MatkapojatMatkapojat

Tietoa meistä

Lomamatkalle.fi on matkailuun erikoistunut sivusto. Sivustolta löydät tietoa ja vaihtoehtoja onnistuneeseen ja rentouttavaan lomaan.

Sivustoltamme löydät runsaasti artikkeleita ja infopaketteja erilaisista matkakohteista ja tavoista matkustaa. Lomamatkalle.fi sivuston avulla voit suunnitella lomasi helposti ja edullisesti.

Matkailu avartaa aina ja niinpä sivuston tavoitteena on tehdä matkustamisesta mahdollista kaikenlaisille matkaajille!

Apua matkan jokaisen osa-alueen suunnitteluun

Onnistunut lomamatka koostuu useasta eri osa-alueesta. Matkan suunnittelun ei kuitenkaan tulisi olla työlästä ja niinpä Lomamatkalle.fi sivusto haluaa osaltaan tehdä lomasta stressittömämpää.

Sivuston avulla matkan jokaisen osa-alueen suunnittelu on helpompaa. Sivustolta voi löytää vinkit muun muassa:

  • Majoituksen löytämiseen
  • Lentojen varaamiseen
  • Autonvuokrauksen suunnitteluun

Sivusto tekee yhteistyötä eri matkaportaalien kanssa, joten matkan varaaminen Lomamatkalle.fi sivuston kautta on vaivatonta ja helppoa. Muista kuitenkin, että me emme ole vastuussa sivuston linkkien kautta ostetuista matkoista. Mikäli sinulla on matkojen tilaamisen jälkeen ongelmia, ole aina yhteydessä sivustoon, jolta tilasit matkat.

Sivuston vinkkien avulla sinun on mahdollista varata niin omatoimimatka, erikseen ostettuine lentoineen ja majoituksineen, kuin lähteä stressittömälle pakettimatkalle. Tietopaketit ja tarjoukset on koottu siten, että vaihtoehtoja riittää runsaasti molempiin matkatapoihin.

ApolloApollo

Tietoa ja vinkkejä kaikenlaisille matkaajille

Jokainen matkaaja ja matka on aina erilainen. Siksi onkin tärkeää, että tietopaketit ovat suunniteltu juuri kaikenlaisille matkaajille. Perheiden odotukset ja tarpeet onnistuneen loman suhteen ovat aina erilaiset kuin yksinmatkaavien sinkkujen.

Lomamatkalle.fi sivusto on suunnata kaikenlaisille matkaajille. Sivustolta löytyy vinkit niin perhelomaan kuin häämatkaankin. Olitpa sitten lähdössä juhlimaan kavereidesi kanssa tai viettämään romanttista lomaa puolisosi kera, voit luottaa siihen, että sivustolta löytyy ajankohtaista ja sopivaa tietoa juuri sinulle. Vinkkien ja kohteiden kohdalla on pyritty aina ottamaan huomioon minkälainen matkailija niistä hyötyisi eniten.

Sivuston matkavinkit ottavat myös kaikenlaiset matkabudjetit huomioon. Sivustolta löydät vinkit edulliseen lomailuun, mutta myös ne luksuskohteet elämän erityisiin hetkiin. Lomamatkalle.fi sivustolla on myös runsaasti vinkkejä äkkilähtöjen löytämiseen – lomalle lähtöön ei aina tarvita kuukausien suunnittelua!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Monipuoliset tietopaketit kohteista

Lomamatkalle.fi sivusto tarjoaa runsaasti tietoa matkakohteista ympäri maapallon. Tietopaketteja löytyy niin kotimaan kuin kaukomaidenkin ihastuttavimpiin kohteisiin. Kohteet valitaan aina huolella ja matkaajien kokemusten perusteella.

Sivuston tavoitteena ei ole vain ihanien ja parhaimpien matkakohteiden listaus, vaan artikkeleissa käsitellään aina myös:

  • Kiehtovimpia ja erikoisimpia nähtävyyksiä
  • Laadukkaimpia ja edullisimpia majoitusvaihtoehtoja
  • Hauskimpia vinkkejä kokemuksien karttamiseen

Tietopakettien tavoitteena on jakaa kattavaa tietoa erilaisista vaihtoehtoehdoista, mutta myös inspiroida matkaajia. Sivuston tavoitteena on jakaa tietoa ja kokemuksia, joiden avulla sinäkin voit löytää sen unelmiesi matkakohteen!

Suunnitellaan ja toteutetaan unelmiesi loma yhdessä!

Lomamatkalle.fi sivusto on matkailijan apuna lomaa suunniteltaessa sekä sitä varattaessa. Sivustolta löydät vinkit onnistuneeseen matkaan ja ideat loman suunnitteluun. Lähdetään siis yhdessä toteuttamaan unelmiesi loma!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti