcelonan kauniiseen ja erikoiseen arkkitehtuuriin kuin Japanin lumoavaan ja länsimaista eroavaan ilmapiiriinkin. Hotellit ovat aina valittu huolella ja ne sijaitsevat usein lähellä keskustaa tai kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä. Matkavekka järjestää myös erilaisia kiertomatkoja kaupunkikohteisiin ja voit yhdistää kaupunkiloman rantaloman kanssa monissa kohteissa, kuten vaikkapa juuri Barcelonassa!

Matkavekka perhelomat

Perhematkat

Matkavekka tekee runsaasti perhelomia, joissa jokaisen perheenjäsenen tarpeet on otettu huomioon. Kohteiden hotellit ovat perheystävällisiä ja kohteessa riittää tekemistä niin perheen pienimmille kuin mukana matkustaville aikuisillekin.

Matkavekan Legoland –perhematka on varsin suosittu vaihtoehto kesäloman viettoon. Tähän matkapakettiin sisältyvät lennot Tanskaan, liput Legolandin huvipuistoon sekä majoitus, joko lomahuoneistossa tai hotellissa. Matkaan kuuluu myös suomenkielinen opastus niin lentokentällä, kuin lisämaksullisella retkellä Givskud Zoon eläintarhassa.

Matkavekka risteilyt

Risteilyt

Kuten todettua, Matkavekka –risteily Tukholmaan antoi alun matkatoimiston upealla tarinalle. Vielä nykyäänkin matkatoimiston suosituimpia matkoja ovat juuri risteilymatkat. Nykyään matkatoimiston risteilyt suuntautuvat varsinkin Viroon.

Matkavekan Tallinnan risteily on yksi suosituimmista ja Tallinkin laivat kuljettavat Matkavekka –matkailijan myös Pärnuun ja Saarenmaalle. Viron risteily on mukava mahdollisuus lyhyempään lomaan ja oiva keino kokea esimerkiksi juuri Tallinna.

Perusristeilyjen lisäksi Matkavekan kautta voi varata teemaristeilyjä. Tällöin matkatoimisto suunnittelee ja auttaa toteuttamaan teemaan liittyvää ohjelmaa, kuten jouluaiheisia juttuja. Nämä ovat hauska kokemus varsinkin ryhmämatkalaisille!

Matkavekka kiertomatkat

Kiertomatkat

Matkavekka –kiertomatkat voi varata niin Eurooppaan kuin Aasiankin kiehtoviin kohteisiin. Kiertomatkoilla matkataan oppaan johdolla kaupungista ja kylästä toiseen. Ne ovat kokonaisvaltainen tapa tutustua maahan, johonkin tiettyyn alueeseen tai vaikkapa johonkin historiallinen tapahtumaan!

Matkavekan suosituimpiin kiertomatkoihin kuuluvat muun muassa Vietnam ja Kreikka. Molemmissa kohteissa voi kokea historian havinaa ja täydellisiä makuelämyksiä. Vuoden 2018 Matkavekan kiertomatkojen joukossa oli myös uutuuksia kuten Kierros Andalusiassa ja Torremolinos sekä Taivaallinen Thaimaa.

Matkavekka ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Mikäli olet matkalla isommalla porukalla, auttaa Matkavekka sinua suunnittelemaan ja varaamaan ryhmämatkan. Ryhmämatkan voi räätälöidä toiveidesi mukaan minne tahansa. Ne voivat olla niin rantalomiakin kuin teemamatkoja. Kohteessa on mahdollista järjestää myös juuri ryhmälle suunniteltua erityisohjelmaa.

Ryhmämatkoja järjestetään kaiken kokoisille ryhmille, kuitenkin niin, että matkaseurueeseen tulee kuulua vähintään 10 henkilöä.

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen myynti@matkavekka.fi ja mikäli haluat tietoja ryhmämatkoista, osoitteeseen ryhmamyynti@matkavekka.fi.

 Matkavekka lennot

Varaa pelkät lennot

Matkavekka ei tarjoa vain valmismatkapaketteja, vaan voit varata pelkät lennot matkatoimiston kautta. Jos olet omatoimimatkailija tai haluat varata majoituksen esimerkiksi Hotels.comin kautta hotelliin, jota ei löydy Matkavekan tarjonnasta, voit silti varata edulliset lennot matkatoimiston sivuilta.

Matkavekka takaa edulliset lomat

Matkavekan suosion taustalla on sen hyvä hinta-laatusuhde. Hyvästä ja laadukkaasta palvelusta haluaa toki maksaakin, mutta lomailijat hakevat aina myös edullisia vaihtoehtoja ja tämä onnistuu taatusti Matkavekan kanssa.

Äkkilähdöt

Jos voit lähteä matkaan lyhyemmällä varoitusajalla, kannattavat äkkilähdöt. Matkavekka –äkkilähdöt sisältävät runsaasti vaihtoehtoja ja matkakohteet päivittyvät päivittäin. Niitä kannattaa siis pitää silmällä mikäli haluat edullisen loman, olipa haaveissasi sitten rantaloma tai perheloma Legolandiin. Matkatoimiston äkkilähdöillä on mahdollista löytää jopa Kaksi Yhden Hinnalla –tarjouksia. Huomioi myös, että äkkilähtöjä löytyy runsaasti maakuntakentiltä ympäri Suomen! Matkaan pääsee siis esimerkiksi suoraan Kuopiosta.

Tarjoukset

Matkavekka –tarjoukset löytyy helposti sivustolta ja niitä ilmaantuu runsaasti pitkin vuotta. Tarjoukset näkyvät aina etusivulla ja vaihtoehtoja voi tutkia matkoja selatessa. Parhaimmat tarjoukset ilmaantuvat usein sesonkiaikoina, niin syys- kuin talvilomienkin aikaan.

Yhteystiedot

Matkavekkaan saa yhteyden monin eri tavoin. Matkatoimisto palvelee matkojen myynnin osalta numerossa 020 120 4000 maanantaista keskiviikkoon kello 8.00-18.00 ja torstaista perjantaihin kello 9.00-17.00 Puhelinpalvelu on suljettu lauantaisin, mutta auki sunnuntaina kello 10.00-15.00 välillä.

Jos tarvitset apua jo tehdyn varauksen kanssa, voit soittaa numeroon +358 469 209 900.

Matkavekan valtuutettuja jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen. Heidän yhteystiedot löydät Matkavekan nettisivuilta, jossa palvelee myös chat-myyntipalvelu aina arkisin kello 9.00-17.00 ja sunnuntaisin kello 10.00-15.00 (lauantaisin suljettu).

LomarengasLomarengas

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti